2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim ama kimseler yok
kızım bugün 2.günü kaka yapmadı yaa neden böyle oldu anlamadım hergün yapan çocuk bu hafta iki günde bire çıkardı gerçi yaptığı zamanda iki gün yapamadığını acısını çıkartıyodu bugün de ikinci gün ama hala tık yok
bu akşmada yapmazsa artık yarın sabah zeytinyağı vercem ama inş. bu akşam yaparda rahatlar gerçi gazını çıkartıyo pırt pırt ama kaka yok

allah yardımcın olsun canım valla benım bebıs gecen hafta ole kaka yapamdı doktora goturduk lagman yaptılarda rahatladı.cok uzuldum bızımkınde pamukcuk olmus ve ta bagırsaklarını sarmıstı cok sukur suan yok

Uyanınnnn

mesajım kısaymış gönderilmedi,o yüzden bu yazıyı da ekledim şimdi hihihihihi.

Son düzenleme:
selam kızlar
öncelikle şu uykuyu düzene koyma meselesine değinmek istiyorum yazdıklarınızdan anlıyorum ki bu iki aylık minnoşlar bile kendi karakterlerine göre hareket ediyor zaten saki yapıda olanlar kolayca uyum sağlıyor biraz zor olanlar ise direniyor. geçenlerde benim oğlum da sallanmay alışmıştı 3 gün uğraştım şimdi kendi kendine uyuyor ve kendi uyuduğunda daha uzun uyuyor. düşündüm de eğer oğlum çok ağlasaydı ben de dayanamazdım herhalde
süt meselesine gelince oğlum hala 15 dakikadan fazla emmiyor 10 dakka sonra uyumaya başlıyor geceleri gündüzse 15 dakiaka sonra oyun oynamaya başlıyor dalga geçiyor keşke ben de 40 dakika emzirebilsem eminim çok güzel bir duygudur kucağımda oğluşumla soluk soluğa 40 dakika içim ılık ılık oldu.
bu arada ben sütümü artırmak için humananın still-tee çayını içiyordum şimdi ona ilave hipp de içmeye başladım tavsiye ederim

oğluşu uyuttum bi giriyim dedim 2 gündür netimiz yoktu bugün oğlusu doktora götüreceğim sanırım geniz eti varmış uyurken nefes alırken çok hırıldıyor bakalım ne diyecek heşeyimiz huzurlu geçiyor ama yine kakasını yapamıyor canım

Günaydın, ben geldim...
Meralcim bunu okursun umarım. Benim oğlan gün aşırı yapıyor kakasını. Doymuyor diyemem, malum çok uzun süre emiyor. Bağırsakları öyle düzene girdi.

Aslıcım, benim oğlan korkunç şekilde krizlere giriyor, beceremedim kendi başına uyutmayı. Umarım bir gün ben de senin gibi başarabilirim hayatım.

canım merak ettim, neden 40 dakika emmesini istiyosun ?? 15 dakikada doyuyor demekki, ben doktora sormuştum ilk zamanlar gibi uzun emmiyor 15 dakika ancak emiyor diye, doyuyodur doymasa ağlar demişti ...

sanki daha uzun emse daha iyi doyacakmış gibi geliyor bana ve biliyorum bebk emdikçe süt artıyor sıkıldım artık çaylar içmekten kendiliğinden çok çok çok sütüm olsun istiyorum bu da emmekle olacaksa tabi istiyorum ben de ve seviyorum bebeğimin göğsümde olmasını
bu kakak meselesine gelince geçen haftaya kadar oğlum her akşam mutlaka yapıyordu ama iki gündür yapmıyor ama rahatsız da görünmüyor bugün rota aşımız için doktora gidicez sorarım bugün de yapmazsa aç karnına bir kaşık zeytinyağı vericem daha önce faydası olmuştu yaklaşık 1.5 aydır böyle bir sorunumuz yoktu

canım merak ettim, neden 40 dakika emmesini istiyosun ?? 15 dakikada doyuyor demekki, ben doktora sormuştum ilk zamanlar gibi uzun emmiyor 15 dakika ancak emiyor diye, doyuyodur doymasa ağlar demişti ...

Bebeği 40 dakika emen anne benim sanırım. Önemli olan süre değil göğüslerin boşalması. Benimki emiyor, oynuyor, uyuyor, kikirdiyor. Ama emme süresi 40 dakikayı buluyor. Bu yüzden korkunç bel ağrıları çekiyorum.

zeytinyağının bir faydası olmadı benim oğlanda geçen hafta sanırım cumartesi yapmıştı o güne kadar beklicem gene yapmassa lağman verdi doktor onu yapıcam

canım önceleri bir süre ağladı ağladı ama ağlamak gibi değil mızıkdandı yoruldu sonra yanına gittim emzirmeye 5 dakikada daldı bu sabah da ben kahvaltımı yaparken kendiliğinden uyudu umarım böyle devam eder ama haftaya kayınvalideme bırakmaya başlıycam işe başlıyorum ben bu kadar uğraştım umarım o da sallamaz ya da kucağına almaz uyuması için

bir saat emdiği oluyor sonrasında çok dikkatli oluyorum ama çok fena çıkarıyor yerinde yattığında doymayla mı alakalı yoksa huzur mu buluyor göğsümde bilemiyorum yanlız bende şöyle bişi oluyo sizde de var mı acaba sol göğsümü verince doyuyor sağ göğsümü verince emdikten sonra uyuyor

zeytinyağının bir faydası olmadı benim oğlanda geçen hafta sanırım cumartesi yapmıştı o güne kadar beklicem gene yapmassa lağman verdi doktor onu yapıcam

canım günde 3 kez aç karnına bir çay kaşığı şeklinde mi kullandın?

oğluşu doktora götürmek için hazırlıcam ben kaçar gelince görüşürz umarım net gitmezse

canım merak ettim , kaç saatte bir emziriyosun ???

kızlar şu kaka yapma sorunu için tatlı elma yağını kullansanız acaba faydası olur mu ??
biz oğluma gaz sancısı çektiği zamanlar elma masajı yapıyoruz rahatlıyor ve sabahına kakasını yapıyor. saat yönünde büyüyen dairesel hareketlerle hafif bastırarak masaj yapmayı bi deneyin isterseniz ve bir de kasığının hemen üst kısmındaki karnını iki yandan bir tarafına baş barmağınızı diğer tarafına dört parmağınızla sıkıp sıkıp bırakın bir kaç defa (bilmem anlatabildim mi ?) bağırsağın harekete geçmesini sağlıyor.

Son düzenleme:

ben hiç o çaylardan içmedim bazen günde bir fincan rezene içiyorum, günde 3 litre su mutlaka , 2 şişe soda mutlaka içiyorum ve düzenli besleniyorum 3 öğün yemek yiyorum, bunlar yetiyor benim sütümün olmasına , zaten bütün uzmanlar bol su öneriyor acaba sadece suyu hiç denedin mi canım merak ettim ???

denemez olur muyum ben bana denilen hemen herşeyi denedim ama en çok bu çaylardan fayda gördüm o nedenle de sütü az olan herkese tavsiye ederim hatta mümkünse ikisini birden ben ikisinden de içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…