ben geldim ama kimseler yok
kızım bugün 2.günü kaka yapmadı yaa neden böyle oldu anlamadım hergün yapan çocuk bu hafta iki günde bire çıkardı gerçi yaptığı zamanda iki gün yapamadığını acısını çıkartıyodu bugün de ikinci gün ama hala tık yok
bu akşmada yapmazsa artık yarın sabah zeytinyağı vercem ama inş. bu akşam yaparda rahatlar gerçi gazını çıkartıyo pırt pırt ama kaka yok
selam kızlar
öncelikle şu uykuyu düzene koyma meselesine değinmek istiyorum yazdıklarınızdan anlıyorum ki bu iki aylık minnoşlar bile kendi karakterlerine göre hareket ediyor zaten saki yapıda olanlar kolayca uyum sağlıyor biraz zor olanlar ise direniyor. geçenlerde benim oğlum da sallanmay alışmıştı 3 gün uğraştım şimdi kendi kendine uyuyor ve kendi uyuduğunda daha uzun uyuyor. düşündüm de eğer oğlum çok ağlasaydı ben de dayanamazdım herhalde
süt meselesine gelince oğlum hala 15 dakikadan fazla emmiyor 10 dakka sonra uyumaya başlıyor geceleri gündüzse 15 dakiaka sonra oyun oynamaya başlıyor dalga geçiyor keşke ben de 40 dakika emzirebilsem eminim çok güzel bir duygudur kucağımda oğluşumla soluk soluğa 40 dakika içim ılık ılık oldu.
bu arada ben sütümü artırmak için humananın still-tee çayını içiyordum şimdi ona ilave hipp de içmeye başladım tavsiye ederim
canım merak ettim, neden 40 dakika emmesini istiyosun ?? 15 dakikada doyuyor demekki, ben doktora sormuştum ilk zamanlar gibi uzun emmiyor 15 dakika ancak emiyor diye, doyuyodur doymasa ağlar demişti ...
zeytinyağının bir faydası olmadı benim oğlanda geçen hafta sanırım cumartesi yapmıştı o güne kadar beklicem gene yapmassa lağman verdi doktor onu yapıcam
Bebeği 40 dakika emen anne benim sanırım. Önemli olan süre değil göğüslerin boşalması. Benimki emiyor, oynuyor, uyuyor, kikirdiyor. Ama emme süresi 40 dakikayı buluyor. Bu yüzden korkunç bel ağrıları çekiyorum.
sanki daha uzun emse daha iyi doyacakmış gibi geliyor bana ve biliyorum bebk emdikçe süt artıyor sıkıldım artık çaylar içmekten kendiliğinden çok çok çok sütüm olsun istiyorum bu da emmekle olacaksa tabi istiyorum ben de ve seviyorum bebeğimin göğsümde olmasını
bu kakak meselesine gelince geçen haftaya kadar oğlum her akşam mutlaka yapıyordu ama iki gündür yapmıyor ama rahatsız da görünmüyor bugün rota aşımız için doktora gidicez sorarım bugün de yapmazsa aç karnına bir kaşık zeytinyağı vericem daha önce faydası olmuştu yaklaşık 1.5 aydır böyle bir sorunumuz yoktu
ben hiç o çaylardan içmedim bazen günde bir fincan rezene içiyorum, günde 3 litre su mutlaka , 2 şişe soda mutlaka içiyorum ve düzenli besleniyorum 3 öğün yemek yiyorum, bunlar yetiyor benim sütümün olmasına , zaten bütün uzmanlar bol su öneriyor acaba sadece suyu hiç denedin mi canım merak ettim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?