günaydın canım , ablamın bebeği emmeye başlamış 1 hafta uğraştan sonra kalkansız emiyormuş artık çok rahatladık sabır işi gerçekten ...
merhaba bayanlar..ben doğumdan sonra hiç regl olmadım ve biraz geçmiş okuyunca korktum :18:benim bebeğimde son birkaç gündür emmek istemiyo...yoksa dedim kendi kendime.....benim gibi doğumdan sonra hiç regl olmayan varmı..?(bu arada benim doğum sonrası kanamam 40 gün sürmüştü..)
arkadaşlar..birşey sorayım...ben bir ara bizim bebişe emzik alıştırmaya çalışıyordum...kah aldı,kah almadı..derken emerken zorluk çıkarmaya başladı..yani emmeye başlayacağı anda kıvranmaya,sonrasında da ağlamaya başladı...ben de " acaba emzikten dolayı mı oldı" diye düşündüm...yanlış mı düşünmüşüm?...gaz sancısı olamaz çünkü hiç olmadı...(nar vermiştim doğduğunun 3. günü)...bu konuda fikirlerinizi bekliyorum canlar....ayrıca bu ihtimal sözkonusu olunca emzikleri bir kenara bırakmak zorunda kaldım...oysa ağzında emzikli bebekleri de ne çok severdim...
merhaba bayanlar..ben doğumdan sonra hiç regl olmadım ve biraz geçmiş okuyunca korktum :18:benim bebeğimde son birkaç gündür emmek istemiyo...yoksa dedim kendi kendime.....benim gibi doğumdan sonra hiç regl olmayan varmı..?(bu arada benim doğum sonrası kanamam 40 gün sürmüştü..)
ben de henüz regl olmadım. 15 ağustosta doğum yaptım. açıkcası bunları okuyana kadar bu konuda hiç endişelenmemiştim
hiçkimse benim bu sorumu cevaplamamış ama...oysa benim için çok önemliydi....
Kızlar bebeklerinize rota virüsü aşısı yaptırdınız mı?
selam kızlar uzun süredir giremiyodum sanırım bir süre daha sizlerden uzak kalıcam
çünkü evde modemim bozuldu şimdi annemlere geldimde bi bakim dedim
umarım herkesler iyidir en kısa zamanda görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?