2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de sürekli kendimi tutuyorum yememek için ama olmuyor.ne yapıcam bilmiyorum kilo ne alemde peki ben 14 kilo verdim 10 kilo kaldı ama bu ay vermem durdu.öyle çok yemek de yemiyorum sizlerde durum nasıl peki

son 1 haftadır iştahım o kadar çok açıldı ki...hayatımda ilk defa bu kadar yeme isteği duyuyorum....ama ne güzel ki hiç kilo almıyorum...sadece göbeğim var biraz...o da gitseydi bi....

Benim oğlumda 5 inde 3 aylık olucak kısmetse. Çağanım kilo alıyor almasına ama ben acayip alıyorum ve yiyorum. Geçen arkadaşıma gittim 4 parça kek yedim ya:) Sonrada eve gelip makarna yedim Off ne olacak bilmem.
Gerçi bakmayın böyle dediğime oğluma süt oluyor canım . He he he...
Yok çok taktığımdan değil aslında da abartmayada gerek yok herhalde...

cnm benim kızımda daha kendi kendine uyumuyo bunu çokta kafaya takma ben daha erken olduğunu düşünüyorum zaten daha küçükler ama tabi bende istiyorum kendi kendine uyusun ama olmuyo
benimki emzik alıyo çok şükür herşey zamanla düzene girer merak etme sende sadece biraz daha sabırlı olmamız lazım diye düşünüyorum

cnm ben aşıya gitmeden önce bir çay kaşığı calpol vermiştim çok şükür ateşimiz falanda olmadı aşılardan birazcık huysuzlandık ama o kadar inş. senin bebişininde iyi geçer aşıları
3 gün yıkanmıyo cnm aşılardan sonra
bu arada kendimizede çok dikkat etmemiz gerekiyo üşütmememiz lazım seninde midem biran önce geçsinde urasta rahatlasın

selam kızlar,
öncelikle şu kilo konusunda ben 18 kilo almıştım 78 olmuştum doğumdan sonra 67 ye inmiştim ama şimdiş tekrar 70im ve biri beni durdursun sürekli yiyorum söylemesi ayıp dana gibiyim
bir de bu kendi kendine uyuma olayı var benim oğlum da sallanmak istiyor ben de sallıyorum ama iliyorum ki hiç iyi yapmıyorum sonradan çok pişman olucam ve evet biz de hala bir düzen tutturamadık ve ben de dört gözle bekliyorum iyi bir düzen oturtmayı

iyi geceler canlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür.ya benim karnım acayip şişti ya sanki hasta olacak gibiydim ama belirtiler gitti belim ağrıyordu ama geçti..Ve benimde acayip iştahım açıldı napsak ya.bu kiloları ve bu göbeği doğumdan sonra 11 kilo verdim ama durdu artık alıyorum vermiyorum diyebilirim daha 14 kilo fazlam var...

ben de sürekli kendimi tutuyorum yememek için ama olmuyor.ne yapıcam bilmiyorum kilo ne alemde peki ben 14 kilo verdim 10 kilo kaldı ama bu ay vermem durdu.öyle çok yemek de yemiyorum sizlerde durum nasıl peki

Benim de kilo vermem durduuuuuuu. Ne güzel er gün iniyodu 1 kilo D 6 kilo aldım ben, aslında 62,5 la hamile kaldım 65 le doğuma gittim ama hamileyken kilo verdim 59 a düştüm. Sonrasında 6 kiloyu geri aldım.Şimdi 58 kiloyum. Göbişim de var biraz. :)

İYi geceler canımmm. Biz de iyiyiz :)

İyiii oğluşumla size yazıyoruz. Ay pek bir keyifliyim. Oğluşum tam 1 saat emdi. Hoş kaka sorunumuz var ama napalım olsun o kadar..

Son düzenleme:
[
İyiii oğluşumla size yazıyoruz. Ay pek bir keyifliyim. Oğluşum tam 1 saat emdi. Hoş kaka sorunumuz var ama napalım olsun o kadar..

benim oğlum mümkün değil 1 saat emmiyor emse süt sorunum olmaz galiba zeytinyağını denedin mi ben çok faydasını görmüştüm

[

benim oğlum mümkün değil 1 saat emmiyor emse süt sorunum olmaz galiba zeytinyağını denedin mi ben çok faydasını görmüştüm

Yeni başladı bizimki de. Bir haftadır yırtıyordum kendimi 20dk emsin diye. Eski haline döndü Denemediğimiz şey kalmadı kakası için. Doktor istemedi z.yağı verelim. Zinco da bir sürü yağ var devam et, dedi. Bana da nişastalı gıdalar yasak. Sanırım benden geçenler bağısak tembelliği yapıyor. 2 günde bir yapıyor kakasını ama 2 günlük birden yapıyor. Bir ara "acaba aç mı kalıyor" diyordum. Ama aile hekimi baktı kilosuna sürekli alıyor. 10 günde 700 gr almış. Daha sabah tartıldık, 6900gr geldik. K.validem "sütün yarıyordur" diyor. Sanırım öyle birşey var.

Yeni bir blog keşfettim, hoşuma da gitti. Belki bir gün benim de kendi blogum olur. Adı: bebegimuyuyor.

Herkese merhaba..
Benimde 2.5 aylık bir oğlum var bizimde uyku sorunumuz var maalesef gündüz uykusu neredeyse hiç yok banyo yaptıktan sonra rahat uyuyor o da 1 saat anca gece de cok düzensiz bazen kolumda uyuyor yatağına bırakınca uyanıyor..

Akşamlarıda kolik sancımız tutuyor öyle ağlıyor ki memeyi emmek istemiyor akşam olsun istemiyorum bazen.

Merhaba, söylediğim blogta aradığın cevabı bulabileceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…