Kızzz senin Allah iyiliğini versin eeemiiiiiii :)
nerden tanıyım be şeker uzakta kaldık anlamadım vallahi
ama dedimmmm kiiiiiiiiii yahu topic boş kalmış yeni gelenler olmuş
bu ne samimiyet böyle bir ben tanımıyorum galiba hehehee alcaktım ifadeni
valla yazıklar olsun bana nasıl tanımadım
sonunda kızım dün akşak kakasını yaptı
dün akşam tarttım bebğimi kucağıma alarak digital tartıda korktuğum başıma geldi
12-13 günde aldığı kilo sadece 500 gr eğer yanlışlık yoksa nolcak 5-10 dk emip geceleride emmek için kalmasaatini uzatırsa olucağı buydu :sinifsinif:
gerçi dün gece çok şükür 2-2,5 saatte kalkıp emdi
haftaya cumartesi dr. kontrolümüz var bakalım o zamana kadar daha kilo alması lazım
hem dr.muza durumu anlatıcam bakalım onun önerisi ne olcak
Canım haydi hayırlı olsun. Sonunda rahatlamış pamuk prenses.
Dijital baskül herzaman doğru sonuç vermiyor. Benimki 500gr yanlış tartmıştı. Hastanede çok daha fazla çıktı. Hem doğruysa bile 15 günde 500gr fena değil, 1 ayda 1 kilo almış olur.
sonunda kızım dün akşak kakasını yaptı
dün akşam tarttım bebğimi kucağıma alarak digital tartıda korktuğum başıma geldi
12-13 günde aldığı kilo sadece 500 gr eğer yanlışlık yoksa nolcak 5-10 dk emip geceleride emmek için kalmasaatini uzatırsa olucağı buydu :sinifsinif:
gerçi dün gece çok şükür 2-2,5 saatte kalkıp emdi
haftaya cumartesi dr. kontrolümüz var bakalım o zamana kadar daha kilo alması lazım
hem dr.muza durumu anlatıcam bakalım onun önerisi ne olcak
ya kızlar bebişim buün 6 gün oldu sanırım kakasını yapmıyor.ne yapabilirim yağ içiriyorum poposunu uyarmaya çalışıyorum bana mısın demiyor.normalde 2 günde bir yapıyordu napsam dr mı götürsem yoksa eczaneye söyleyip ilaç mı alsam.oğluşum rahatsız değil acayip gaz çıkarıyor kokulu kokulu ya..
kızlar regli olan var mı? benim 2 3 gündür midem bulanıypor korkuyorum. şu zamana kadar hiç yanılmadım ama bu sefer yanılmak istiyorum.
Geçen ay oldum, hafif hafif karnım ağrıyor. Bir haftaya kadar olurum sanırım.
biraz daha stres oldum işallah hamile falan değilimdir.
ya kızlar bebişim buün 6 gün oldu sanırım kakasını yapmıyor.ne yapabilirim yağ içiriyorum poposunu uyarmaya çalışıyorum bana mısın demiyor.normalde 2 günde bir yapıyordu napsam dr mı götürsem yoksa eczaneye söyleyip ilaç mı alsam.oğluşum rahatsız değil acayip gaz çıkarıyor kokulu kokulu ya..
kızlar regli olan var mı? benim 2 3 gündür midem bulanıypor korkuyorum. şu zamana kadar hiç yanılmadım ama bu sefer yanılmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?