oğluşla inatlaşıyoruz o uyumak için sallanmak istiyor ben de sallamamakda kararlıyım mız mız ediyordu yattığı yerden dayanamadım azıcık emzirdim daldı şimdi tam 20 dakka uyur :)
benim kızımda bu günlerde ishal. gece üstünğ örttürmek istem,yor üstü örtülüyse mızır mızır uyuyor üstünü açonca hemen susuyor. sobalı evde yaşıyoruz ve hava soğudukca geceleri daha çok sorun olmaya başladı ne yapcamı şaşırdım. kalın giydiriyorum su gibi ter oluyor. elektrikli yakıyorum burnu tıkanıyor havasızlıktan ne yapabilirm fikri olan varmı.
20 dakika çok az canım ya...
bizim kuzu da bugün pek bir mız mız...memeyi alınca başlıyor kıvranmaya...ağzından hızla çekip sonra tekrar alıyor...mızııldanıyor tabi bu arada...neden böyle yapıyor bilmiyorum...gaz sancısı değil çünkü ayağa kaldırınca hemen duruyor..sanki onları yapan kendisi değilmiş gibi..sessizce bekliyor öyle...neden acaba bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar?...biraz ishal gibi aslında...karnı gurulduyor...acaba bunun da etkisi olabilir mi?...öffffffffffff.....yazarken bile sıkıntı bastı..ne zormuş yaa....
Benimkinin karnı guruldayınca kakasını yapıyor. Belki oyun oynuyordur. Benimki de aynını yapıyordu. İstediği kadar hızlı süt akışı sağlayamazsa da yapar. Çeker bırakır. Yalnız ben o doymadan memeden alamam onu yoksa kıyameti kopartır.
doğrudur canım..ben bizim kuzuyu bir türlü anlamadım zaten...
Aslı sen ne yaptın? Pes ettin benim gibi değil mi? Babamla konuştum: "o normal yemeğe başladı mı uyur kendi kendine. Sen öyle uyumuştun" dedi.
selam kızlar ,nasılsınız.
benim kızım memeyi reddeden bebeklerden.gündüz uyanıkken asla almıyor,gece ve uykudan yeni uyandığında sersemken alıyor,hatta emerken gündüz olduğunu farkettiğin resmen yüzüme baka baka ağzındakini boşaltıyor ve emmiyor.biberona iyice alıştı ,artık zorlamıyorum bende,sağıp veriyorum sütümü,..3 gün biberonu bırkmak için uğraştım aç kaldı ağladı yinede emmedi inadından.bende pes ettim artık ne yapıyım..bir sorunumuzda uyandığında asla yatmak istemiyor sürekli kucakta gez gez.oturduğum anda sürekli ağlıyor,gezerken çok mutlu.yoruluyorum.artık belim ağrımaya başladı,akşam olduğunda bende bitmiş oluyorum..çok şükür sağlığımız yerinde.rabbim başka sıkıntılar vermesin..
sizler neler yapıyorsunuz...
onatcım bebişi kucağımıza aldığımızdan ağrıyor olabilir canım..inş.bişey yoktur.
tadukhepa,maşallah sütünüz bol olsun..bebişe yarasın...
Meraaaallll hoşgeldin kuşum. Bir cik deeee pisiineee...
slm sekerler nasılsoınız ya bısey sorcam aranızda epıduralle sezeryan olan varmı?ben ole oldum rahattım gecen gun bı arkdadas ya bel agrısı yapıyormus sonradan dedı valla bu hafta belım agrıdı acaba ondanmı dıye tırstım yada psıkolojıkmıdır acaba ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?