2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende sabahtan beri uğraşıyorum uyumuyor.bende bıraktım facebook u artık burdayım.bol bol konuşuruz.

ay bende sabahtan beri uğraşıyorum uyumuyor.bende bıraktım facebook u artık burdayım.bol bol konuşuruz.
hayrola ne oldu neden bıraktın facebook u ?? ben de özledim burayı ama takip etmek zor oluyor burayı.
bu arada sizin gaz probleminiz bitti mi?? bizimki hala devam :(

biz geldik yine kimsecikler yok
Ne oldu bize böyle duru bebişle başladı bizle devam etti şimdi herkeste aynı sorun var ben 1 aydır savaşıyorum neler denemedimki.
ayakta emiyo biraz ama göüsümü tutamıyorum malum çabuk yoruluyor ve fena halde alışıyorlar ve kollarım kopuyor çok tutamıyorum.şimdi ise ayakta emmeyi unutturmam lazım biran evvel...

ben de ayakta emziriyorum...geçici bir süre madem,o halde bir şekilde bu günleri geçirmeliyiz...ben artık böyle düşünüyorum...yapacak birşey yok çünkü...kollarımı kopacak gibi ağrıyor bazen...ama ne yapalım....kuzulara canımız feda değil mi?...

hayrola ne oldu neden bıraktın facebook u ?? ben de özledim burayı ama takip etmek zor oluyor burayı.
bu arada sizin gaz probleminiz bitti mi?? bizimki hala devam :(

facebook u kapattım bir sürede açmayı düşünmüyorum.nasılsa herkes işe başlayınca buraya gelecek.
bizim gaz problemimiz bitti sayılır.

Kuzuş nasılsın? Bende aynı dertten muzdaribim maalesef.. Duru ayakta emiyo, oturunca anlıyo kıyameti koparıyo.. Sütüm çok ama uzun süre memede tutamıyorum ya ayakta bile en fazla 5 dkvemiyo! Etrafı izlicem diye memeyi çok atyo,sırf oyüzden ayakta geze geze emziriyorum!

Canım benim naber,burayı özlemişim ya.. Sen niye yoksun facede! gerçi benim pc geldi artık burayı da takip ederim :) :)

bir süre face dondurdum.burdan devam edicem.bende özledim burayı.özelliklede şu ifadeleri face onlarda yoktu

dönmek mi dönmeler 6 ayda felan deil mi bizimkinde öyle bi icraat yok gerçi yan yatırınca bişi koymazzsam ya da sadece arkasına yatık koyarsam o zman döndürrüyor kendini hafif kendini arkaya attırarak.

bir süre face dondurdum.burdan devam edicem.bende özledim burayı.özelliklede şu ifadeleri face onlarda yoktu

Cancan haber falan vermeyince merak ettim,diğer kızlarda merak etmiş.. pc geldikten sonra belki kaçırmışımdır diye geçmiş iletilere baktım bu konuyla ilgili bişi dedin mi diye, göremeyince hepten meraklandım! Niye kapattın ki kuzuşko.. Sevmedin mi bizi

dönmek mi dönmeler 6 ayda felan deil mi bizimkinde öyle bi icraat yok gerçi yan yatırınca bişi koymazzsam ya da sadece arkasına yatık koyarsam o zman döndürrüyor kendini hafif kendini arkaya attırarak.

Benim kızım düz yerdeyken sadece bi yanına dönebiliyo, bi yerden destek alınca daha büyük hamleler yapıyo,sanırım 5.aydan sonra bebelerde ki hareketlenmeler hepten artacak ama süper görünüyolat o zaman yaaaaa

gurbişim ben de geldim
gördüm gidiyorum
veni vidi vici hesabı
face den öptüğüm yetmedi burdan da öpiyim dedim duruyu seni damloşu ve ırmaktoşu :)))

merhaba güzel annişler allah muhabbettinizi artırsın bende hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…