2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tüh keşke işletseymişim seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım haydi hayırlı olsun. Sonunda rahatlamış pamuk prenses.
Dijital baskül herzaman doğru sonuç vermiyor. Benimki 500gr yanlış tartmıştı. Hastanede çok daha fazla çıktı. Hem doğruysa bile 15 günde 500gr fena değil, 1 ayda 1 kilo almış olur.

evet cnm rahatladı kızım sonunda ama kilosu bana az geldi yinede
bakalım dr ne diycek
cnm benim kız uyandı şuanda kucağımda ama rahat durmuyo ben çıkıyorum şimdilik
sonra görüşürüz yine

Kızlar kaka işini neden bu kadar taktınız? Anne sütüyle beslenen bebeklerde 4 güne kadar normal. oğluşum 2 günde bir yapıyor sıkıntıda da değil. Benimki de memede çok kalmaz en fazla 10 dk emer ama gelişimi normal.2790 doğmuştu 3. ay kontrolümüzde 7 kiloydu. gece en son 11 de emer sabaha kadar uyur. Yormayın bebişlerinizi. Stres yapmayın böyle.boshayallersmile

Son düzenleme:
selam canlarım...
oğlumla yuvarlana yuvarlana 3 ayı bitirdik :lepi:
herkesin iyi olmasını umut ederekten öptük sizleri
çiğdem(tadukhepa) niye face gelmiyorsun.muhabbet orda devam ediyor.

aşı için gittiimizde o zman b sorunumuz yoktu 5670 çıktı ama kıyafet+bez 5600 gr hesapladılar.Önceden 20 dakika emziriyodum gazlı bebekelr için fazlası daha gaz yapar die okumuştum zaten doyduunuda anlamıyordu emzii tıkalaştırırdım za...ten emziide beni kullanıyo die alıştırdım o günleri çok özledim neyse.
Eve dönünce 5 dakika emmeler başladı 12 sonra dr gittik 5860 gr çıktı.Dr dan geldiimizden beri savaş veriyorum artık 5 dakikayla bekli doyuyodur die bırakmıyorum kavga dövüş 3 yada 4 saatte birbazen 2,5 saate bir (bir önceki emme süresine göre) minimum 10-15 dakika genellilkle 20-25 dakika emzirmeye çalışıyorum bugün sağlıkocaında ince giydirmiştim 6150 gr çıktı.
12 günde 200 gr civarı almıştı şimdi ise
6 günde 290 gr almış...
çok üzüldüm keşke daha baştan savaşsaydım ama yünde bazen almıcam dedimide almıyo ama arada...

herkese merhaba...
uzuuun zaman oldu giremedim.hepinizide o kadar merak ediyorum ki....
ben bebişimle ilgileniyorum zaman su gibi akıp geçiyor henüz işe başlamadım ewdeyim...
o kdr güzel zamanlar geçiriyorum ki oğluşumla..annelik tarif edilemez bir duyguymuş..
umarım herkeslerin keyfi yerindedir..
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum

merhaba günaydınlar buralar yalnız kimsesiz kalmış ya ben face bir muhabbet bulamadım yada isimleri bilmiyorum tanımıyorum ondan bir kaç kişi dışında ve topikte daha güzel bence..

ya kızlar bebişim buün 6 gün oldu sanırım kakasını yapmıyor.ne yapabilirim yağ içiriyorum poposunu uyarmaya çalışıyorum bana mısın demiyor.normalde 2 günde bir yapıyordu napsam dr mı götürsem yoksa eczaneye söyleyip ilaç mı alsam.oğluşum rahatsız değil acayip gaz çıkarıyor kokulu kokulu ya..

bence doktor için erken bir iki gün daha bekle egzersiz yaptır belki iyi gelir benim kızımında bazen uzayabiliyor.

Valla benim yaptığım hiçbir şey kar etmedi. Sabaha kadar karnına sıcak havlu koydum; egzersiz yaptırdım. Ağladı ağladı ağladı. Ben de merhametimden ve çaresizlikten fitil koydum. Bir şey sokmamı bekliyormuş galiba, fitille birlikte ne var ne yoksa yaptı. Yalnız benim oğlum sürekli pırtlıyordu. Kakişini yapınca gördüm, su gibi, pütürsüz. Ondan yapamıyor sanırım. Çarşamba aile hekimine gideceğiz, söyleyim de bir şey yazsın.

kızlar regli olan var mı? benim 2 3 gündür midem bulanıypor korkuyorum. şu zamana kadar hiç yanılmadım ama bu sefer yanılmak istiyorum.

kızlar regli olan var mı? benim 2 3 gündür midem bulanıypor korkuyorum. şu zamana kadar hiç yanılmadım ama bu sefer yanılmak istiyorum.

Geçen ay oldum, hafif hafif karnım ağrıyor. Bir haftaya kadar olurum sanırım.

biraz daha stres oldum işallah hamile falan değilimdir.

Valla bana 6 ay sonra görürsün demişlerdi. 2. ayda gördüm. Dün ben de düşümdüm "hamile miyim acaba" diye (kocam sağolsun rahat bırakmıyor), aklıma geldi, aşı olmaya gittiğimde adet görüyordum. Yani ekim ayında...

biz sabunla kurtuluyoruz 10 gnde bir yapıyodu oğlusum işte bir haftaa bir uyguluyorum popsunun ağzına azıcık

bende de mide bulanması falan olyodu 3 aydır olmuyordum şimdi azar azar oluyorum stresten olmalı bulantı bence

bende bugün hasta oldum ilk defa inş şu karnımdaki şişilikde iner.10 gündür karnım davul gibiydi göbişleriniz gittimi kızlar benim baya bir var 10 kiloda fazlam oğluşum 65 günlük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…