- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
selam anneler..ne zamandır yazmadığımı hatırlamıyorum ama buranın devamlı takipçisiyim...benim bebeğiminde poposunda pişik var...doktorun verdiği merhem hiçbir işe yaramadı..önerisi olan var mı?..
Günaydııın.
Hepsiburada.com : Playgro Toy Box Çıngıraklı Zebra Aktivasyon Oyuncağı | Anne / Bebek / Çocuk
Oğluşumuza bunu aldık, bugün gelecek inşallah. Bir bakın isterseniz.
biz sabunla kurtuluyoruz 10 gnde bir yapıyodu oğlusum işte bir haftaa bir uyguluyorum popsunun ağzına azıcık
merhaba kızlar bebeğinizin kaka problemi ne kadar sürdü ve nasıl düzene girdi yada grdimi bizimki nerdeyse 25 gündür sorunlu ilk zamanlar 2 günde bir yapıyordu ama şimdi en son 6 gün yapmadı fitil koyduk sonra bugün 3 günü yine yoktu sabun koydum yaptı napsam bilmiyorum..bugün aşı oldu yarın doktora götüreyim dedim annemde yarın çıkarma aşıdan dolayı diyor sizce bir sorun olurmu.aşıdan sonraki gün dışarı çıkarmak..Canım zeytinyaını dikkatli ver dedi dr umuz akcerlere kaçarsa zatürre olma tehlikesi var dedi ve debridat die bi şurup verdi günde 3 kere 5 ml olarak 2 günde bir yapmaya başlamıştı şümdü günde 2 defa yapıyo
Bu arada biraz dah kolay gaz çıkarması için bişi buldum.
ıkınmaya çalışıpta çıkaramayınca yatırıyorum şarkı felan söyleyip oynayarak bacakalrını karnına ittirip biraz badtırıyorum çekiyorum ittiriyorum çekiyorum ve biryandan ağzımla pırrrrt sesi çıkarıyorum bayılıyor bi bakıyorum zooooooooooooooorrrrrrrrrrrt hemen gaz çıkarıyo kaydirigubbakcemile3 soorada gülüyor bana opuyorumnanaktan.
çok hoş bir oyuncağa benziyor..ben de isterim...canım benim..nasıl istetiyorsun bu oyuncağı?...yardımcı olursan ben de alacağım..hem de hemen...çok sevimli bir şey....ben de oynarım yani...:78:
Bu arada günaydın kızlar. Dün aile hek. gittik. 7300 gr olmuş oğlum, boyu da 62cm. Haftaya da kendi doktorumuza gideceğiz. Bu arada dün saçlarımı da kestirdim. Üff kafamdan bir yük kalktı.
günaydıııın :)) oğluşuna maşallah kocaman olmuş
yanılmıyorsam sen göğüs kalkanı kullanıyordun , ablamın yeni bebeği oldu ve memeyi reddeden bebeklerden :2: çok üzülüyoruz acaba bi faydası olurmu ?? yada başka önerisi olan var mı ??
Canım günaydın. Hayırlı, uğurlu olsun ablana, Allah analı babalı büyütsün. Evet ben silikon kalkanla emziriyorum, eczanelerden temin edebilirsiniz. Yalnız bebek en başta onu da reddedecektir. Önce ağzına emzik verin emmesini sağladıktan sonra kalkanlı memeyi verin. İşe yarayacaktır umarım. Yani benimkinde öyle olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?