2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gündüzlerimiz sıkıntılı geçiyo yaf oyuncu odlu çıktı oyun isteyip duruyo

Allah yardımcın olsun canım cidden iç karartıcı bi durum ben uçağa binmeye göze almazım bebekle

Üff kıyamam zor işin valla. Allah kolaylık versin canım. Ne yaptın saçlarını kestirebildin mi?

Farketmekle kalmadı, bir de üzerine beğenmedi de... Bir de üzerine kavga ettik, dün barıştık.

ozur dilerım canım baglantım koptu, nıye begenmedı cokmu guzel olmuştu:)) bu demektırkı 10 numara olmussun aekadasım.bende dun kavga ettım barıstım ama bıgun bogacam bu adamı:)) beyefendinin keyfını beklıyorum canım para versınkı gıdeyım buyuk ıhtımalle yarın kestırecem bende

Allah yardımcın olsun canım cidden iç karartıcı bi durum ben uçağa binmeye göze almazım bebekle

bende gitmek ıstemıyorum emır buyuk yerden kayınbabamlar iş nedeniyle oraya gıttıler ozlemışler bebegı hem ayrı ılk bayramları olacaktıkı bız gıdınce olmayacak

Aman ne bileyim, hiçbir şeyi beğenmez benimki. Hem dediği kadar da kısa olmadı. Valla ben "ya sen gönderirsin, ya da k.kartını kullanırım" dedim. Kart kullandırmamak için yolladı.

Aklıma ne geldi, bi şarkı var paranoe diye. Hani şu kapuera dansı mıdır nedir, onun müziği. Para isterken onu çal, çok komik oluyor, sanki "paranoe" değil de "paramı veeer" diyor. :9:

Aman ne bileyim, hiçbir şeyi beğenmez benimki. Hem dediği kadar da kısa olmadı. Valla ben "ya sen gönderirsin, ya da k.kartını kullanırım" dedim. Kart kullandırmamak için yolladı.

benim baglantım kafayı yedı acmıyor sayfayı ya keyfıne gore takılıyor:)) kartıda yatırmamıskı oküz:)) parayı cebınden alırdımda benim pinti cebınde tasımıyor parayı. yarında vermesın baksın bakalım ben ne yapıyorum dunkı kavgadan sonra verir ama:)) ayy ne nefret ediyorum kocamdan yaaaaa!!!!!!!!!! ODUN MODUN AMA HOŞ ADAM:))

çiğdem kız sen bana niye cvp vermiyosun.........?????????????

Öyle... Hem kızarız, hem severiz kerataları.

çiğdem kız sen bana niye cvp vermiyosun.........?????????????

Kız gördüm mesajını da, senin gelmeni bekledim bugün. Malum benim eşim kızıyor resim koymama. Kaldırmam gerekiyor, ondan koyamadım sen gelmeden. Oradan cevap vermektense seni bekledim hayatım.

geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

Cigdeeeem gettiii gul gibi saclariim misir puskulu gibiydi topla topla bitmezdiii gettiiiii... Ayy igrenc oldu bu arada evi topladim utu bitti bi kaldi toparlanma

Pişt Eylem ne yapıyorsun? Saçlarını kestirmişsin, niye beğenmedin, çok mu kısa yaptı kuaför?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…