2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugün hasta oldum ilk defa inş şu karnımdaki şişilikde iner.10 gündür karnım davul gibiydi göbişleriniz gittimi kızlar benim baya bir var 10 kiloda fazlam oğluşum 65 günlük..

İner... Ben 7 gün adet gördüm, ciddi ciddi indi karnım. Sarkma var sadece. Dikişlerim iyileşsin, spora başlayacağım inşallah.

maşallah sütün çok bol demekki ve bebiş de çok iştahlı :) günde 10 litre su böbreklerini yormasın canım bana biraz fazla gibi geldi sanki

maşallah sütün çok bol demekki ve bebiş de çok iştahlı :) günde 10 litre su böbreklerini yormasın canım bana biraz fazla gibi geldi sanki

Sağol da dayanamıyorum, acayip susuyorum. Bir kere içmeyeyim dedim. Şimdi dudaklarım çatlak içinde . Vücudumda en fazla 45dk duruyor. Hemen wc yapmam gerekiyor.

Yav ben de henüz regl olmadım. Korkutmayın beni. Doktorum son gidişimde bir ilaç verdi ama daha kullanmadım.

Yav ben de henüz regl olmadım. Korkutmayın beni. Doktorum son gidişimde bir ilaç verdi ama daha kullanmadım.

Canım herkesin farklı olur. Ben iç kanama geçiriyorum sanmıştım, beklemiyordum adet görmeyi. Korma hayatım, korunursun olur biter.

Anne bebek dergim geldi az evvel. Bu ayki bebek dosyasının konusu uyku ve uyku düzeni. Bilginize.

bir yerde okumuştum doğumdan sonra 1 sene bile olamayan varmış bilmem oğru bilmem yanlış bebek emziren ve yeni oğum yapanlarda olurmuş böyle durumlar

selam kızlar.nasılsınız.doruk u uyuttum inş uyur.zira kendisi uyumayı hiç sevmiyor.15-20 dk uykuları var.sizlerden haberler nasıl.burası bomboş nerde eski muhabbetler.zor takip ediyordum valla.

bir yerde okumuştum doğumdan sonra 1 sene bile olamayan varmış bilmem oğru bilmem yanlış bebek emziren ve yeni oğum yapanlarda olurmuş böyle durumlar

evet olmayan var ama bizim gibi dikkatsizlerde var o nedenle korkuyorum ben. yok umruma değil olmamak benim işime geliyo allaha şükür göbeğim falan kalmadı. 3 kilo fazlam var onunda emzirme dönemi geçince veririm ama dikatsizlik işte:26::26::26:

selam inşallah uyurda sende dinlenirsin uykusuzluk çok kötü yahu eve işe güce bakamıyorum ben evin halini bi görseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…