2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anne bebek dergim geldi az evvel. Bu ayki bebek dosyasının konusu uyku ve uyku düzeni. Bilginize.

Bizden başka konuşan yok. Benim oğlanı öğle uykusuna yatırdım, 3 gibi kalkar emmeye. Benimkinin uyku düzeni şöyle: 1 saat meme, 45 dk oyun bez değiştirme vs. Sonra hemen mışıl. Sallanıp uyumazsa kıyametler kopuyor.
Kıyamet deyince, dün öğle uykusuna ikimiz yattık. Aynı anda uyandık, bana uykulu gözlerle gülümsedi, ben onun saçlarını okşadım, o bana kıkırdadı. Aah ah çok romantikti .
Canım baktın mı oyuncaklara?

Edit-büdüt: Konuşan varmış, çok pardon yaw

Son düzenleme:

Bir saat meme mi?? Maşallah! Bizimki en fazla on beş dakika kalıyor. 3 saatte bir 1,5 saat uyuyor. Sonra oyun vaktiii.
Oyuncaklara baktım. İlerisi için şu yaramaz toplardan almak istiyorum. Bayıldım onlara.

selam kızlar nasılsınız bende kızm uyrken bi bakim dedim hemde bu arada çok acıkmışım hemde bişeyler yiyim en iyisi
ya bende biran önce regl olmak istiyorum umarım benimde çok uzun sürmezde bende olurum

selam kızlar nasılsınız bende kızm uyrken bi bakim dedim hemde bu arada çok acıkmışım hemde bişeyler yiyim en iyisi
ya bende biran önce regl olmak istiyorum umarım benimde çok uzun sürmezde bende olurum

Hoş geldin.

selam inşallah uyurda sende dinlenirsin uykusuzluk çok kötü yahu eve işe güce bakamıyorum ben evin halini bi görseniz

Ev işi deyince aklıma geldi. Şimdi ben temizlik yapacağım sırada, bebişimi alıp parkyatağına koyuyorum, dönencesini de açıyorum. Müzikli filan. 15dk rahat oyalanıyor. O sırada süpürüyorum. Sonra salona getirip baby tv açıyorum, bi 15dk da öyle oyalanıyor. O sırada siliyorum. En son da toz alıyorum. Arada da yanına gidip şapır şupur öpüyorum ki terkettiğimi düşünmesin. Aksi halde çok ağlıyor.

Kızlar sıkılaşmak için krem losyon gibi bir şey kullanan var mı? Ya da doktoruna danışan?

Son düzenleme:

Bir saat meme mi?? Maşallah! Bizimki en fazla on beş dakika kalıyor. 3 saatte bir 1,5 saat uyuyor. Sonra oyun vaktiii.
Oyuncaklara baktım. İlerisi için şu yaramaz toplardan almak istiyorum. Bayıldım onlara.

Aheste aheste, oynaya oynaya meme emiyor, Hiç oynamadan emse bile 45dk sürer. Benimki de 2,5-3 saatte bir acıkır. Bende istiyorum o yaramaz toplardan. 6 ay var daha. Çıngırak alacağı şimdilik.

Hoşgeldin kuşum.

hoşbulduk cnm

çiğdemcim bende bugün kızım uyrken yaptım işim bitmeden uyandı emzirdim biraz konuştum sonra koltuğa yatırıp bıraktım nedense koltuklara bakaıp çok konuşuyo o oyalanırken bende devam ettim işlerime oyalana oyalan bitirdik işleri birazda dışarı çıktık biz bugün kızımla hava alsın diye dışarda yavrum hemen uyuyo

Kızlar sıkılaşmak için krem losyon gibi bir şey kullanan var mı? Ya da doktoruna danışan?

Dikişlerim geçsin mekik şınav filan yapcam. Öyle kremlerle uğraşamam. Zaten kocam beni hala çekici buluyor. Hamileyken yanıma yaklaşmazdı, şimdi kaçacak yer arıyorum.

Aynen valla. Evde sessizlikte uyutamam, kalabalıkta küt diye uyur.

Gırtlaktan "agggguuu" diyor di mi ard arda? Bizimki "aguu, guuuu, ınga" der. Bir de söylenir gibi konuşuyor. Kızınca da aynı şeyi yapıyor.

Dikişlerim geçsin mekik şınav filan yapcam. Öyle kremlerle uğraşamam. Zaten kocam beni hala çekici buluyor. Hamileyken yanıma yaklaşmazdı, şimdi kaçacak yer arıyorum.

Ben spor iznini aldım doktordan ama süreç hızlansın istiyorum. bayramdan sonra işe başlıyorum da.

bende geçen gün kızıma plaskooldan ninni arkadaşı aldım yatarken onu açıyorum
bide fısher priceden bi oyuncak aldım 4 tane hayvanın seslerini çıkartıyo ona çok bakıyo ses çıktıkçada gülüyo
dönencemiz var bide çıngıraklarımız var şimdilik

Ben spor iznini aldım doktordan ama süreç hızlansın istiyorum. bayramdan sonra işe başlıyorum da.

Hmmmm, bol bol yürü bence. Ağır spor için erken sanki.

Benim kuzu uyanmaya çalışıyor. Ben kaçar gelirim sonra. Görüşürüz.

herkeze merhaba ben geldım kızlar nasılsınız... cok sukur cok ozledım sızlerı net bugun baglandı sonunda... nasılsınız:):):)

merhaba güzel annişler nasılsınız bakalım biz yaramaz oğluşumla uğraşıp duruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…