- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Cancan haber falan vermeyince merak ettim,diğer kızlarda merak etmiş.. pc geldikten sonra belki kaçırmışımdır diye geçmiş iletilere baktım bu konuyla ilgili bişi dedin mi diye, göremeyince hepten meraklandım! Niye kapattın ki kuzuşko.. Sevmedin mi bizi
Evet canım ben de ayakta emziriyorum.. Ama napalım geçecek budönem de elbet ...bebeğim ayakta emmeye devam ediyor...o bile artık problem değil..çünkü 2 gündür hem ayakta emzirioyrum hem de emzirirken problem çıkardığı için kollarımda bir aşağı bir yukarı sallayarak bazen de odada koşar pozisyonunda emziriyorum...zor olan emzirme süreci benim için daha da zorlaştı...benim gibi olan var mı aranızda arkadaşlar?...
Herkesin bayramı neşeli geçmiştir umarım. (Mesaj sayısı zorunluluğu için bundan iyi yol bulamadım.)
slmlar, bizde döndük tatilden ama pek iyi haberlerimiz yok oğlumun sağ boyun kası kısaymıs ve salak doktorumuz bunu farketmemiş oysa kafası hep aynı yonde diye ozellikle goturmustum aile doktorunada soylemıstim,antalyada prof baktı hemen anladı fizik tedaviye gidicez bir ay sonra tekrar antalyaya( ya biz antalyaya gitmeseydik ne olacaktı ya cok sinirliyim cook, düzelmezse ameliyat. ufacık bebeğim ya nasıl olur. aman sizde bı kontrol ettirin yavrunuzu Allah kımseye yasatmasın röntgene girdik ultrasona girdik. neyseki çaresi var ya olmasaydı. ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?