Kızlar bir doktor sinirlendiğiniz zaman bebeği bırakın odadan çıkın demişti. Kendi kendine 5 dakika ağlaması sizin ses tonunuzda fark ettiği gerginlikten daha zararsızdır demişti. Ben sinirlendiğim zaman ilgisini çekecek oyuncakları çıkarıp yanından çıkıyorum.Dönencesini açıyorum, müzik açıyorum ve sakinleşmek için balkona çıkıyorum. Zaten birkaç dakika içinde sakinleşiyorum.Sizin stresinizi hissettikçe daha da huysuzlaşıyorlar...
Ben normal huzursuzlukta bile çıkarım odadan. Ama bu bebeğime sökmedi. Çıktığımı anladığım anda sanki doğruyorlarmış gibi ağlıyor. Kendi başına uyku eğitimini bu yüzden veremedim. Mosmor oluyor, katılıyor çocuğum.
Ah bu doktor benim oğlumu görse mesleği bırakır.
Anladım canım. Belki büyüme atağıdır. Hani sebepsiz ağlama ataklarının olduğu haftalar var ya acaba o zamanda mı? Dur o haftalara bir bakalım.
Bilmiyorum ki, karnı ağrımıyor benimkinin kakasını yaptı çünkü. Odanın içinde bana bakıyor, 2 sn başımı çevirsem çığlık atıyor, ne oluyor anlamadım. Haftanın bir günü hiç şaşmaz yapar. Dışarı çıkamam, kargo bekliyorum. Seni çok iyi anlıyorum, o kadar çok ağlıyor ki, hem de sesini yükselte yükselte sabır taşı olsa çatlar. Sürekli tek başımayım, zaten kimseyi de istemiyorum; faydasından çok zararı oluyor başkalarının; herşey bende. Uykusuzum ayrıca aylardır. Sabretmeye çalışıyorum, ama bazen mümkün olmuyor. Dün gece saat başı kalktı, uykusuzluktan da durup dururken de yapıyor.Şimdi ayağımda sallıyorum uyur inşallah. Kızdığım için çok pişman oluyorum ama gezdir gezdir, kulak zarım patladı cırtlamasından. Yarın geçecek, sorun kalmayacak, eski sevimli maviş oğlum olacak ama bugün bitene kadar aklımı kaçırmazsam iyi.
Benimki uyandi suan sakin kaka sorunumuz yok bizimde bazen gunde 2 kere bile yapiyor benimde belim kirildi kirilacak:) bende tek basimayim canim ama tlfla bile yetiyorlar gezmeye cikmak istemiyorum kim gorse yok usutur yyok sicak yuzunu ort kilotlu corap giydir sallama ... Odun kocam yardim etmek biyana daha fazla yoruyorbeni bebekten cok ilgi istiyor evi dagitiyor sabahlari zar zor temizliyorum aksam heryer heryerde oluyor, ipibi cekecem bu okuzun ama ne zaman
BeNim odun dun gece beni uykudan uyandirdi hemde ne icin esofman alti nerdeymis? Inanamadim ne dedim tekrarladi utanmadan nerde olabilir dolapta tabiki dedim hii diyip gitti sabahta kaldirmis yun atletini soruyor allahim sabir ver. Gecede zebani gibi cokmustu uzerime egilmisya gozumu actim gordumya odum koptu ellerim titredi korkudan cok etkilendim kabuslar gordum, uykuda bile rahat bitakmiyor bu adam yaaihlamur istese keske ahhhh ahhhhh oduuuuun oduuuuun gicik olutorum ona
Pek bir çikinmiş oğluşun maşallaaah, Allah nazarlardan saklasın.
Evet ya benim odunda bebek aglayinca mutfaga geliyor bebek seni istiyor diyor bende annem gelsinmi diyor dedigimde utanmiyor hii diyor(espri yapiyor) haftaya sali antalyaya gidiyoruz orda gezdirmezse bosol diyecem artik! Hep kendi keyfinde geliyor koltukta uyuyor gece uykusuz kalmis sanki, bebegim buyusunde su adama ayar cekeyim:)
Aynen arkadaşım ya, benimki de horlaya horlaya uyur koltuklarda. Sanırsın tüm gün bebekle o uğraşmış. Ya kız elif ben sana birşey soracağım ama çekiniyorum.
Mesaj olayinimi canim sorabilirsin tabiki
Mesaj olayının ne olduğunu anlamadım, ama benim çocukken senin adının soyadının aynı olduğu bir arkadaşım vardı. Senden tatlı olmasın çok tatlıydı. O musun çok merak ediyorum. Sadece liseyi nerede okudun onu söylesen yeter.
Atladim hemen mesaj olayim vardida gecmiste kaldi onu okudun sandim, anadolu lisesi mezunuyum gercek adim bu degil bunu uyduruktan buldum gercek adim eylem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?