hayrola ne oldu neden bıraktın facebook u ?? ben de özledim burayı ama takip etmek zor oluyor burayı.ay bende sabahtan beri uğraşıyorum uyumuyor.bende bıraktım facebook u artık burdayım.bol bol konuşuruz.
hayrola ne oldu neden bıraktın facebook u ?? ben de özledim burayı ama takip etmek zor oluyor burayı.
bu arada sizin gaz probleminiz bitti mi?? bizimki hala devam :(
kızlr bebekleirni dönüyormu?
facebook u kapattım bir sürede açmayı düşünmüyorum.nasılsa herkes işe başlayınca buraya gelecek.
bizim gaz problemimiz bitti sayılır.
biz geldik yine kimsecikler yok
Ne oldu bize böyle duru bebişle başladı bizle devam etti şimdi herkeste aynı sorun var ben 1 aydır savaşıyorum neler denemedimki.
ayakta emiyo biraz ama göüsümü tutamıyorum malum çabuk yoruluyor ve fena halde alışıyorlar ve kollarım kopuyor çok tutamıyorum.şimdi ise ayakta emmeyi unutturmam lazım biran evvel...
Canım benim naber,burayı özlemişim ya.. Sen niye yoksun facede! gerçi benim pc geldi artık burayı da takip ederim :) :)
bir süre face dondurdum.burdan devam edicem.bende özledim burayı.özelliklede şu ifadeleri face onlarda yoktu
dönmek mi dönmeler 6 ayda felan deil mi bizimkinde öyle bi icraat yok gerçi yan yatırınca bişi koymazzsam ya da sadece arkasına yatık koyarsam o zman döndürrüyor kendini hafif kendini arkaya attırarak.
Merhaba Gurbişellaaaaaaaaaaaaa
Duru'm napıyoooooo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?