2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse sanırım herkesin işi var. Hadiyin görüşmek üzere...

oğluşla inatlaşıyoruz o uyumak için sallanmak istiyor ben de sallamamakda kararlıyım mız mız ediyordu yattığı yerden dayanamadım azıcık emzirdim daldı şimdi tam 20 dakka uyur :)

oğluşla inatlaşıyoruz o uyumak için sallanmak istiyor ben de sallamamakda kararlıyım mız mız ediyordu yattığı yerden dayanamadım azıcık emzirdim daldı şimdi tam 20 dakka uyur :)

20 dakika çok az canım ya...

bizim kuzu da bugün pek bir mız mız...memeyi alınca başlıyor kıvranmaya...ağzından hızla çekip sonra tekrar alıyor...mızııldanıyor tabi bu arada...neden böyle yapıyor bilmiyorum...gaz sancısı değil çünkü ayağa kaldırınca hemen duruyor..sanki onları yapan kendisi değilmiş gibi..sessizce bekliyor öyle...neden acaba bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar?...biraz ishal gibi aslında...karnı gurulduyor...acaba bunun da etkisi olabilir mi?...öffffffffffff.....yazarken bile sıkıntı bastı..ne zormuş yaa....

Son düzenleme:
benim kızımda bu günlerde ishal. gece üstünğ örttürmek istem,yor üstü örtülüyse mızır mızır uyuyor üstünü açonca hemen susuyor. sobalı evde yaşıyoruz ve hava soğudukca geceleri daha çok sorun olmaya başladı ne yapcamı şaşırdım. kalın giydiriyorum su gibi ter oluyor. elektrikli yakıyorum burnu tıkanıyor havasızlıktan ne yapabilirm fikri olan varmı.

Üff yaa yok ben oğluma uyku terbiyesi veremeyeceğim sanırım. Çok ağlıyor, krizlere giriyor beni göremeyince. Üff ya kıyamadım o kadar ağlamasına. O kazandı maalesef-şimdilik-. Ayağımda sallıyorum şimdi, iç çeke çeke uyuyor. Uyku problemimiz yok aslında. Yapmasam mı? Yoksa Tracy Hogg yöntemini mi denesem?

Tracy'nin yat kaldır yönteminden mi bahsediyorsun canım?....ben de yeni okudum bu yöntemi ve deneyeceğim...bir de onu deneyeyim diyorum...

sobalı evde yaşamak bebekler için zordur pinkaya...sobaya devam bence...çünkü soba üzerine koyacağın su dolu bir çaydalık ile odanın nemini kaybetmemiş olursun...

Keşke bilsem... Benim bebeğim de kollarını çıkarıyordu sürekli. Bu yüzden uykusu kaçıyordu. Ben de üzerine örttüğüm bebek battaniyesinin iki tarafını yandan sıkıştırdım. Kolları içeride kaldı. Yarım kundak denirmiş buna. Ben daha bugün öğrendim ismini. Şimdi daha rahat uyuyor. Sıcak sıcak hem de.
Sadece şunu tavsiye edebilirim, kalın giydiriyorsan üzerine ince bebek battaniyesi ört, ince giydiriyorsan kalın ört. Bir de pamuklu çamaşır giydir içine. Terledi mi çamaşırını değiştir, ferahlar. Başka da bir şey gelmiyor aklıma.

Benimkinin karnı guruldayınca kakasını yapıyor. Belki oyun oynuyordur. Benimki de aynını yapıyordu. İstediği kadar hızlı süt akışı sağlayamazsa da yapar. Çeker bırakır. Yalnız ben o doymadan memeden alamam onu yoksa kıyameti kopartır.

doğrudur canım..ben bizim kuzuyu bir türlü anlamadım zaten...

Aslı sen ne yaptın? Pes ettin benim gibi değil mi? Babamla konuştum: "o normal yemeğe başladı mı uyur kendi kendine. Sen öyle uyumuştun" dedi.

Aslı sen ne yaptın? Pes ettin benim gibi değil mi? Babamla konuştum: "o normal yemeğe başladı mı uyur kendi kendine. Sen öyle uyumuştun" dedi.

yok canım sallamadım yattığı yerde ağladı bir süre baktım yoruldu mızıkdanmaktan yanına yattım 2 dakka emdi hemen daldı ama bizim gündüz uykularımız 20 dakka maximum yarım saat şimdi de kucağımda sayfayı okuyo teyzesi

slm sekerler nasılsoınız ya bısey sorcam aranızda epıduralle sezeryan olan varmı?ben ole oldum rahattım gecen gun bı arkdadas ya bel agrısı yapıyormus sonradan dedı valla bu hafta belım agrıdı acaba ondanmı dıye tırstım yada psıkolojıkmıdır acaba ??????

Selam kızlar, yine kimsecikler yok. Ay kızlar belim-bacaklarım kopuyor. Maşallah 2 gündür oğlumda bir iştah, bir iştah sormayın gitsin . 2 gün önce 2 memede 20dk kalması için oğlumla kavga ediyordum. Şimdi -hiç abartmıyorum- tek memede 40dk kalmaya başladı. Her yerim ağrıyor o yüzden. Bebeğim çok emdikçe daha da fazla sütleniyorum. Heryerim ağrıyor ama oğlum emsin yeter ki. Her ağrıya razıyım. Allah bozmasın, şeytan kulağına kurşun...

selam kızlar ,nasılsınız.
benim kızım memeyi reddeden bebeklerden.gündüz uyanıkken asla almıyor,gece ve uykudan yeni uyandığında sersemken alıyor,hatta emerken gündüz olduğunu farkettiğin resmen yüzüme baka baka ağzındakini boşaltıyor ve emmiyor.biberona iyice alıştı ,artık zorlamıyorum bende,sağıp veriyorum sütümü,..3 gün biberonu bırkmak için uğraştım aç kaldı ağladı yinede emmedi inadından.bende pes ettim artık ne yapıyım..bir sorunumuzda uyandığında asla yatmak istemiyor sürekli kucakta gez gez.oturduğum anda sürekli ağlıyor,gezerken çok mutlu.yoruluyorum.artık belim ağrımaya başladı,akşam olduğunda bende bitmiş oluyorum..çok şükür sağlığımız yerinde.rabbim başka sıkıntılar vermesin..
sizler neler yapıyorsunuz...
onatcım bebişi kucağımıza aldığımızdan ağrıyor olabilir canım..inş.bişey yoktur.
tadukhepa,maşallah sütünüz bol olsun..bebişe yarasın...

Selam canım, biberona alışsa da emmesi lazım. Kışın perişan olursun, uğraşılır mı süt sağmayla? Piyasada silikon-kauçuk meme kalkanları var emzirmek için kullanılıyor. Onlardan edin, tak memene öyle ver bakalım.

cnm bende epidural sezeryan oldum çok şükür çok güzzel geçti herşey bende bel ağrısı falanda yok inş.da olmaz belki senin belinde şimdi yogun falansan ondn ağrıyo olabilir

selam kızlar.doruk 3 gündür tata yapmıyordu.bugün yaptı çok şükür amaaa paçalarımızdan aktı resmen.meme emmeyi doruk ta reddediyor.2-4 ay arası bebeklerde memeyi reddetme olayı oluyormuş.pes etmemek lazım.
genel olarak başka bir sıkıntımız yok.umarım herkes iyidir.facebook ta olmayan arkadaşlar biz çoğumuz ordayız.o yüzden burası boş.face de ki gruba gelin.öpüyorum herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…