- 3 Temmuz 2009
- 398
- 94
- 98
Facede var elifbektas birsuru onlardan biridir belkide:))
Izmir karsiyakada korfez dersanesine gitmistim, ne guzel sehirdir orasi:)) yazin izmire gelicem belki orda karsilasiriz:))
Evet vardır muhakkak da benim eşim face almama izin vermiyor. O da ayrı bir konu, anlatması benim açımdan çok acı verici. Face de efsanuru görürsen çok selam söyleyin benden olmaz mı? Çok büyük iyilik yaptı bana o sağolsun.
Erkekler iste.. Benimde takma isim kullanmamin ilk sebebi buydu okey adim erkek mesela benimkide kiziyordu basta baktim beyim yaptiklarini gormiyim diye istemiyormus hemen kendi adima kaydoldum simdi bisey demiyor ama kontrol ediyor bazen ne bulacaksa. Bende blgsayara casus proggrami indirdim noktasindan virgulune herseyi biliyorum o uyusun:) ben agustos anneleti grubunda degilim malesef
Saçlarımı şöyle bob modeli kestirsem mi? Baktım kk'da kullanışlı demişler. Saçlarım hem uzun hem bakımsız. Bebekten sonra daha da zor oldu bakması. Bakalım. Şöyle bir bob modeli nasıl durur?
Arin 1-2 arasi var sonraki gun yok gorunuyor dizin canim aksamda 8-9 arasi varmiss:) tekrar bolumleri degilmi bunlar bende izliyodum bi ara ama icunu kacirdim artik
Inan bende bu modeli kestirecem niyeti bozdum bekonun sac setini aldim duzlestirmek icin ama firsat bulup kuafore gidemiyorum kaslarim saclarimla yarisiyor resmen:)) antalyada kestireyimdiyorum ama bilemedim, sen nezaman kestireceksin?
Bende saclarim kabarik olsun istiyorum ama olmuyor yururken ucussunlar istiyorum ama su yersiz yerinde ortaya cikan kendini dalga sanan aptal bi cikinti acik birakmama engel, kestirelim gitsin su halimizden iyi olacagi kesin:)) masallah osaca fon cekiyorsun ben sacimi kurutmaktan acizim ya!
Bende saclarim kabarik olsun istiyorum ama olmuyor yururken ucussunlar istiyorum ama su yersiz yerinde ortaya cikan kendini dalga sanan aptal bi cikinti acik birakmama engel, kestirelim gitsin su halimizden iyi olacagi kesin:)) masallah osaca fon cekiyorsun ben sacimi kurutmaktan acizim ya!
Benimki misil misil uyuyor sukur, bende biseyler atistirayim, opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?