2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de henüz regl olmadım. 15 ağustosta doğum yaptım. açıkcası bunları okuyana kadar bu konuda hiç endişelenmemiştim

ben de 25 ağustosta doğum yaptım kanamam 45 gün sürdü ve haftada bir falan çok az bi kanamam oluyo , doktorumu aradım ara kanama normal dedi ama işte bunları okuyunca Allah korusun ... henüz regl olmadım...

Son düzenleme:
Ben bu ay ikinciye oldum kızlar...
Bu arada rota virüs aşısı yaptırdk bebeğime,iki dozmuş,diğerinide ocak 10da yaptırcakmışız..bir kişi cevaplamış,sizler yaptıracakmısınız yoksa yaptırmıcakmısınız?

Son düzenleme:
Meeeryeeeemmmm Leyla ile Mecnun gibi olduk; kavuşamadık bir türlü...

Selam arkadaslar
Bende adet olamadim 3 gundur kivraniyorum agridan fakat bi sey yok.iki gun once kahve rengi akintim geldi yani leke gibi su an bi sey yok.
Acaba sizde boyle bir durum oldumu?
Hamile kalmadan oncede cook agrim olurdu.Sanki simdi dahada cook gibi guya dogum yapinca gecer demislerdi.
Cevaplarsaniz sevinirim sevgiler.

çiğdeemmmmm ne olur aşkımız mutlu bitsin.çöllere düşmeyelim

selamlar emzirmek konusunda savaşanlar kervanına ben de katıldım ben çalışmaya başladım o nedenle sabahtan öğleye kadar kayınvalidem 2 kez biberonla besliyor mecburen sebep bu mudur bilmiyorum ama oğlum artık emmiyor beni resmen kafasını çeviriyor ağzında tutuyor ama emmiyor çok sinirim bozuldu
rota virüsü bizde yaptırdık benim görümcemin kızı rota virüs yüzünden hastanede yatmıştı o nedenle hiç düşünmeden yaptırdık

cevabın için teşekkür ederim canım benim...oyuncağım gelmedi...üretici firmadan bekleniyor diye yazıyor...hala kavuşamadım...

Selam kızlar ben de 7 ağustosda doğum yaptım ve 5 kasım da regl oldum ama kısa sürdü inşallah endişelenecek birşey yoktur
Bizde oğluma rota virüs yaptırdık ve emme konusunda bizde savaş veriyoruz en fazla 5 dk emiyo sizin özel yöntemleriniz var mı emzirmek için paylaşırsanız sevinirim

Canım merhaba...
Ben emzirme işini şöyle hallettim. Benim oğlan uyumayı sever. Her bebek gibi gündüzleri mışıl yapar. Örneğin 2 saat mışıl yapacaksa 1,5. saatinde uykusunda alıp memeye tutuyorum. Kendine gelene kadar güzel güzel emiyor. Tavsiye ederim canım.

yok canım yapmıycam alıntı.allah bağışlasın çok tatlı.iyiyim napayım.sen nasılsın?

yok canım yapmıycam alıntı.allah bağışlasın çok tatlı.iyiyim napayım.sen nasılsın?

Teşekkür ederim, ben de nasıl olayım. Bebek sallıyorum ayağımda. İki buçukta kaldırıp emzireceğim. Şimdi öğle uykusu yapıyoruz. Uyanana kadar ne kadar emse kar. Seninkinde de var mı böyle emzirme sorunu??

of ya olmaz mı...mahvoluyorum.kendini sıkıyor cıyak cıyak geriye atıyor kendini.sanki acı biber sürmüşüm göğsüme.uykuluyken güzel emiyor da uyanıkken çok nadir.bir de benimkinin uykusu yok.uyumuyor doğru dürüst.şimdide yanımda :)

arkadaşlarla facebook ta görüşüyoruz o yüzden buraya pek gelen yok.hepsi seni çok merak ediyor.konuştuğumu ve iyi olduğunu söyledim.

arkadaşlarla facebook ta görüşüyoruz o yüzden buraya pek gelen yok.hepsi seni çok merak ediyor.konuştuğumu ve iyi olduğunu söyledim.

Sanırım üç aylık olmayla ilgili bir şey. Benimki 1 haftada hiiç kilo almadığı için maalesef takibe alındı. Bayramdan sonra kontrole gideceğim. Artık böyle ite kaka emzireceğim başka çaresi yok.

Evet evet hep bu face yüzünden... Neyse çoğu yakında işe başlayacak. Ben de burada onları bekliyor olacağım. Yaramaz pisiler in çoğu yalnız bıraktılar beni. Selam söyle benden.
Benimki de ayakta sallamadan uyumaz. İnanmazsın saat birden beri ayağımda uyuyor. Topuklarımı hissetmiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…