- 3 Temmuz 2009
- 398
- 94
- 98
5900 gr 62 cm di canım.benim oğlan çok hareketli dr bile şaşırdı.eller ayaklar durmadan hareket halinde.beşiğini sallıyor oynadığında.uçacak sanki.4.5 5 aylık bebek hareketlerini yapıyormuş dr öle dedi.boyu güzel uzuyormuş ve çok hareketliymiş.o yüzden kilo yavaş alıyomuş.
Canım süt olsun diye fazladan kaloriye ihtiyaç duyuyor bünyen. Kesin canın tatlı istiyordur. En kolay nasıl kaloriye ulaşırsa onu ister vücut. Bende kurt gibi aç dolaşıyorum, özellikle emzirdikten sonra.
Bi an benimki bodurmu diye dusundum sagol icimi rahatlattiin, 2.ayinda 6300 61 cmdi, benimkide kanatlaniyo sanki ucacak:)) tukurugunu yeni kesfetto galiba cikarip tekrar yutuyor, totosunu kaldiriyor uzanirken:)) ay ne cabuk buyuyorlar
ben geldim kızlar ama kimseler kalmamış kızım ancak uyudu bi bakim dedim
özlem cnm nasılsın ne zamandır yoksun
nasıl gidiyo kızın nasıl
evet cnm deli gibi tatlı istiyo yeme aşkıyla yanıp tutuşuyorum resmen
Tünaydın Kızlar...
Saol Meralcim iyiyiz çok şükür siz nasılsınız? evet uzun zamandır buraya yazmamıştım... :)) vakit bulamıyorum bulursam da face e giriyorum... aklım hep uykuda fırsat bulsam bütün gün uyuyacağım :)))
Çiğdem tatlım bugün gördüm yazmışsın bana tanımam mı ben seniii nasılsııınnn? :))) minik oğluşun nasıl???
Tünaydın Kızlar...
Saol Meralcim iyiyiz çok şükür siz nasılsınız? evet uzun zamandır buraya yazmamıştım... :)) vakit bulamıyorum bulursam da face e giriyorum... aklım hep uykuda fırsat bulsam bütün gün uyuyacağım :)))
Çiğdem tatlım bugün gördüm yazmışsın bana tanımam mı ben seniii nasılsııınnn? :))) minik oğluşun nasıl???
Hepsiburada.com : Playgro Toy Box Çıngıraklı Zebra Aktivasyon Oyuncağı | Anne / Bebek / Çocuk
Oğluşumuza bunu aldık, bugün gelecek inşallah. Bir bakın isterseniz. Kıss Eylem, yarın kırptırıyorum kendimi bir sorun çıkmazsa...
Aç kalma, sütün olmaz, benim olmuyor çünkü. Bu kadar acıkıyorsan muhtemelen senin de olmaz. Sonra kuru börülce bul, piyaz gibi haşla ye. İçine de biraz kimyon dök, gaz yapmasın. Bir de rezene çayı iç sık sık. Ben günde 4 fincan içiyorum 2,5 saatte memeler taş gibi.
Beni tanıdınLokumum iyiyim nasıl olayım, seni gördüm daha iyi oldum. Oğluşum da iyi, gören danacık diyor . Pembe yanaklı, duble gıdılı oldu. Senin prenses nasıl? Kimbilir nasıl şirindir
hoşgeldin cnm sanırım çoğumuz her fırsatta uyumak istiyoruz ama ben nedense uyuyamuyorum gündüzleri :18:
kızımla bütün gün uğraşıp duruyom walla onların heranını gözlemlemek müthiş bişey
senin kızın nasıl
Hadi canim insallah, bende niyeti bozdum hhafta sonu kurtulacam kil tuyden sactan, tabi senin tepkinide merak ediyorum iyiki kestimmi diyecen yoksa pismanmi olacan:))) fistik gibi olucan eminim saka biyana, banada kendin yikadiktan sonraki fikrini yazarsann sevinitim cunku kuaforde kendimi dunya guzeli gibi gorurum banyodan sonra en cirkini olurum:))
bende içiyorum cnm rezene çayı ama bitti benimki şimdi eşime söyliycemde yeniden alsın bana içmeye devam edim
maşallahh maşallahh canımm :)) benim kızım da iyi çok şükürr her bebek gibi o da tatlıı :)) sıkıp sıkıştırmadan sevemiyorum tekrar içime sokasım geliyor sen düşün :))))
hoşbuldum canım... ben fırsat bulsam kesim uyurum ama fırsat kalmıyor.. şimdi uyuyor bende yeni kahvaltı edebiliyorumm :))))
Tamamdır, kestirdiğimde resmimi koyarım, sonra yıkayıp şekil verdikten sonra bakarız neye benzemiş.
Kız benim saça talip çıktı iyi mi. Birisi saçımdan çıt çıt mı yapacakmış ne?
Bak istediğim model bu, az daha uzunu sadece...
Vericenmi sacini canim, ne kadar veriyorlarki acaba? Yaruin burda resmi bekliyom oburgunedeyikamis olursun malum. Ayiptir soylemesi gecen bi topikte biri gecen 2 kez parise gittik yazmis sok oldum nasi ya 2 kere ustustte:) epey bi okudumda anladim paris koca muhabbetiymis.artik sende bi paris turu yaparsin:)
Kıyamammm ben ona...
Dur oğlumun resmini koyayım, alıntı yapmasın kimse kaldıracağım çünkü. Malum eşimin güzel huyları....
ayy maşallahhh çiğdemciim gerçekten tosuncuukk :))) gözlerini yesinler onun.. Maşallahh Maşallahh :))
benim kız uyandı hava da çok güzel biraz dışarı çıkıp gezelim.. :)))
görüşrüüz kızlar çok öptüm hepinizii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?