2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne yapsın sallıyorum ayağımda uyuyor. Totom acıdı oturmaktan, kalksa da emzirsem. Teyzesinin minişi ne yapıyor, üzmüyor di mi seni?

Aman napsın teyzesı ıste yatırıyorum kucagına al dıye bagırıyo... dızıme yuz ustu yatırdım sımdı.... buyumustur senın kuzu... nasıl yaramaz mı annesı

Aman napsın teyzesı ıste yatırıyorum kucagına al dıye bagırıyo... dızıme yuz ustu yatırdım sımdı.... buyumustur senın kuzu... nasıl yaramaz mı annesı

Yaramaz değil de huysuz biraz. Bir de inatçı ki sorma.

Son düzenleme:
coookkkk seker bu massallah tombıkıme.... kıme benzıyo cıgdem

Anam Allah nazarlardan saklasın ne kadar güzel. Canım çıkıyorum ben bebişin meme saati geldi. Haydi görüşürüz gelirim yine.

nivea pişik kremimi..?yoksa bildiğimiz nivea kremmi..?ben arada mama da veriyorum..ondan kaynaklanmış olabilirmi acaba..?

niveanın pişik önleyici ve pişik kremi var ben önleyiciyi kullanıyorum ama dediğim gibi bol bol sanki sıvar gibi sürüyorum tavsiye ederim

bende gitmek ıstemıyorum emır buyuk yerden kayınbabamlar iş nedeniyle oraya gıttıler ozlemışler bebegı hem ayrı ılk bayramları olacaktıkı bız gıdınce olmayacak
minik bebekler uçağa bindiğinde kulakları kabin basıncını dengelesin diye meme veriliyor yani arkadaşım ya emzireceksin ya da meme vereceksin kulankarı zarar görmesin diye çok önemli bu

ben de geldim....
minişimi uyuttum...bakalım kaç dakika uyuyacak...bugün ağzından baloncuklu tükürük geliyor...:2:neden acaba?..sebebini bilen var mı arkadaşlar?...bebişim tam 2,5 aylık...
benim bebeğimde yaklaşık 3 haftadır yapıyor sorduk doktorumuza çok normal bu ek gıdalar ve dişler için ön hazırlık evresi dedi

Uploaded with ImageShack.us

bak buda benım kı:)

ama çoooooooooooook talısınız siz maşallah

bu arada pinkaya gerçekten hamile mi ay ne güzeeeeeeeeeeeel ben de cumartesiya kadar kendimi hamile sanıyordum çok sevinmiştim hatta ama olmadığımı öğrendim umarım sevinmiştir

merhaba herkese, şeymacım zeynebine maşallah çok şeker Allah nazarlardan saklasın pinkayanın hamileliğini yeni öğrendim Allah yardımcısı olsun zorlanıcak ama iki kardeş beraber büyücekler... ardacık şuan uyuyor sizlere bir bakayım dedim burda tekrar sohbetlerin başlamasına çok sevindim...

Arda bu sıralar parmaklarını çok emiyor doktorumuz ellerini ve yüzünü öpmemizi yasakladı mikrop kapıyormuş hemen ve o mikropları kakasında çizgi şeklinde kanla atıyor baya bi korkuttu bizi zor dayanıyoruz öpmemek için

Son düzenleme:
bu arada pinkaya gerçekten hamile mi ay ne güzeeeeeeeeeeeel ben de cumartesiya kadar kendimi hamile sanıyordum çok sevinmiştim hatta ama olmadığımı öğrendim umarım sevinmiştir

değilmişim allaha şükür evde yaptığım idrar testi pozitif çıktı buruk bi sevinç yaşamaıştım ama doktora gittim kan testi yaptılar allaha şükür olmadıüıma daha da çok sevindim. çünkü kızım için çok planlarım var. eğitmiyle gönlğmce ilgilenmek istiyorum.
iyi dileklriniz için teşekkür ederim

Çok şükür değilmişsin. Benim oğlan yine az emmeye başladı. Hamile miyim diye test aldık, hamile olunca emmek istemezmiş ya. Neyse ki ben de hamile değilim. Sanırım adet göreceğim; geçen ay da aynı şey olmuştu. Şayet hamile olsaydım... Aman Tanrım

arkadaşlar..birşey sorayım...ben bir ara bizim bebişe emzik alıştırmaya çalışıyordum...kah aldı,kah almadı..derken emerken zorluk çıkarmaya başladı..yani emmeye başlayacağı anda kıvranmaya,sonrasında da ağlamaya başladı...ben de " acaba emzikten dolayı mı oldı" diye düşündüm...yanlış mı düşünmüşüm?...gaz sancısı olamaz çünkü hiç olmadı...(nar vermiştim doğduğunun 3. günü)...bu konuda fikirlerinizi bekliyorum canlar....ayrıca bu ihtimal sözkonusu olunca emzikleri bir kenara bırakmak zorunda kaldım...oysa ağzında emzikli bebekleri de ne çok severdim...

aa hadi gözün aydın.gerçi belkide üzülmüşsündür.bi an da olsa insan kendini hazırlıyor.herşeyin hayırlısı.tedbiri elden bırakma.kızınla güzel vakit geçirmen dileğiyle hadi geçmiş olsun

selam kızlarrr.kimse yok ama gelince okur selamımı alırsınız.doruk ve ben boğuşup duruyoruz.emmek istemiyor ya.anca uyku sersemiyken emerse emiyor.yoksa açlıktan kıvransada memeyi ittiriyor.anlamadım gitti.gerçi 2-4 ay arası bebişler memeyi reddermiş sonra devam edermiş emmeye.ay bi atlatsak şu dönemi çok iyi olacak.zira çok üzülüyor ve kendimi istenmiyor gibi hissediyorum.

çiğdem ben gelimmm sen gelmiiin

slm kizlar nasilsiniz telden giriyorum son sayfayi okuyabildim pinkaya hadi gecmis olsun canim.
of bende hastalanmadim bu ay ama işi de şansa birakmamiştik halbuki acaba hamile miyim de ondan mi emmek istemiyor...
3 ay i bekliyorduk gas problemi gecsin die simdi 1 ay daha cikti basimiza insallah gecer bu cileler....

Günaydınlar...

Kız ben o saatte giremiyorum nete, koca geliyo, k.peder geliyo, kaynana geliyo....

günaydın canım , ablamın bebeği emmeye başlamış 1 hafta uğraştan sonra kalkansız emiyormuş artık çok rahatladık sabır işi gerçekten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…