2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinlar.... Bugun tetenoz asimin son dozu yapilacak ama hic takatim yok aradim cuma olurmu dedim olur dediler, asilariniz aklinizda olsun:))
 
Günaydıııınnnn...


Günaydın kıss, maşallah neşen yerinde, valla benim de neşem yerimde. Oğlum bugün çok uslu. Gece 6+2 saat uyudu . Az önce de temizlik yaptım gık demedi. Aldım memeye uykusu gelmiş, aç uyumasın diye. Emerken uyuyakaldı ben de anakucağına yatırdım. Eee sen nasılsın?
 
selam kızlar.nasılsınız.dün dr a gittik.oğluşumun sağlığı yerindeymiş.6640 gr 66 cm olmuş.gayet iyi gelişimi dedi dr.sizlerden ne haber??
 
selam kızlar.nasılsınız.dün dr a gittik.oğluşumun sağlığı yerindeymiş.6640 gr 66 cm olmuş.gayet iyi gelişimi dedi dr.sizlerden ne haber??

Maşallah bebişe. Biz de uğraşıp duruyoruz. Yarın bizim de aile hek. kontrolümüz var. Evde 7 kilo geliyor, bakalım orada kaç kilo gelecek.
 
Masallah yakisikliya, 2. Ayda neydi boyu kilosu?

5900 gr 62 cm di canım.benim oğlan çok hareketli dr bile şaşırdı.eller ayaklar durmadan hareket halinde.beşiğini sallıyor oynadığında.uçacak sanki.4.5 5 aylık bebek hareketlerini yapıyormuş dr öle dedi.boyu güzel uzuyormuş ve çok hareketliymiş.o yüzden kilo yavaş alıyomuş.
 
ben geldim kızlar ama kimseler kalmamış kızım ancak uyudu bi bakim dedim
özlem cnm nasılsın ne zamandır yoksun
nasıl gidiyo kızın nasıl
 

Dilini ısır dilini.Maşallah oğluşuna.
Ben de iyiyim. Evde peteklerin bakımını yaptıracaktık.Ustalar söktü ama sular çok az akıyor.Su lazımmış bakım için. Gelince devam edecekler.Ben de koltuk kılıflarımı yıkayayım dedim ama nasıl yıkayacağımı şaşırdım.Makineye atayım diyorum. Bir tarafı deri kaç derecede nasıl yıkamak gerek?:18:
 
hay allah kızım daha dalamadı yaa kıpır kıpır
sanırım bide benim midemde kurt var bu ne yaa ne kadar çok cnm bişeyler yemek istiyo benim hamilelikte bu kadar iştahım acık değildi anlamadım kendimi :18:
 

Benim takımın da yastıklarının 1 tarafı kumaş, bi tarafı deri. Kumaş tarafını elde yıkayın, deri yerlerine de (kolçaklar vs) vazelin sürmek lazım demişlerdi.
 


Canım süt olsun diye fazladan kaloriye ihtiyaç duyuyor bünyen. Kesin canın tatlı istiyordur. En kolay nasıl kaloriye ulaşırsa onu ister vücut. Bende kurt gibi aç dolaşıyorum, özellikle emzirdikten sonra.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…