2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oglusunda cok datluuu allah bagislasin, uzun omurlu saglikli sansi acik olsun..kuaforden sonra paris yolu gozukuyo sana belli:) kahrolasi paris yanginlara gelesin :) meryem ana sendromu var galiba bende kocaya parisi unutturdum resmen

Oglusunda cok datluuu allah bagislasin, uzun omurlu saglikli sansi acik olsun..kuaforden sonra paris yolu gozukuyo sana belli:) kahrolasi paris yanginlara gelesin :) meryem ana sendromu var galiba bende kocaya parisi unutturdum resmen

Saol amin canım, cümlemizinki...

Hiç canım istemiyor vallahi. Benim kocam bana uykumda taaruz ediyordu, dene işe yarıyor.

selam kızlarr nasılsınızzz
ben tam gaz oğluşla meşgulummm
işe giderken yorgunluktan şikayet ederdim meğer hiç yorgun değilmişimm

Ayik kafayla cekilmez haklisin, ben kaciyorum tlfnu sarj edip oggulcanin totosunu yikayayim muccck

Ay öyle demek istemedim. Benim kocam öyle yapıyor. Yanlış anlama nolur.

selam kızlarr nasılsınızzz
ben tam gaz oğluşla meşgulummm
işe giderken yorgunluktan şikayet ederdim meğer hiç yorgun değilmişimm

Canım hoşgeldin, yalnız benim çıkmam lazım, bebeğim uyanıyor. Yine görüşürüz öptüm.

ben oğlum doğmadan once almıstım cok sevdı bızımkı renklerı cok canlı bıde cee-eee yapan yerı var da daha anlayamazlar

Ben örtünün altından ce-ee yapıyordum, eyeri kaldırıp ce eee diyince dikkat kesildi oğlum. Bir de ben eyerde tuş var ce ee diyor sanmıştım. çok güzel oyuncakmış, bayıldım. Oğluşum aynada kendini görünce önce şaşırdı, sonra gülmeye başladı.

Bu ürünle beraber monozebra kartlarından aldık, acayip bir şey. Pek dikkatini toplayamaz normalde oğlum; bu kartlara öyle dikkatli baktı ki... Vay canına...

kıslar selam ben geldim , doğum izninden çıktıktan sonra geldim baktım herkes face de işyerinde bieface yasaklı olunca bende girmemiştim hiç baktım ki burda olanlarda vamış

kıslar selam ben geldim , doğum izninden çıktıktan sonra geldim baktım herkes face de işyerinde bieface yasaklı olunca bende girmemiştim hiç baktım ki burda olanlarda vamış

Hoşgeldin duygucum;
Face işyerlerinde yasak olmasa buraya kimse bakmaz zaten.

slm kızlar nasılsınız bebısler nasıl ben fırsat buldukca gırmeye calısıyorum benım kuzucuk gunden gune huy cıkarıyor sureklı kucak ıstıyor cooook yoruluyorum bıde bısey sorcam ben ferrum damlaya basladım cocugumda cok sancı oldu kıvrım kıvrım kıvrandı bıraktım aranızda ferrum veren varmı?

cnm ben veriyorum kızıma ferrumu kızım bazen 2 yada 3 günde yapmaya başladı kakasını ama ilaçtan dolayı rengi koyulaştı ve kokmaya başaldı dr. sorduğumda normaldir dedi ama bizde sancı falan yapmadı çok şükür

aynen canım,bizimki de kucak istiooo..ben de çok yoruluyorum.iki dakika bırakayım diyorum basıyor yaygarayı.akvaryum salıncak aldım bi yarım saat oyalanıyo onda o zaman nefes alıyorum..

iyi geceler kızlar bugün bizim oğlusu yere yatırım kendi kendine döndü emekleyerek çok şaşırdım sizce daha erken değil mi?

selam anneler..ne zamandır yazmadığımı hatırlamıyorum ama buranın devamlı takipçisiyim...benim bebeğiminde poposunda pişik var...doktorun verdiği merhem hiçbir işe yaramadı..önerisi olan var mı?..

selam anneler..ne zamandır yazmadığımı hatırlamıyorum ama buranın devamlı takipçisiyim...benim bebeğiminde poposunda pişik var...doktorun verdiği merhem hiçbir işe yaramadı..önerisi olan var mı?..
Saf zeytinyağı canım bolca sür 2 kere felan hemn geçirir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…