2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım yaaa...çok ama çok geçmişler olsun...Allah çocuklarımızın acılarını bize göstemesin....hastalıklarına acil şifalar versin...çocuk bu..hiçbirşeye benzemiyor vallahi....

Son düzenleme:

cok tesekkur ederim canım insallah duzelecek ama zor ya bilmedende cok canını yaktım yavrumun obur tarafa zorla yatırdım gunlerce

ah canım yaaa...çok ama çok geçmişler olsun...Allah çocuklarımızın acılarını bize göstemesin....hastalıklarına acil şifalar versin...çocuk bu..hiçbirşeye benzemiyor vallahi....

dogru vallaha hiçbişeye benzemiyomuş. bu arada tursu sutu azaltıyormus tecrube ettim malesef bugun okudum ama biraz gec olldu sanırım

çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda ameliyata gerek kalmadan düzelir cnm...

cnm çok geçmiş olsun inş ameliyat olmadan geçer onlara bişey olucağına bize olsun daha iyi
onların canı açımasın yeterki ama üzülme cnm sen düzelcek emin ol

ahh canım bizde aynı 2. aydan beri bu problemle savaşıyoruz
of canım ya bence pes etmee yaa çok inatçılar biliyorum ama benn ilk haftalar emziremiyordum kaşıkla verdiim halde istememdi çok uğraştık 3 kişi emzirmeye çalıştık tam 1 saat memede ağladı.En sonunda başardık ne güzel emziriyordum hem de zor ayırıyordum memeden.Şimdi 5 dakika emiyor nerdeyse 1.5 aydır emme mücadelesi ama bunuda atlatıcass inşallah.Sakın vazgeçme çok zor biliyorum ben de çok ağladım.İnşallahh biranönce eskisi düzene geçer.
Bu arada çok bilmişlik gibi olmasın ama hangi birberonu kullanıyorsun.Ben arada emdikten sonra kalan sütü sağıyorum yağlı sütü DR. Brown's un biberonunu aldım DOĞAL AKIŞ diyor ve öteki biberonlar gibi fıskiye gibi akmıyor kendi çekerse geliyor,dene istersen belki faydası olur...
biz 1.5 aydır bu sorunla mücadele veriyoruz inşallah geçecek.Biz çoğumuz artık ayakta emziriyoruz en azından hiç emmemesinden iyidir.
slm kızlar...ben coktandır ugrayamıyorum buralara(( sızlere bır sorum olacak haberınız varmı? bu senekı anne ve bebek fuarı ne zaman olacak.bılgısı olan varsa cevap verırse sevınırım....
bi ara face de mi paylaşmışlardı ocak ya da şubattaydı sanırım.
10 dakika yine iyi canım benimki 5 dakika bazen 2 dakika emiyor.evet uyurken uyuya kalırsa çok zor,kusuyorlarda ve kusuncada uykusu açılıyor bu seferde uyumuyor.Hergün yeni bir teknik deniyoruz en kısa zamanda düzene girer inşallah
Çok geçmiş olsun canım işte dr a götürsek illa onlara inanmayıp başka dr a götürüp çok dikkat etmek gerek .Fizik tedavi iyi gelir inşallah ameliyat a gerek kalmaz
Kızlarrr bebekleriniz tek taraflı dönmeye başladı mı?Benimkinde henüz öyle bir girişim yok..tembel miyiz acaba?
Aynen benimkinde de öyle bir icrat yok daha ama ne zaman ne yapacakları da belli olmas yine de ben tedbiri elden bırakmamaya çalışıyorum :)
dogru vallaha hiçbişeye benzemiyomuş. bu arada tursu sutu azaltıyormus tecrube ettim malesef bugun okudum ama biraz gec olldu sanırım
Ayy bilmiyodum saol az yerim bende :)

2 aydan sonra 3-4 saat te bir diyor dergilerde ve dr umuz dakikayı da dr 20-25 dakika da doyuma ulaşır derken yazılarda ilk 5 dakikada sütün %80 ini emer diyor.Ben de anlamadım gitti.
2. aydan beri 5 dakikadan fazla emmiyor bazen 1-2 dakika.O da ayakta.İster 2 saat ister 4 saat süre maalesef deişmiyor.
çoğu kişide 20-25 dakika durmazki memede diyor aten ufacık bir ses bile olsa ilgisini çekiyor etrafa bakmaya çalışırken beni görürse gülmeye başlıyor.
Özet ben de nlamadım gitti :)

canım çok çok çok geçmiş olsun.neyse ki farkedilmiş ve tedavisi var.inş çarçabuk düzelir.sen üzülme bebekler bu tarz rahatsızlıkları çok kolay atlatıyor.

kızım 2 gündür o kadar huysuzki sürekli kucak isityo helede dün çıldırma noktasına geldim bırakıp wcye bile gidemedim yaaa uykusu var ama uyumuyo dün kızıma noldu bilemedim walla bugün inş. aynılarını yapmaz
bide yumruklarını azına alıp emmiyo ben çekiyorum o tekrardan sokup şapur şapur emiyo
sizin bebişlerde böyle bi durum varmı

hemen hemen aynı şeyleri yapıyor bebişler.doruk paşamda bütün gün ellerini ağzına sokuyor.her taraf sırılsıklam.memeyi emerken bile parmağını ağzına sokmaya çalışıyor.sürekli ağzında bişiler olacak.bayramda yatağımın üstünde yatıyordu.oturdum yanına çorabımı giyicem eşim dediki doruk senin üstünü başını yiyor.b baktım üstümdekinin ucunu yakalmış ağzında emiyor.öldüm gülmekten.ne zaman bırakacak bu huyu bilmiyorum.

Sagolun arkadaslar, esimde kayinbabamda beni sucladi durmadan dr dogustan diyor onlar uok sen ayni yone yatirdin ondan diyor. Benim kadar yanarmi onlar yavruma ya! Zaten kafayi yedirttiler bana oyle yap soyle yap bak duzelmezse senin yuzundendir falaan. Kayinbabam cikolata emdirdi durmadan aglayinca dur cikolata istiyor bebek diyip tekrar verdi ayy bide az kalsin mangal yedirtecekti yok diger torunu cok seviyormus!!! Bayram tatili degil bayram iskencesiydi benimki. Allah kuzucuklarimiza saglik versin beterinden korusun. Bu arada benim oglum kalkmaya calisiyor artik daha dikkatli olmaliyiz

Benimkinede arada oluyor burayada yazmistim biri cevap vermisti ama kimdi hatirlayamiyorum buyume ataklari geciriyormus bebekler ve yeni yeteneklerini gorunce boyle tepki veriyormus, dikkatli izlersen yeni bir marifetini gorursunuz diyordu

SL34 canim ayakta emzirmeyi denesen yinede almazmi acaba? Benimki inat ettigi zaman ayakta emziriyorum yavasca oturup devam ediyorum, insallah tekrar emer canim

Merhaba kızlar... Umarım herkes iyidir.
Eylemcim çok geçmiş olsun canım, anlamaz büyükler; herşeyi kendileri bilir sanırlar. Hatta "doktorlar ne bilir?" derler. Neyse ki evin ayrı yolun doğru. Sen kendini rahat tut. Büyüme ataklarını sana ben söylemiştim. Benim velet hala emmiyor beni. Sinir krizleri geçiriyoruz ikimizde. Denemediğim hiçbir şey kalmadı. Yapabileceğim en iyi şey, o uyurken bir memeyi sağıp hazırda bekletiyorum, onu uykusundan alıp uyanana kadar; artık 3dk 5dk neyse emzirip bıraktığında da biberonu veriyorum. Artık inatlaşmıyorum, daha da kötüye gidiyor çünkü.
Meralcim senin durumun aynen bende de var. Nefes aldırmıyor oğlan bana. Anakucağına bıraktığımda çığlıklar atarak ağlıyor. Şaşırdım ne yapacağımı.
Bir de bir şey çıktı yeni. Normalde bu ayda sağa sola dönmesi lazım, bizimki yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor. Elimi tutunca zınk diye doğruldu şaştım kaldım.

evet çiğdemcim sen ne kadar zorlarsan zorla emsin diye bu sefer inada bindiriyo çığlık çığlığa ağlamaya başlıyo
bende bugün tetenoz aşım vardı onu vurdurdum geldim şimdi uyuyo benim kızım dün o kadar huyszuduki yemek bile yapamadım bugün sakin görünüyo ama ilerleyen saatlerde nasıl olur bilemiyorum

selam herkese elifbektaş çok çok geçmiş olsun Allah ım tedavisini kolaylaştırsın inş sizede güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…