2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok daha uzun kestirdim. Model aynı da boyu daha uzun oldu. Doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah...

sağol canım , şimdilik onu da almıyormuş ama inş. işe yarar , bu kalkanların hepsi slikon mu yoksa plastik olanları da var mı ??

Sabırlı olmak lazım, ben 3-4 gün uğraştım canım.Sağıp biberonla verdim alışana kadar. Kauçuk olanları da var ama çok küçük bebekler için silikon daha rahat oluyor.

bence de canim en azindan 2 gun cikarmasan iyi olur.
ben valla surubu verirken gunde 1 kereye dustu ben de surubu kestim simdi gunde 2 veya 3 kere yapiyor.
bu arada senin yediklerinle de alakali olabilir ben bu aralar daha cok sivi besleniyorum cok su icmek gerek.insallah biran once duzelir

Bu arada günaydın kızlar. Dün aile hek. gittik. 7300 gr olmuş oğlum, boyu da 62cm. Haftaya da kendi doktorumuza gideceğiz. Bu arada dün saçlarımı da kestirdim. Üff kafamdan bir yük kalktı.

Masallah ogluna Çigdem, saclarinida gule gule kullan bende hafta sonu kestirecem. Foto koymayacanmi?

canım acaba senin kullandığın şurubumu alıp kullansam bende doktora götürmeden.bu arada bugün dr gitmedik artık olmazsa pazartesi gidicez.bende bir kuaföre gidicem hafta içi önümüzeki saçlarımı kestireym kaş bıyık artık bilumum temizlikle şöyle kendimi yenilemek istiyorum.

çiğdem hani oğlunun resmi nerde.bende görmek istiyoruummmmmmmmm

evet canım...monozebrayı burada belirtmişken gördüm...yine senden ilk olarak gördüm...onu nasıl istetiyoruz peki?...mesajda yazdığın gibi mi?...bizleri bu tarz faydalı şeylerden haberdar ettiğin için de ayrıca teşekkür ediyorum canım arkadaşım..

nivea pişik kremimi..?yoksa bildiğimiz nivea kremmi..?ben arada mama da veriyorum..ondan kaynaklanmış olabilirmi acaba..?

pişikden hariç birde bebek egzaması olmuş bebeğim...bir haftadır yüzü pul pul oluyordu ve cildi sertleşmişti.ayrıyeten saçlarınının dibide kurumuştu..(konak değil)..bugün cildiyeye gittim.bebek egzaması dedi ve saç dipleri için bir karışım verdi...eczane yapıyor karışımı...bir haftaya kadar geçer dedi...inşallah çabuk geçer...

Tunaydin kizlar, bebegimi ilk defa sallamadan kucaga almadan uyuttum cok sukur:))) sali antalyaya gidiyoruz ama ben ne evi toparlayabildim ne hazirlik yapabildim bebegim cit ciksa uyaniyor benim orman ayisi kocam gec geliyor hicbirsey yapaniyorum( ucakta kulaklari agirirmi oglumun bilmiyorum, kadinda kandirdi gelmedi bu hafta, daha agdaya gidecem kaynanamin istediklerini alicam valiz hazirlayacam... Puffffff icim karardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…