ben de henüz regl olmadım. 15 ağustosta doğum yaptım. açıkcası bunları okuyana kadar bu konuda hiç endişelenmemiştim
Ben bu ay ikinciye oldum kızlar...
Bu arada rota virüs aşısı yaptırdk bebeğime,iki dozmuş,diğerinide ocak 10da yaptırcakmışız..bir kişi cevaplamış,sizler yaptıracakmısınız yoksa yaptırmıcakmısınız?
Canım bazı bebekler sebepsiz yere emmeyi reddederler. Genelinin de sebebi gaz sancısıdır. Bugün oğlumu hastaneye götürdük, emme problemi iyice arttı. 5 dk emiyor uyanıkken. Mecburen uykusundan alıp emziriyorum. Uyanana kadar güzel emiyor. Doktor kilo alımı varsa müdahale edemeyiz dedi. Sıra beklerken çok tatlı bir anneyle karşılaştım, onun da bebeği benimkiyle aynı ayda. Onun bebeği de 2 haftadır emmeyi reddediyormuş. Bir de dikkat ettim; benimki sağa sola bakmaktan ememiyor. Bu ayda bebeklerin dikkati dağının olurmuş. Artık omzuma örtü alıp emzireceğim, bakalım o zaman ne olacak. Gaz sancısı varsa bacaklarını sert iter. Emzikle alakası olduğunu düşünmüyorum, benimkinde sorun olmadı çünkü. Aradabir yapıyor böyle huysuzluk. Şimdi yapmam gereken yeni bir düzen oluşturmak. Bu arada oyuncağın geldi mi canım?
Selam kızlar ben de 7 ağustosda doğum yaptım ve 5 kasım da regl oldum ama kısa sürdü inşallah endişelenecek birşey yoktur
Bizde oğluma rota virüs yaptırdık ve emme konusunda bizde savaş veriyoruz en fazla 5 dk emiyo sizin özel yöntemleriniz var mı emzirmek için paylaşırsanız sevinirim
geldiiimmmmmmmmmmmmmmmm
yok canım yapmıycam alıntı.allah bağışlasın çok tatlı.iyiyim napayım.sen nasılsın?
arkadaşlarla facebook ta görüşüyoruz o yüzden buraya pek gelen yok.hepsi seni çok merak ediyor.konuştuğumu ve iyi olduğunu söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?