Dikişlerim geçsin mekik şınav filan yapcam. Öyle kremlerle uğraşamam. Zaten kocam beni hala çekici buluyor. Hamileyken yanıma yaklaşmazdı, şimdi kaçacak yer arıyorum.
merhaba güzel annişler nasılsınız bakalım biz yaramaz oğluşumla uğraşıp duruyorum :)
aynen ben de öyle canım...
yatırdım ve bir bakayım dedim...neler yapıyorsunuz diye...son 2 gündür memede 5 dakika kalmaya başladı...benim üzüntüm de şimdi bu....ne yapacağımı bilmiyorum...
eeee nerde kaldın çiğdem ben geldim şimdi sen yoksun
hehe bende unutuyorum sürekli listeye bakıp duruyorum kim kim diemerhaba günaydınlar buralar yalnız kimsesiz kalmış ya ben face bir muhabbet bulamadım yada isimleri bilmiyorum tanımıyorum ondan bir kaç kişi dışında ve topikte daha güzel bence..
canım annem kardeşime sabunu ymuşatıp fitil gibi çok acıcık yaparmış sonra vıjjjt.......ya kızlar bebişim buün 6 gün oldu sanırım kakasını yapmıyor.ne yapabilirim yağ içiriyorum poposunu uyarmaya çalışıyorum bana mısın demiyor.normalde 2 günde bir yapıyordu napsam dr mı götürsem yoksa eczaneye söyleyip ilaç mı alsam.oğluşum rahatsız değil acayip gaz çıkarıyor kokulu kokulu ya..
Off ben 35 gün kanama geçirdim ohh beee dedim doğum yaptığım 45. gün regl oldum ve normalde 7-8 gün sürerken 12-13 gün sürdü.hamileyken bile sat ım 1 kasımdı ama 25 eylülde adet gördüm.Bu ay 25 de olmadı dedim heralde eski düzene göre 1 inde olacak TIK YOK.kızlar regli olan var mı? benim 2 3 gündür midem bulanıypor korkuyorum. şu zamana kadar hiç yanılmadım ama bu sefer yanılmak istiyorum.
Canım 2. a aşısından sonra bizdede ne olduysa bizde öyleyiz.çogu kişidede aynı sorun benimki artı kolik,sürekli kusuyor kem kesik kesik hem de fışkıttırarak böyleee liste uzuyor inşallah çarşamba dr a gidicess başka dr a inşallah geçicidir.Huysuz uykusuz... acaba büyüme ataımı geçiriyorlar ama öyle olsa daha çok uyuyup daha çok acıkıyorlarmış ne bileyim çözemedim....aynen ben de öyle canım...
yatırdım ve bir bakayım dedim...neler yapıyorsunuz diye...son 2 gündür memede 5 dakika kalmaya başladı...benim üzüntüm de şimdi bu....ne yapacağımı bilmiyorum...
maaşallah canım bebişkona Allah nazarlardan saklasınzinco yu bizde kullanıyorduk doktorumuza aslında hiç sormadım gaz sorunumuza kendisi olucak bunlar bebek bu demişti bende zinco verdğimi söylememiştim eczacıya zinco verdiğimizi ve fayda etmediğini söylediğimizde yapmayın zinco 4 aydan sonra verilir yapmayın milupanın annelere özel bitki çayından kullanmamızı söylemişti ben onu içtiğimden beri gaz sorunumuz bitti bidaha da vermedim hiç zinco bide kızlar emzirme süreleri dert ediiyor sanki bizde 5dk 10 dk emiyoruz yaklaşık 1 saatte 1.5 saatte bir fln ama kilo alımımız gayet iyi 3. ayımızı doldurduk 7700 gr mız ve 6-9 ay bedeni giyiyoruz demekki doyuyorlar okadar emiyorlar...
zinco yu bizde kullanıyorduk doktorumuza aslında hiç sormadım gaz sorunumuza kendisi olucak bunlar bebek bu demişti bende zinco verdğimi söylememiştim eczacıya zinco verdiğimizi ve fayda etmediğini söylediğimizde yapmayın zinco 4 aydan sonra verilir yapmayın milupanın annelere özel bitki çayından kullanmamızı söylemişti ben onu içtiğimden beri gaz sorunumuz bitti bidaha da vermedim hiç zinco bide kızlar emzirme süreleri dert ediiyor sanki bizde 5dk 10 dk emiyoruz yaklaşık 1 saatte 1.5 saatte bir fln ama kilo alımımız gayet iyi 3. ayımızı doldurduk 7700 gr mız ve 6-9 ay bedeni giyiyoruz demekki doyuyorlar okadar emiyorlar...
Üff ya kızlar çok kötüyüm, gece uyuyamadım; daha doğrusu oğlum uyutmadı. Sabahın köründe de kalktı, kucağımdan inmek bilmedi. Emziremedim, uyumak istiyor. Önce wc yapmak istedim, ağlıyor sürekli. Benim bağırsaklarımda kocaman yaralar var. Tutmamam lazım, kansere çevirir. Şimdilik tutup oğlumu uyutuyorum, çok fenayım. Ayrıca çileden de çıkmış durumdayım. Kuru kuru çığlık atıyor resmen.
Haftada bir geliyor böyle heyheyleri oğlumun. Ama muhakkak bir gün böyle oluyor. Seviyorum aynen devam, kızıyorum aynen devam. Çok zor emdi. Şu an sakin duruyor ama bütün gün tekrar edecek. Çıldırmak üzereyim. Beni anlamayan bebeğe laf söylüyorum, kızıp sesimi yükseltiyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi. Sinirlerim çok bozuk.
Haftada bir geliyor böyle heyheyleri oğlumun. Ama muhakkak bir gün böyle oluyor. Seviyorum aynen devam, kızıyorum aynen devam. Çok zor emdi. Şu an sakin duruyor ama bütün gün tekrar edecek. Çıldırmak üzereyim. Beni anlamayan bebeğe laf söylüyorum, kızıp sesimi yükseltiyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi. Sinirlerim çok bozuk.
Gunaydin canim, ayni sorun bizdede var 4 gundur sebepsiz yere agliyor ama girtlaklanmis gibi, meme vermeye calisiyorum kaskati ediyor vucudunu dahada agliyor, yagiyla masaj yaptim vucuduna sustu ustunu giydirdim tekrar basladi uykusu var diye zor bela uyutuyorum aglatarak. 5 dk sonra yekrar kalkiyor, oyniyim seveyim diyorum daha icli agliyor pisikmi oldu diyorum kremini suruyorum yok, aynen bende elimde olmadan kizdim malesef cokta pisman oldum banyo yaptirdim yok dun bitek sakindi bakalim bugunde aynisi olucakmi, dun gecede besiginde uyumadi yorganin uzerine biraktim baktim uyudu yorgani kaldirmadim uzerini orttum yanina uzandim gozunu acip uyandiginda beni gorunce aglamadan tekrar uyudu. Karnimi agiriyor acabaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?