2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah yardımcın olsun ınsallah.bebısler hep sorun ya sımdıde benım sıpama doktor ferrum surup vermıstı onun yuzunden ıshal oldu onla ugrasıyorum canları sagolsun

cnm bende epidural sezeryan oldum çok şükür çok güzzel geçti herşey bende bel ağrısı falanda yok inş.da olmaz belki senin belinde şimdi yogun falansan ondn ağrıyo olabilir

slm canım sanırım yorgunluktan cunku sıpacık hasta az bıde gece hıc durmuyor bagırıyor gece malum kalkınca sırtımızda terlı falan ondan agrıyor olabılır.ilgin için saol

kızlar chıcconun mama sandalyesını aldım avantajlıurunler sıtesınden aldım cok hesaplı normalde 330-360cıvarı olan sandalyeyı 249 aldım haberınız olsun:)

oğluş gene kakasını yapamıyo doktor lağman yapmamı söledi bi ilaç yazmış bi kaç gün daha beklicem bakalım yapmassa ilacı uygulayacağım

Günaydın anneler,
Takip ettiğim kadarıyla herkes iyi, sevindim.
Biz de iyiyiz oğlumla. Doğum iznimiz bitti.On günlük rapor aldım dün.
Yakında başlıyoruz. Başlamadan önce oğluma kendi kendine uyumayı öğretmek istedim.
En az üç gün vermiştim ama bırak üç günü iki günü üçüncü denemede başardık.
Artık kendi kendine uyuyor paşam. Dün gece 11'de yattı bu sabah 6'da kalktı. Gece uyanmalarını epeydir bırakmıştık ama ağlayarak uyanıyordu. Artık kendi kendini oyalamayı öğrendiği için uyandığında da ağlamıyor.
Ağlarsa anlıyorum ki gerçekten bir sorun var.
Korktuğum kadar zor olmadı. şimdi o da mutlu, gülücükler saçıyor uyandığında, ben de mutluyum...
Darısı başınıza güzel anneler...

Ay canım ben de denedim geçen gün. Ancak 10dk dayanabildim. Krizlere girdi, mosmor oldu resmen. Kıyamadım o kadar ağlamasına. Annem rahmetli olmuştu, babamla görüştüm; onlar da çok uğraşmışlar benimle. Babam: "6 ayda ek gıda alsın uyur kendi kendine" dedi. 4 aylık olunca tekrar deneyeceğim artık.

Bizimkinin ağlaması toplam 12 dk. sürdü.8 dak. mıkırdandı. 5 dk da bir yanına gidip kucağıma almadan üç kez sakinleştirdim .yani yatırdıktan sonra 20 dk da uyudu. Uzun sürseydi ben de dayanamazdım ki nerdeyse pes ediyordum. ikinci denememizde ağlama 15 mıkırdanma 5 dk sürdü .yine üç kez sakinleştirdim 20 dk da uyudu. Üçüncüde daha da şiddetlenecek diyordum. korka korka yatırdım gece.masal anlattım dönencesini açtım ve çıktım. telsize dayadım kulağımı ama sadece dönencesinin sesi geldi. 5 dk. içinde uyudu.boshayallersmileopuyorumnanaktan

Unutmadan yöntemi uygulamak isteyen anneler için bir hatırlatma yapayım:
Biz uygulamaya geçmeden önce bir rutin oluşturduk. Gün boyu beslenme ve uyku saatlerini düzene soktuk. On beş gün boyunca not ettim saatleri. 3 saatlik periyotlar oluşturduk. Uyku-beslenme-oyun şeklinde. Bu düzeni ve sırayı hiç bozmadık. Artık bebeğim hangi saatte ne yapacağını biliyordu. Sonra uyuma eğitimine geçtik. Elbette bu rutini kendi isteğinize göre değil bebeğinizin ihtiyacına göre ayarlıyorsunuz. Bebek ne zaman uyuyacağını biliyor. İş nasıl uyuması gerektiğine kalıyor. O da üç ay dolunca daha kolay oluyor bilginize...:ecrin_bebek:

Benimkinin herşeyi düzenli. Bizim hiç uğraşmamız gerekmedi. Kendi kendine düzene girdi. Sadece sallamadan uyumuyor. Akşam saat 9 buçuk gibi mızıklanmaya başlıyor. 10'a kadar yatmazsa kıyametler kopuyor. Hani morarmasa filan yaparım ama nefesini filan da tutuyor. Katıldığı için ödüm patlıyor.

ne güzel cnm bebişin kendi kendine uyuyo artık bakalım bizimki ne zaman uyucak kendisi bende artık ufaktan ufağa alıştırmaya başlıyım diyorum ama bakalım bizde sonuç ne olcak
kızım zaten akşamları emerken uyuyo gündüzleride anakucağında sallanarak uyuyo umarım benim kızımda çok zorlanmadan alışır

selammmmmmm
şöyle bir baktım herkes iyi galiba klasik sorunlar dışındaaaa
öptük oğlumla şapur şupurrr

oyun kartları nasıl acaba ıse yaradıgını soyluyorlarda bebısler sankı anlamaz gıbı gelıyor bana ya

İnternet sitesi var, tanıtım videosu filan bakabilirsiniz. Eşim şimdi sipariş verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…