2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de geldim....
minişimi uyuttum...bakalım kaç dakika uyuyacak...bugün ağzından baloncuklu tükürük geliyor...:2:neden acaba?..sebebini bilen var mı arkadaşlar?...bebişim tam 2,5 aylık...

ohhhhhhhh...sağolun arkadaşlar...rahatladım gerçekten...ben de birşey oldu diye sabahtan bu yana kendimi yiyorum....:95:

Pişt Eylem ne yapıyorsun? Saçlarını kestirmişsin, niye beğenmedin, çok mu kısa yaptı kuaför?

Begenmedim ya esimde kestirdigin farketmiyor zayen boyleydi sacin dedi golge attirinca biseye benzer belki bakalim. Aksama sosyetik bir misafirim geliyor hizmetcileri falan var evinde nizimkide otele degil eve getiriyor, offff ki ne offff. Agizdan salya gelmesi yakinda balon yapacagina isaret 3. Ayda yapacaklarmis balonu. Sen neyapiyon Çigdem?

Eh kolay gelsin ne diyeyim... Benimkisi " güzel ama kısa olmuş" dedi. Paris turu çok sonra oldu. :94:
Ne yapayım canım, oğlumun pazartesi sendromuyla uğraşıyorum. Dün geceden beri sürekli uyumak istiyor, çok az emiyor. Uykusunda kandırıp emziriyorum, kendine gelene kadar emdiği kar. Şimdi de ayağımda uyutmaya çalışıyorum. Şarkı söylemezsem mızıklanıyor, dünden beri sesim kısıldı .

Benimki sarki ninni soyledigimde agliyor sesimin kotu olduguna artik gercekten inaniyorum:) benimki beni hep gozunun onunde gormek istiyor odadan ciktigim gibi agliyor. Pazartesi sendromunu yerim onun saclarini ver eline ceksin ceksin yorulsun benimki emince bir koluylada beni yokluyor opmemi istiyor elini bence bende opup yaliyorum hosuna gidiyor. Artik iyice poposunu kaldiriyor kopru kurar gibi dikkatli olmam lazim yer degistirmeye baslarlar yakinda. Bizde parise tur duzenledik ama banyodan sonra aptala dondum emzirdim koydum yerine baktim agliyor pis pis yapiyorum yoook saate baktim 2 saat gecmis meger cook uykusuzum uyumak istoyoruum

Seni seni seni... :86:

Benim oğluş da o internetten aldığım çıngırağa bayılıyor. Gözleri parlıyor resmen. Tutuyor iki eliyle. Galiba solak olacak, en çok solu kullanıyor. Elinde çıngırak cilve yapıyor bana Oyun oynarken başımı çevirsem, sinirli bir şekilde vuruyor çıngırağını çığlık atıyor ona bakayım diye. Benimki de emerken elimi tutuyor illaki .
Dün taaruza uğruyordum "yorgunluktan bayılmak üzere" dedim, kurtuldum. Birden yatakta dönüyor bana doğru. Oradan anlıyorum tur atmak istediğini.
Bu arada şu an hem şarkı söylüyorum uyusun diye, hem de bunları yazıyorum. Enterasan. Aynı anda iki şeyi yapıyorum :44:

Edit-büdüt: Sesim karga gibi. İzmirden şarkı söylüyorum mısır çarşısındaki kuşlar uçuyor.

Son düzenleme:

Seninle ninni kaseti dolduralimmi:)) yarin antalyaya gidiyorum epey bi yokum canim malum gelinlik vazifelerim var, yolcudur abbas baglasan durmaz.. Sacima fon cekemiyorum beceremedim rezaletin daniskasi joleleyip kullanicm artik napayim oglunu veseni coook opuyorum allaha emanet.. Taaruzda iyiymis, bize dinlenmek yok, ben hala adet olmadim dikkatli olmak lazim pinkayayi duydun heralde hamile o, sut korumuyormus demekki, Hos kismetivarsa geliyor

Anaammm hamile miymişşşş??? :96: Ben de bayrama kadar hastalanmazsam, bayramdan sonra test alacağım. Karnım fena ağrıyor, haydi hayırlısı.

Canım sana iyi yolculuklar... Kendinize iyi bakın. En yakın zamanda aramızda olursun inşallah. Seni ve yavrunu çok öpüyorum. Kendine iyi bak.

Ee parise gidip gelmenin zararlari :)) ben emniyet kemerini bagladim :) benim cimri kocam paraya kiyarsa iyi bi moral olur tabiki, varlik icinde yokluk bizimkisi.. Tekrar gorusmek uzereee hadi bas bas

merhaba kızlar ya benim sezeryan dikişlerimin üzerinde zaman zaman sivilce gibi şişlikler oluyor sizde böyle bişey oldumu hiç.çarşamba dr gidicem...

herkese selamlar çok ara verdim yaa kimbilir ne sohbetler kaçırdım .....

ben ve kızım çok iyiyiz. benim dikişleri saymazsak tabi...

hepinizi öpüytorum

herkese selamlar çok ara verdim yaa kimbilir ne sohbetler kaçırdım .....

ben ve kızım çok iyiyiz. benim dikişleri saymazsak tabi...

hepinizi öpüytorum

Yeşimcim benim çiğdem. İyi olmanıza çok sevindim canım. Seni de mi sezercike aldılar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…