2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Izmir karsiyakada korfez dersanesine gitmistim, ne guzel sehirdir orasi:)) yazin izmire gelicem belki orda karsilasiriz:))

Facede var elifbektas birsuru onlardan biridir belkide:))

Evet vardır muhakkak da benim eşim face almama izin vermiyor. O da ayrı bir konu, anlatması benim açımdan çok acı verici. Face de efsanuru görürsen çok selam söyleyin benden olmaz mı? Çok büyük iyilik yaptı bana o sağolsun.

Izmir karsiyakada korfez dersanesine gitmistim, ne guzel sehirdir orasi:)) yazin izmire gelicem belki orda karsilasiriz:))

Evet yaşanak şehir... Kısmet canım, inşallah. Ben de memleketim İstanbulu özledim. Abuk subuk minibüs şoförlerini bile özledim.

Ya birşey soracağım kızlar, genel soru e2 de umutsuz ev kadınlarının saatlerine ne oluyor? Bir 12de bir 13'te veriliyor?

Erkekler iste.. Benimde takma isim kullanmamin ilk sebebi buydu okey adim erkek mesela benimkide kiziyordu basta baktim beyim yaptiklarini gormiyim diye istemiyormus hemen kendi adima kaydoldum simdi bisey demiyor ama kontrol ediyor bazen ne bulacaksa. Bende blgsayara casus proggrami indirdim noktasindan virgulune herseyi biliyorum o uyusun:) ben agustos anneleti grubunda degilim malesef

ladyfog`cum
avcılar küçükçekmece civarı demişsin ben beylikdüzü acıbadem polikliniğinde Dr. İmran Bali ye götürüyorum oğluşuma inanılmaz bir kadın şu ana kadar ki tüm sorularımıza verdiği cevaplar, sorunlarımıza getirdiği çözümler, bebişle ilgilenmesi filan mükemmel ötesi ben başka yerlere de gitmiştim ama artık İmran Hanım`dan başkasına asla gitmem

Saçlarımı şöyle bob modeli kestirsem mi? Baktım kk'da kullanışlı demişler. Saçlarım hem uzun hem bakımsız. Bebekten sonra daha da zor oldu bakması. Bakalım. Şöyle bir bob modeli nasıl durur?

Eklentiler

• $Gwyneth4.webp
    9 KB · Görüntüleme: 40

Evet benimki de tanımadıkları beni eklermişmiş de ondan izin vermiyormuş. 5 yaşında çocuk kandırıyor. IQ'um 126 sence yer miyim ben bunu? Hoş geçmişi kedinin kuyruğu gibi peşinden geliyor adamın ya...

Arin 1-2 arasi var sonraki gun yok gorunuyor dizin canim aksamda 8-9 arasi varmiss:) tekrar bolumleri degilmi bunlar bende izliyodum bi ara ama icunu kacirdim artik

Saçlarımı şöyle bob modeli kestirsem mi? Baktım kk'da kullanışlı demişler. Saçlarım hem uzun hem bakımsız. Bebekten sonra daha da zor oldu bakması. Bakalım. Şöyle bir bob modeli nasıl durur?

Inan bende bu modeli kestirecem niyeti bozdum bekonun sac setini aldim duzlestirmek icin ama firsat bulup kuafore gidemiyorum kaslarim saclarimla yarisiyor resmen:)) antalyada kestireyimdiyorum ama bilemedim, sen nezaman kestireceksin?

Arin 1-2 arasi var sonraki gun yok gorunuyor dizin canim aksamda 8-9 arasi varmiss:) tekrar bolumleri degilmi bunlar bende izliyodum bi ara ama icunu kacirdim artik

Ben bir ara hiç izleyemiyordum. Şimdi aynı anda hem 6yı hem de 7yi izlemeye çalışıyorum. Kafam bazen karışıyor. Ama süper dizi. Gabriel'e (eva longoria) hastayım, boyumuz posumuz, karakterimiz aynı. Sanki benim karakterimi senaryolaştırmışlar. Aynı benim gibi zarar görmemek için sürekli tırnakları açık geziyor.

Inan bende bu modeli kestirecem niyeti bozdum bekonun sac setini aldim duzlestirmek icin ama firsat bulup kuafore gidemiyorum kaslarim saclarimla yarisiyor resmen:)) antalyada kestireyimdiyorum ama bilemedim, sen nezaman kestireceksin?

Bir hafta içinde inşallah. Benim elim föne yatkın, yani belime 3 parmak kalmış saçıma fön çekiyorum tek başıma, düzleştiricim de var. Bıktım bu saçtan. Yalnız kalın telli ve dalgalı saçlarım. Artık onu da her ay ara makasla halletmem lazım. Zamanında almıştım aramakas. İşimi görüyor yani.

Bende saclarim kabarik olsun istiyorum ama olmuyor yururken ucussunlar istiyorum ama su yersiz yerinde ortaya cikan kendini dalga sanan aptal bi cikinti acik birakmama engel, kestirelim gitsin su halimizden iyi olacagi kesin:)) masallah osaca fon cekiyorsun ben sacimi kurutmaktan acizim ya!

Doğru fırça 2000lik makina ve kuvvetli kollarla kolay oluyor-du, artık oğlum yüzünden düzgün yıkayamıyorum bile. Benim velet kıpraşıp duruyor, sanırım uyanacak. Her an kaçabilirim.

Kabarık yapman için, saçlarını kuruttuktan sonra başını öne eğ, saçlarını tersten kurut biraz sonra at arkaya.

merhaba arkadaşlar benim size bi sorum olacaktı ben agustosun beşinde dogum yaptım bi kızım var son zamanlarda artık herkez diyorki işte yvavaş yavaş bir şeyler yedir tadına baktır püre yap sonra iç alışamaz bebeğin falan diyolar :S oysa ben daha hiç bir şey vermedim kızıma acaba siz neler yapıyosunuz bu konuda ?

canım..çok erken değil mi değişik tatlarla tanıştırmaya?....ben 24 Ağustossta doğum yaptım...ben ne şimdi ne de gelecek ay farklı birşey vermeyeceğim..sadece anne sütü...tabi bu benim düşüncem ve görüşüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…