canım merak ettim , kaç saatte bir emziriyosun ???
ben hiç o çaylardan içmedim bazen günde bir fincan rezene içiyorum, günde 3 litre su mutlaka , 2 şişe soda mutlaka içiyorum ve düzenli besleniyorum 3 öğün yemek yiyorum, bunlar yetiyor benim sütümün olmasına , zaten bütün uzmanlar bol su öneriyor acaba sadece suyu hiç denedin mi canım merak ettim ???
selam kızlar nasılsınız ben hemen bi bakıp çıkıcam işlerim var biraz hazır kızım uyurken yapım
çiğdemcim yazdığını okudum bugün 3. günümüz oluyo hala kaka yok yaa bu sabah aç karnına zeytinyağıda verdim ama hala tık yok neden böyle oldu anlamadım
ve kızım artık gece kalkma saatlerini çok uzattı buda nedense benim canımı sıkıyo normalde 2 yada2,5 saatte kalkardı kilo durumunu çok merak ediyorum bu ay emme süresini kısalttı fazladan zorla tuttuğum zaman emsede sonra kusuyo napçamı bilemiyorum
haftaya artık hem dr. kontrolümüz var bakalım dr.muz ne diycek ama ben pazartesi hemen sağlık ocağına çıkıp tartırcam bakim kilosu nasıl
ben kaçtım sonra görüşürüz
selammmmmmmmmmmmmmmm
SelaaaaammmmmmmmmmNasılsın bakalım? Bebiş nasıl, iyi mi?
İyiyim sen nasılsın canımmm? Bebişte iyi, yeni uyandı. :))) Seninki uyuyo muuu?
bide Uras'ın 9da uyuması için son uykusundan 19-19.30 arası mutlaka uy7anması gerekkiyor. eğer erken yada geç uyanırsa ona göre gece uykusunu kendisi ayarlıyor o yüzden bende uyanmıcak gibi olursa öpüp seviorum kokluorum uyanıo :) yada erekn uyancak olursa tekrar uyutuorum.
bu arada TaDukHePa sanırım seninle tanışamadık biz :) pelin ben :)
Kız tanıyamadın mı beni? Kız çiğdem ben. wild cat vardı ya? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızzz senin Allah iyiliğini versin eeemiiiiiii :)
Kız tanıyamadın mı beni? Kız çiğdem ben. wild cat vardı ya? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla yazıklar olsun bana nasıl tanımadımHihihihihihiih ben yazılarından tanımıştımDDDDDDDDD
Peliin kızzzzzzz , nasıl tanımazsın Çiğdem'i . Puhahhahhahahah.Gülmekten öldüm şimdi.DDDDDDDDDD
Canım zeytinyaını dikkatli ver dedi dr umuz akcerlere kaçarsa zatürre olma tehlikesi var dedi ve debridat die bi şurup verdi günde 3 kere 5 ml olarak 2 günde bir yapmaya başlamıştı şümdü günde 2 defa yapıyozeytinyağının bir faydası olmadı benim oğlanda geçen hafta sanırım cumartesi yapmıştı o güne kadar beklicem gene yapmassa lağman verdi doktor onu yapıcam
Bu arada biraz dah kolay gaz çıkarması için bişi buldum.kızlar şu kaka yapma sorunu için tatlı elma yağını kullansanız acaba faydası olur mu ??
biz oğluma gaz sancısı çektiği zamanlar elma masajı yapıyoruz rahatlıyor ve sabahına kakasını yapıyor. saat yönünde büyüyen dairesel hareketlerle hafif bastırarak masaj yapmayı bi deneyin isterseniz ve bir de kasığının hemen üst kısmındaki karnını iki yandan bir tarafına baş barmağınızı diğer tarafına dört parmağınızla sıkıp sıkıp bırakın bir kaç defa (bilmem anlatabildim mi ?) bağırsağın harekete geçmesini sağlıyor.
Slm kızlar nasılsınız.Biz sonunda bugün verem aşımızı olabildik.Şu emme savaşımız devam ediyor
Dr a gittik 2 günde bir kaak yapıyor dedim kabız dedi şurup verdi.Ve 5 dakika emdii için sanırım çünkü 20-25 dakikada doyuma ulaşırlarmış son zaman gelen süt yağlı olurmuş kakasını daha rahat yapması için tabi 5 dakika emdii i...çinde kabız odu neyse şurup ve emme savaşlarıyla eh günde 2 defa yapıyor artık.
Ve ve ve zeytinyağı verirken çok dikkat et dedi eger akcierlerine kaçarsa zatürre olma tehlikesi var dedi.Bu arada şurupları kaşıkla ittiriyor die şırıngayla veriyorum ama bu seferde velet yutmuyor biriktiriyor ben yavaş sıkıyorum ama sonra tabi genizine kaçıyor her türlü denedim acaba ilaç emzii alsam olurmu??
Dr kızdı aramadım die her ayı bitince aricaksın dedi artık kaç saatte bir emziricem die artık 3 veya 4 saatte bir emziriceksin dedi felaket gazı varmış bebişkonun.
Kolik cd sini aldım Allam yaa nie daha önce almadım süpper bişi %100 olmasada %90 işe yarıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?