ben de sürekli kendimi tutuyorum yememek için ama olmuyor.ne yapıcam bilmiyorum kilo ne alemde peki ben 14 kilo verdim 10 kilo kaldı ama bu ay vermem durdu.öyle çok yemek de yemiyorum sizlerde durum nasıl peki
canım...bizim kuzuya hiç belli olmuyor..yani bazen 2 bazen 3 saatte bir emiyor...yani şimdilik bir düzene oturtamadık...canım istedikçe emiyor..bazen huysuzlaşıoyr ve 1 saatte bir bile emdiği oluyor canım....uykuları da düzensiz...ne zaman düzelecek bu durum bilmiyorum..üstelik emziğe de alıştırmaya çalışıyorum alışmıyor...:gitme: kendi kendine de uyutamıyorum...yani velhasıl istediğim gibi olmuyor...öffffffff....mafoldumben
facebooka yazdım ayrım olmasın diye buraya da kopyalıorum :)
Kızlar yarın aşı günümüz bizimde
gitmeden yapmamı önerdiğiniz bişi var mı ?
ateşlenir mi acaba ? huysuzlanır mı ? aşı sonrası ne kadar yıkamıoruz ? bu akşam yıkayım bari
off inş sorun olmaz ya
şu ana kadar hiç huysuzlanmadı Uras hiç ilaç kullanmadık
...yarın ateş felan yaparsa panik olurum ben
birde benim midem çok ağrıove Uras kendini gerip sebepsiz ağlıo sanırım üşüttüm ve sütümden Uras sancılanıo :/
ben de sürekli kendimi tutuyorum yememek için ama olmuyor.ne yapıcam bilmiyorum kilo ne alemde peki ben 14 kilo verdim 10 kilo kaldı ama bu ay vermem durdu.öyle çok yemek de yemiyorum sizlerde durum nasıl peki
iyi geceler canlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür.ya benim karnım acayip şişti ya sanki hasta olacak gibiydim ama belirtiler gitti belim ağrıyordu ama geçti..Ve benimde acayip iştahım açıldı napsak ya.bu kiloları ve bu göbeği doğumdan sonra 11 kilo verdim ama durdu artık alıyorum vermiyorum diyebilirim daha 14 kilo fazlam var...
İyiii oğluşumla size yazıyoruz. Ay pek bir keyifliyim. Oğluşum tam 1 saat emdi. Hoş kaka sorunumuz var ama napalım olsun o kadar..
[
benim oğlum mümkün değil 1 saat emmiyor emse süt sorunum olmaz galiba zeytinyağını denedin mi ben çok faydasını görmüştüm
Herkese merhaba..
Benimde 2.5 aylık bir oğlum var bizimde uyku sorunumuz var maalesef gündüz uykusu neredeyse hiç yok banyo yaptıktan sonra rahat uyuyor o da 1 saat anca gece de cok düzensiz bazen kolumda uyuyor yatağına bırakınca uyanıyor..
Akşamlarıda kolik sancımız tutuyor öyle ağlıyor ki memeyi emmek istemiyor akşam olsun istemiyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?