2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım , ablamın bebeği emmeye başlamış 1 hafta uğraştan sonra kalkansız emiyormuş artık çok rahatladık sabır işi gerçekten ...

Haydi gözünüz aydın. Evet sebat ve inat işi. Benimki de uyanıkken emmek istemiyor, sağa sola bakıp duruyor. Ben de uyurken alıp meme veriyorum.

merhaba bayanlar..ben doğumdan sonra hiç regl olmadım ve biraz geçmiş okuyunca korktum :18:benim bebeğimde son birkaç gündür emmek istemiyo...yoksa dedim kendi kendime.....benim gibi doğumdan sonra hiç regl olmayan varmı..?(bu arada benim doğum sonrası kanamam 40 gün sürmüştü..)

Canom bebekler sadece anne hamileyken emmeyi reddetmez. Yediklerinden de olabilir. Ayrıca benim bebeğim geçen ay da böyle yapmıştı, ardından adet görmeye başladım. Belki senin de regl dönemindir.

hiçkimse benim bu sorumu cevaplamamış ama...oysa benim için çok önemliydi....

Merhaba, henüz ben de regl olmadım. Doktorum ilaç verdi. gün kullan, 5 gün bekle olacaksın dedi. Şu an bekleme sürecindeyim.

ben de henüz regl olmadım. 15 ağustosta doğum yaptım. açıkcası bunları okuyana kadar bu konuda hiç endişelenmemiştim

ben de henüz regl olmadım. 15 ağustosta doğum yaptım. açıkcası bunları okuyana kadar bu konuda hiç endişelenmemiştim

bende hiç regli olmadım. hamilelik testi yaptım poztifi çıktı allahtan kan testinde negatif çıktı. mevsim değişminde kaynaklı yorgunluk vucuk değişiklikleir acaba hamilemiyim dedirtiyor.

hiçkimse benim bu sorumu cevaplamamış ama...oysa benim için çok önemliydi....

Canım bazı bebekler sebepsiz yere emmeyi reddederler. Genelinin de sebebi gaz sancısıdır. Bugün oğlumu hastaneye götürdük, emme problemi iyice arttı. 5 dk emiyor uyanıkken. Mecburen uykusundan alıp emziriyorum. Uyanana kadar güzel emiyor. Doktor kilo alımı varsa müdahale edemeyiz dedi. Sıra beklerken çok tatlı bir anneyle karşılaştım, onun da bebeği benimkiyle aynı ayda. Onun bebeği de 2 haftadır emmeyi reddediyormuş. Bir de dikkat ettim; benimki sağa sola bakmaktan ememiyor. Bu ayda bebeklerin dikkati dağının olurmuş. Artık omzuma örtü alıp emzireceğim, bakalım o zaman ne olacak. Gaz sancısı varsa bacaklarını sert iter. Emzikle alakası olduğunu düşünmüyorum, benimkinde sorun olmadı çünkü. Aradabir yapıyor böyle huysuzluk. Şimdi yapmam gereken yeni bir düzen oluşturmak. Bu arada oyuncağın geldi mi canım?

Kızlar bebeklerinize rota virüsü aşısı yaptırdınız mı?

merhaba kızlar,
norsis ben yaptırdım bu ayın 30 unda 2.sini vurdurucaz...

dün akşam ateşle tanıştık 38.5 u gördük ilk defa calpol verdim 8 saat arayla 2 defa biraz keyifsiz ağlıyor sürekli gücü yok resmen kuzucuğumun...

selam kızlar uzun süredir giremiyodum sanırım bir süre daha sizlerden uzak kalıcam
çünkü evde modemim bozuldu şimdi annemlere geldimde bi bakim dedim
umarım herkesler iyidir en kısa zamanda görüşmek üzere

Kuşum hoşgeldin, iyisindir inşallah? Biz yuvarlanıp gidiyoruz. Emzirme dövüşü yapıyoruz paso. Senden durumlar nasıl kuzuyla?

hoşbulduk cnm herkesde aynı sorun var galiba bende o kadar zor veriyorumki emsin diye savaş veriyorum resmen emsin diye
umarım bu süre çok uzun sürmez yoksa çok zor oluyo yaaa
cnm ben şimdi çıkıyorum kızımla meme savaşına başlamam lazım
görüşmek üzere kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…