2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saolun canlarım.herşey yolunda bir sorun yok çok şükür.haber veremedim kusura bakmayın.ben artık burdayım.sizi sevmeyen ölsüüüünnnnnnnnn

sabah temizliğe kadın gelecekti hastalanmış gelemedi.halılar camlar silinecekti.neyse halılarım bayramdan sonraya kaldı.evimi bal dök yala temizledim.tabi doruk paşam yalnız kalamadığı için 2 dk süpürdüm 5 dk doruk la oynadım.2 yer sildim hoopp koştur koştur doruk la oynadım.valla ev işinden çok yordu bu git-gel yaa.bu çocuk bensiz duramıyor.odanın kapısından çıkar çıkmaz çığlığı basıyor.geri dönünce başlıyor gülmeye işim çok zor off offfff neyse annemle babam geldi babam doruk la ilgilendi annem ütümü yaptı bende banyolarımı temizledim mis gibi çamaşır suyu deterjan kokuyor evim kafayı bulucam nerdeyse oğluma bayramlık alamadım.kociş çalışıyor benimde dışarı çıkasım yok hiç havada bozuk zaten.neyse artık yarın alıp giydirim bu da yeni moda olur

hepinize iyi bayramalr arkadaşlar...

ben bu bayram çok duyguluyum...yavrucuklarımızın ilk kurban bayramları..umarım tatlıcıklarla bir ömür boyu aynı bayramları birlikte yaşarız....

noluyo bu kk ya yaaaaaaaaaaaaaa.dün yazdıklarım yookkkk.ticker ım gözükmüyooooooooo

bebeğim ayakta emmeye devam ediyor...o bile artık problem değil..çünkü 2 gündür hem ayakta emzirioyrum hem de emzirirken problem çıkardığı için kollarımda bir aşağı bir yukarı sallayarak bazen de odada koşar pozisyonunda emziriyorum...zor olan emzirme süreci benim için daha da zorlaştı...benim gibi olan var mı aranızda arkadaşlar?...

selam kızlarrr,bi bakayım dedim,uzun zamndır uğramadım buraya hep diğer taraftayız,özledim buraları da ama 2 çocukla hem orası hem burası olmuyo ya takip edemiyorum,girmeye çalışıcam yine de öptüm bal kuzularınızı

Evet canım ben de ayakta emziriyorum.. Ama napalım geçecek budönem de elbet ...

kızlar ben işe başlayalı yaklaşık 10 gün oldu öğleye kadar çalışıyorum ama bu arada bebeğim 2 öğün biberonla besleniyor ve korktuğum başıma geldi artık beni emmiyor diliyle itiyor göğsümü ben de sağıp emziriyorum ilk gün akşama kadar inatlaştık ikmizde cıyak cıyak ağladık önce inattan sonra açlıktan ağladı akşama kadar uyuyamadı açlıktan sonunda ben pes ettim çok apladım hala çok üzülüyorum dünyadaki en güzel duyguyu yazık ki sadece 3 ay yaşayabildim
şu aralar da akşam yatmadan bir yas tutturuyoruz banyoda herşey yolunda çok mutlu ama çıkınca yas kıyamet başlıyor resmen gerçi yarım saat kadar sürüyor ama içimin yağları eriyor

merhaba kızlar, ben bu emzirme sorununu hiç yaşıycağımı düşünmüyordum çok düşkündü oğlum ama şuan bi o kadar uzak sütümü sağıp biberonla veriyorum arada yoksa hakaten aç bide antibiyotik kullanıyoduk uykuda alıyo biraz ama uyanıkken kucağıma yatıramıyorum acaba geçicekmi

slm kızlar...ben coktandır ugrayamıyorum buralara(( sızlere bır sorum olacak haberınız varmı? bu senekı anne ve bebek fuarı ne zaman olacak.bılgısı olan varsa cevap verırse sevınırım....

benim kızımda en fazla 10 dakika emiyo ondan sonra çığlık çığlığa ağlıyo ben zorlayınca uyurkende pek almıyo uyurken emzirim diyorum ama ağzını açmıyo bu seferde
eğer zorlayıp fazladan emzirmeyi başarabilirsem sonrada kusuyo napcamı şaşırmış durumdayım

slmlar, bizde döndük tatilden ama pek iyi haberlerimiz yok oğlumun sağ boyun kası kısaymıs ve salak doktorumuz bunu farketmemiş oysa kafası hep aynı yonde diye ozellikle goturmustum aile doktorunada soylemıstim,antalyada prof baktı hemen anladı fizik tedaviye gidicez bir ay sonra tekrar antalyaya ( ya biz antalyaya gitmeseydik ne olacaktı ya cok sinirliyim cook, düzelmezse ameliyat. ufacık bebeğim ya nasıl olur. aman sizde bı kontrol ettirin yavrunuzu Allah kımseye yasatmasın röntgene girdik ultrasona girdik. neyseki çaresi var ya olmasaydı.((

Herkesin bayramı neşeli geçmiştir umarım. (Mesaj sayısı zorunluluğu için bundan iyi yol bulamadım.)

Güzel geçti canımgenelde büyük ziyareti, başbaşa fazla kalamadık çekirdek ailecek anca bugün işte... öptük seni kuzumla

Canım yaa,çok geçmiş olsun,inşallah fizik tedavi ile düzelir tez zamanda, bazı doktorlar gerçekten tam mal oluyolar ya, bebek bu şakaya gelir mi.. ayy çok sinirendim valla.. Sen üzme tatlı canını herşey düzelecek canım inşallah..

Kızlarrr bebekleriniz tek taraflı dönmeye başladı mı?Benimkinde henüz öyle bir girişim yok..tembel miyiz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…