bende bugün hasta oldum ilk defa inş şu karnımdaki şişilikde iner.10 gündür karnım davul gibiydi göbişleriniz gittimi kızlar benim baya bir var 10 kiloda fazlam oğluşum 65 günlük..
Hiç abartmadan söylüyorum: Ben daha bebeğimi emzirirken 2 litre su içiyorum. Her emzirmede 2 lt, 5 kez emziriyorum 10lt ediyor. Midem guluk guluk felaket :bbo: Bir de emzirdikten sonra karnım kazınıyor. Tıkınıyorum; dünyaları yiyorum doymuyorum. Çikolata yiyince doyuyorum. Vücut süt üretmek için kaloriye ihtiyaç duyuyormuş ondan acıkıyormuşum sürekli.
Sadece rezene içiyorum ben de. Hala 52 kiloyum aklinialirimsmile . 3 saatte de göğüslerim taş gibi oluyor.
maşallah sütün çok bol demekki ve bebiş de çok iştahlı :) günde 10 litre su böbreklerini yormasın canım bana biraz fazla gibi geldi sanki
Ay çok şükür biraz hareket geldi şuraya... Nasılsınız?
Ay ben bebeğim uyurken hep buradayım da kimseler yok. Ne olsun oyuncak bakıyorum paşama. Sen ne yapıyorsun?
İyiyim canım, paşam uyudu şimdi, ben de miskinlik yapıyorum.Nasıl oyuncaklar bakıyorsun?
http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?CategoryID=303251&page=12
Ahanda bunlara bakıyorum. Yorumları okuyorum.
Geçen bunu almıştık, 29 ekim araya girdi. İnşallah bugün yollayacaklar, yarın elimde olur.
Hepsiburada.com : Çiftlik Hayvanları Serisi | Anne / Bebek / Çocuk
Yav ben de henüz regl olmadım. Korkutmayın beni.Doktorum son gidişimde bir ilaç verdi ama daha kullanmadım.
Canım herkesin farklı olur. Ben iç kanama geçiriyorum sanmıştım, beklemiyordum adet görmeyi. Korma hayatım, korunursun olur biter.
Sen kendiliğinden oldun değil mi?
Yav ben de henüz regl olmadım. Korkutmayın beni.Doktorum son gidişimde bir ilaç verdi ama daha kullanmadım.
kızlar funduğumun resmini ekledim....
bir yerde okumuştum doğumdan sonra 1 sene bile olamayan varmış bilmem oğru bilmem yanlış bebek emziren ve yeni oğum yapanlarda olurmuş böyle durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?