2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam anneler..ne zamandır yazmadığımı hatırlamıyorum ama buranın devamlı takipçisiyim...benim bebeğiminde poposunda pişik var...doktorun verdiği merhem hiçbir işe yaramadı..önerisi olan var mı?..

canım bu pişik konusunu bizim kadar kimse çekmemiştir herhalde bebeğimin poposu resmen nokta nokta kanıyordu
öncelikle sadece kırmızılık mı? biz de mantar varmış neler kullandığımı yazayım önce hametan verdiler olmadı sonra bepanten eklediler olmadı travacort verdiler bana mısın demedi zaten bunlar açılmış deriye sürülmezmiş sonra cildiyeye götürdüm sadece vazelin pure dedi o faydalı oldu ama sadece 10 gün sonra tekrar başladı bu arada ben pişik kremi olarak chicco, mustela kullandım hiç bana mısın demedi en son acıbademe gittik sadece basit bir mantar dedi mycospor verdi günde iki kez ve krem olarak da niveanın kremini kullanıyorum ama doktor söyle tarif etti pişik kremini krema gibi süreceksin cildi görülmeyecek dedi ve bu öyle bir krem olacak ki 2 saat açtığında hala orada durmalı krem, emilmemesi lazım ben dedi ben kullanmadığım sadece nivea ve popolin kaldı dedim o zaman nivea kullan ve dediğim gibi sür dedi o günden sonra da bir daha öyle sıkıntım olmadı ama ben çok çektim her saat başı saatimi kurup değiştiriyordum acaip sinir bozucu bir durum geçmiş olsun

bizde zeytinyağının hiç faydası olmamıştı ve sinir oluyordum doktor altını sık aç deyince gece bile saati kuruyordum ıslak kalmasın diye olunca oluyor demekki şimdi çok şükür sürüyorum niveayı yoğurt gibi bol bol popomuz rahat artık

bende niveanın pudrasnı kullanıyorum banyodan sonra bebe yağı sürüyorum sonra üstüne pudra döküyorum. niveanın ki bitmişti bulamadık burda dalin kullandım hemen kızardı. diyarbakırdan siparişle 1 haftada getirtebildik. poposunu deliği kızarıssa da epanten sürüyorum arkdaşın dediği gibi kalın bi tabaka hemen geçiyo ama her açmada pudra kuualnıyorum.

günaayyydın..uzun bir aradan sonra uğramak... ne garip oldu içimmm ne günler geçirdik burda hep birlikte.şimdi face deyiz ama bi çok arkadaşımızla birlikte olamamak çok üzüyor beni.. çok özledim hepinizi.umarım hepinizin bebişleri mutlu huzurlu ve sağlıklıdır.

bize doktor daha hastaneden çıkmadan sıkı sıkı tembih etmişti sakın pudra kullanmayın diye o nedenle hiç pudra kullanmadım ben

ya kızlar bu face nerden çıktı olmuyor ama bir sürü arkadaşımızın face de profili yok ne güzel burda muhabbet ediyorduk şimdi kimse kalmadı

biz sabunla kurtuluyoruz 10 gnde bir yapıyodu oğlusum işte bir haftaa bir uyguluyorum popsunun ağzına azıcık

merhaba kızlar bebeğinizin kaka problemi ne kadar sürdü ve nasıl düzene girdi yada grdimi bizimki nerdeyse 25 gündür sorunlu ilk zamanlar 2 günde bir yapıyordu ama şimdi en son 6 gün yapmadı fitil koyduk sonra bugün 3 günü yine yoktu sabun koydum yaptı napsam bilmiyorum..bugün aşı oldu yarın doktora götüreyim dedim annemde yarın çıkarma aşıdan dolayı diyor sizce bir sorun olurmu.aşıdan sonraki gün dışarı çıkarmak..

çok hoş bir oyuncağa benziyor..ben de isterim...canım benim..nasıl istetiyorsun bu oyuncağı?...yardımcı olursan ben de alacağım..hem de hemen...çok sevimli bir şey....ben de oynarım yani...:78:

Canım özel mesaj yazdım sana, umarım yardımcı olmuşumdur. Çok tatlı bir oyuncak. Bayıldı oğlum. Bir eline tutuşturuyorum, diğer elini tutuyorum ki mecbur kalsın oyuncağı sallamaya. Sonra yüzüne ciddi ciddi bakıyorum. Elimle sallamayı işaret ederek "salla oğlum güleyim" diyorum. Salladı mı kikirdiyorum, o da gülüyor. Durdu mu yine ciddi ciddi bakıyorum. O da beni güldürmek için çıngır çıngır sallıyor . Bir de ben sana monozebrayı tavsiye ederim. Acayip dikkatini çekiyor, hikayeler anlatıyorum kartları göstererek, süper tepkiler veriyor, beyin- göz koordinasyonunu geliştiriyor.

Bu arada günaydın kızlar. Dün aile hek. gittik. 7300 gr olmuş oğlum, boyu da 62cm. Haftaya da kendi doktorumuza gideceğiz. Bu arada dün saçlarımı da kestirdim. Üff kafamdan bir yük kalktı.

Bu arada günaydın kızlar. Dün aile hek. gittik. 7300 gr olmuş oğlum, boyu da 62cm. Haftaya da kendi doktorumuza gideceğiz. Bu arada dün saçlarımı da kestirdim. Üff kafamdan bir yük kalktı.

günaydıııın :)) oğluşuna maşallah kocaman olmuş
yanılmıyorsam sen göğüs kalkanı kullanıyordun , ablamın yeni bebeği oldu ve memeyi reddeden bebeklerden :2: çok üzülüyoruz acaba bi faydası olurmu ?? yada başka önerisi olan var mı ??

Canım günaydın. Hayırlı, uğurlu olsun ablana, Allah analı babalı büyütsün. Evet ben silikon kalkanla emziriyorum, eczanelerden temin edebilirsiniz. Yalnız bebek en başta onu da reddedecektir. Önce ağzına emzik verin emmesini sağladıktan sonra kalkanlı memeyi verin. İşe yarayacaktır umarım. Yani benimkinde öyle olmuştu.

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler
çiğdem maşallah cnm oğluşuna benim kızımda yarın dr. kontrolü var bakalım bizimki nasıl kilo almış
bugünde ben gidicem dr. kontrol için öğleden sonra
saçların nasıl oldu gösterdiğin modeldenmi kestirdin

sağol canım , şimdilik onu da almıyormuş ama inş. işe yarar , bu kalkanların hepsi slikon mu yoksa plastik olanları da var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…