2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım doktorlar ilk altı ay yalnızca ve sadece anne sütü diyorlar düşün ki su bile vermiyoruz bir de püre filan daha çok ama çok erken
ben sadece dudağına sürüyorum mesela elma mandalina üzüm ama sadece dudağına o kadar çünkü daha çok erken ilerde sindirim sistemi sorunları filan yapar Allah korusun

arkadaşlar unutmadan sorayım sizlere...bizim minik altını her değiştirdiğimde (ki bu değişim çok sık oluyor) ,kakasını yapmış olduğunu görüyorum...bu kadar sık yapması normal mi sizce?....

Kimsenin dediğine bakma, doktor ne diyorsa o. Bir de böyleleri "doktor ne bilir ki?" der. Doğru 5000yıllık tıp tarihi bilmez, bunlar bilir bir tek. Ben oğluma meme emene kadar sağıp verdim biberonla. Sonra su bile vermedim. Susayınca huysuzlaşır meme veririm içer 2-3 dk sonra bırakır, susuzluğunu giderir. İnek sütünü hazmedemeyen mide püreyi mi hazmedecek?

arkadaşlar unutmadan sorayım sizlere...bizim minik altını her değiştirdiğimde (ki bu değişim çok sık oluyor) ,kakasını yapmış olduğunu görüyorum...bu kadar sık yapması normal mi sizce?....

Günde 6'ya kadar normalmiş. Keşke benimki de yapsa birkaç kez günde.

Oğlumun sinirleri hala bozuk. Zar zor 40dk emdi, hiç oyalanmadan. Şimdi baby tv izliyor. İnşallah düzelir yarına kadar. Üstüne üstlük gaz sancısı da çekiyor =(((

Oğlumun sinirleri hala bozuk. Zar zor 40dk emdi, hiç oyalanmadan. Şimdi baby tv izliyor. İnşallah düzelir yarına kadar. Üstüne üstlük gaz sancısı da çekiyor =(((

çiğdemcim ben bu baby tv meselesini doktorumuza sordum doktorumuz 2 yaşına kadar kesinlikle tv yok bariz bir şekilde algılamada hasar yaratıyor ve hiperaktivitenin en önde gelen nedenlerinden dedi 2 yaşından sonra da ancak 1-2 saat izleyebilirmiş

Hmmm, da benim oğlan acayip meraklı, ana kucağını çeviriyorum o da başını öyle bir çeviriyor ki sen ben yapamayız o hareketi. Böyle boynunu kıracak gibi, Allah korusun. Neyse klasik müzik radyoyu açayım da dinlesin. Oyuncak aldık 2 tane gelecek hala. Bir de biri süper hızlı gönderi.

geçen haftalarda ben izletiyordum orda bir hoppala karakteri var salak bir tavşan oğluş bayılıyordu ona ama artık Ege yanımızdayken hiç tv açmıyorum eşime kızıyorum açarsa o sesler ve görüntüler o kadar hızlı akıyor ki bebek hayatı hep böyle olacakmış gibi algılıyor ve ilerki dönemlerde konsantrasyon sorunu yaşıyorlar televizyonun sesini bile duymasın dedi şimdi ben de senfoni dinletiyorum masal kitabı aldım sabahları ondan okuyorum

Benimki sadece mel mel bakıyor. Anladım canım, dikkat ederim ben de.

selam herkese benim oğlanda akşam başlıyo ağlamaya sanki çimdiği basmışsın gibi durmuyo

şu resimlerinize nerden bakıyonuz arkadaşlar bende bebişlerinizi görmek istiyorum

Canım kusura bakma net gitticevap yazamadım. Önerin ve ilgin için teşekkürler.Şu pediatri merkezindeki doktoru bir deneyeyim diyorum. Ama İmran Hanım'ı da not ettim.Tekrar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…