selam kızlar ,nasılsınız.
benim kızım memeyi reddeden bebeklerden.gündüz uyanıkken asla almıyor,gece ve uykudan yeni uyandığında sersemken alıyor,hatta emerken gündüz olduğunu farkettiğin resmen yüzüme baka baka ağzındakini boşaltıyor ve emmiyor.biberona iyice alıştı ,artık zorlamıyorum bende,sağıp veriyorum sütümü,..3 gün biberonu bırkmak için uğraştım aç kaldı ağladı yinede emmedi inadından.bende pes ettim artık ne yapıyım..bir sorunumuzda uyandığında asla yatmak istemiyor sürekli kucakta gez gez.oturduğum anda sürekli ağlıyor,gezerken çok mutlu.yoruluyorum.artık belim ağrımaya başladı,akşam olduğunda bende bitmiş oluyorum..çok şükür sağlığımız yerinde.rabbim başka sıkıntılar vermesin..
sizler neler yapıyorsunuz...
onatcım bebişi kucağımıza aldığımızdan ağrıyor olabilir canım..inş.bişey yoktur.
tadukhepa,maşallah sütünüz bol olsun..bebişe yarasın...
cnm bende epidural sezeryan oldum çok şükür çok güzzel geçti herşey bende bel ağrısı falanda yok inş.da olmaz belki senin belinde şimdi yogun falansan ondn ağrıyo olabilir
Günaydın anneler,
Takip ettiğim kadarıyla herkes iyi, sevindim.
Biz de iyiyiz oğlumla. Doğum iznimiz bitti.On günlük rapor aldım dün.
Yakında başlıyoruz. Başlamadan önce oğluma kendi kendine uyumayı öğretmek istedim.
En az üç gün vermiştim ama bırak üç günü iki günü üçüncü denemede başardık.
Artık kendi kendine uyuyor paşam. Dün gece 11'de yattı bu sabah 6'da kalktı. Gece uyanmalarını epeydir bırakmıştık ama ağlayarak uyanıyordu. Artık kendi kendini oyalamayı öğrendiği için uyandığında da ağlamıyor.
Ağlarsa anlıyorum ki gerçekten bir sorun var.
Korktuğum kadar zor olmadı. şimdi o da mutlu, gülücükler saçıyor uyandığında, ben de mutluyum...
Darısı başınıza güzel anneler...
Ay canım ben de denedim geçen gün. Ancak 10dk dayanabildim. Krizlere girdi, mosmor oldu resmen. Kıyamadım o kadar ağlamasına. Annem rahmetli olmuştu, babamla görüştüm; onlar da çok uğraşmışlar benimle. Babam: "6 ayda ek gıda alsın uyur kendi kendine" dedi. 4 aylık olunca tekrar deneyeceğim artık.
Unutmadan yöntemi uygulamak isteyen anneler için bir hatırlatma yapayım:
Biz uygulamaya geçmeden önce bir rutin oluşturduk. Gün boyu beslenme ve uyku saatlerini düzene soktuk. On beş gün boyunca not ettim saatleri. 3 saatlik periyotlar oluşturduk. Uyku-beslenme-oyun şeklinde. Bu düzeni ve sırayı hiç bozmadık. Artık bebeğim hangi saatte ne yapacağını biliyordu. Sonra uyuma eğitimine geçtik. Elbette bu rutini kendi isteğinize göre değil bebeğinizin ihtiyacına göre ayarlıyorsunuz. Bebek ne zaman uyuyacağını biliyor. İş nasıl uyuması gerektiğine kalıyor. O da üç ay dolunca daha kolay oluyor bilginize...:ecrin_bebek:
Melaabaaa...
selammmmmmm
şöyle bir baktım herkes iyi galiba klasik sorunlar dışındaaaa
öptük oğlumla şapur şupurrr
Kimse yook muuu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?