- 3 Temmuz 2009
- 398
- 94
- 98
Oglusunda cok datluuu allah bagislasin, uzun omurlu saglikli sansi acik olsun..kuaforden sonra paris yolu gozukuyo sana belli:) kahrolasi paris yanginlara gelesin :) meryem ana sendromu var galiba bende kocaya parisi unutturdum resmen
Cigdem bu arada sen 3. Asini yaptirdinmi( tetenoz)
Saol amin canım, cümlemizinki...
Hiç canım istemiyor vallahi. Benim kocam bana uykumda taaruz ediyordu, dene işe yarıyor.
Ayik kafayla cekilmez haklisin, ben kaciyorum tlfnu sarj edip oggulcanin totosunu yikayayim muccck
selam kızlarr nasılsınızzz
ben tam gaz oğluşla meşgulummm
işe giderken yorgunluktan şikayet ederdim meğer hiç yorgun değilmişimm
Hepsiburada.com : Playgro Toy Box Çıngıraklı Zebra Aktivasyon Oyuncağı | Anne / Bebek / Çocuk
Oğluşumuza bunu aldık, bugün gelecek inşallah. Bir bakın isterseniz. Kıss Eylem, yarın kırptırıyorum kendimi bir sorun çıkmazsa...
ben oğlum doğmadan once almıstım cok sevdı bızımkı renklerı cok canlı bıde cee-eee yapan yerı var da daha anlayamazlar
kıslar selam ben geldim , doğum izninden çıktıktan sonra geldim baktım herkes face de işyerinde bieface yasaklı olunca bende girmemiştim hiç baktım ki burda olanlarda vamış
Hoşgeldin duygucum;
Face işyerlerinde yasak olmasa buraya kimse bakmaz zaten.
slm kızlar nasılsınız bebısler nasıl ben fırsat buldukca gırmeye calısıyorum benım kuzucuk gunden gune huy cıkarıyor sureklı kucak ıstıyor cooook yoruluyorumbıde bısey sorcam ben ferrum damlaya basladım cocugumda cok sancı oldu kıvrım kıvrım kıvrandı bıraktım aranızda ferrum veren varmı?
slm kızlar nasılsınız bebısler nasıl ben fırsat buldukca gırmeye calısıyorum benım kuzucuk gunden gune huy cıkarıyor sureklı kucak ıstıyor cooook yoruluyorumbıde bısey sorcam ben ferrum damlaya basladım cocugumda cok sancı oldu kıvrım kıvrım kıvrandı bıraktım aranızda ferrum veren varmı?
Merbaaa hoşgeldin, nasılsın? Bebiş nasıl??
Saf zeytinyağı canım bolca sür 2 kere felan hemn geçirir....selam anneler..ne zamandır yazmadığımı hatırlamıyorum ama buranın devamlı takipçisiyim...benim bebeğiminde poposunda pişik var...doktorun verdiği merhem hiçbir işe yaramadı..önerisi olan var mı?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?