slmlar, bizde döndük tatilden ama pek iyi haberlerimiz yok oğlumun sağ boyun kası kısaymıs ve salak doktorumuz bunu farketmemiş oysa kafası hep aynı yonde diye ozellikle goturmustum aile doktorunada soylemıstim,antalyada prof baktı hemen anladı fizik tedaviye gidicez bir ay sonra tekrar antalyaya( ya biz antalyaya gitmeseydik ne olacaktı ya cok sinirliyim cook, düzelmezse ameliyat. ufacık bebeğim ya nasıl olur. aman sizde bı kontrol ettirin yavrunuzu Allah kımseye yasatmasın röntgene girdik ultrasona girdik. neyseki çaresi var ya olmasaydı. ((
Canım yaa,çok geçmiş olsun,inşallah fizik tedavi ile düzelir tez zamanda, bazı doktorlar gerçekten tam mal oluyolar ya, bebek bu şakaya gelir mi.. ayy çok sinirendim valla.. Sen üzme tatlı canını herşey düzelecek canım inşallah..
ah canım yaaa...çok ama çok geçmişler olsun...Allah çocuklarımızın acılarını bize göstemesin....hastalıklarına acil şifalar versin...çocuk bu..hiçbirşeye benzemiyor vallahi....
slmlar, bizde döndük tatilden ama pek iyi haberlerimiz yok oğlumun sağ boyun kası kısaymıs ve salak doktorumuz bunu farketmemiş oysa kafası hep aynı yonde diye ozellikle goturmustum aile doktorunada soylemıstim,antalyada prof baktı hemen anladı fizik tedaviye gidicez bir ay sonra tekrar antalyaya( ya biz antalyaya gitmeseydik ne olacaktı ya cok sinirliyim cook, düzelmezse ameliyat. ufacık bebeğim ya nasıl olur. aman sizde bı kontrol ettirin yavrunuzu Allah kımseye yasatmasın röntgene girdik ultrasona girdik. neyseki çaresi var ya olmasaydı. ((
ahh canım bizde aynı 2. aydan beri bu problemle savaşıyoruzbebeğim ayakta emmeye devam ediyor...o bile artık problem değil..çünkü 2 gündür hem ayakta emzirioyrum hem de emzirirken problem çıkardığı için kollarımda bir aşağı bir yukarı sallayarak bazen de odada koşar pozisyonunda emziriyorum...zor olan emzirme süreci benim için daha da zorlaştı...benim gibi olan var mı aranızda arkadaşlar?...
of canım ya bence pes etmee yaa çok inatçılar biliyorum ama benn ilk haftalar emziremiyordum kaşıkla verdiim halde istememdi çok uğraştık 3 kişi emzirmeye çalıştık tam 1 saat memede ağladı.En sonunda başardık ne güzel emziriyordum hem de zor ayırıyordum memeden.Şimdi 5 dakika emiyor nerdeyse 1.5 aydır emme mücadelesi ama bunuda atlatıcass inşallah.Sakın vazgeçme çok zor biliyorum ben de çok ağladım.İnşallahh biranönce eskisi düzene geçer.kızlar ben işe başlayalı yaklaşık 10 gün oldu öğleye kadar çalışıyorum ama bu arada bebeğim 2 öğün biberonla besleniyor ve korktuğum başıma geldi artık beni emmiyor diliyle itiyor göğsümü ben de sağıp emziriyorum ilk gün akşama kadar inatlaştık ikmizde cıyak cıyak ağladık önce inattan sonra açlıktan ağladı akşama kadar uyuyamadı açlıktan sonunda ben pes ettim çok apladım hala çok üzülüyorum dünyadaki en güzel duyguyu yazık ki sadece 3 ay yaşayabildim
şu aralar da akşam yatmadan bir yas tutturuyoruz banyoda herşey yolunda çok mutlu ama çıkınca yas kıyamet başlıyor resmen gerçi yarım saat kadar sürüyor ama içimin yağları eriyor
biz 1.5 aydır bu sorunla mücadele veriyoruz inşallah geçecek.Biz çoğumuz artık ayakta emziriyoruz en azından hiç emmemesinden iyidir.merhaba kızlar, ben bu emzirme sorununu hiç yaşıycağımı düşünmüyordum çok düşkündü oğlum ama şuan bi o kadar uzak sütümü sağıp biberonla veriyorum arada yoksa hakaten aç bide antibiyotik kullanıyoduk uykuda alıyo biraz ama uyanıkken kucağıma yatıramıyorum acaba geçicekmi
bi ara face de mi paylaşmışlardı ocak ya da şubattaydı sanırım.slm kızlar...ben coktandır ugrayamıyorum buralara(( sızlere bır sorum olacak haberınız varmı? bu senekı anne ve bebek fuarı ne zaman olacak.bılgısı olan varsa cevap verırse sevınırım....
10 dakika yine iyi canım benimki 5 dakika bazen 2 dakika emiyor.evet uyurken uyuya kalırsa çok zor,kusuyorlarda ve kusuncada uykusu açılıyor bu seferde uyumuyor.Hergün yeni bir teknik deniyoruz en kısa zamanda düzene girer inşallahbenim kızımda en fazla 10 dakika emiyo ondan sonra çığlık çığlığa ağlıyo ben zorlayınca uyurkende pek almıyo uyurken emzirim diyorum ama ağzını açmıyo bu seferde
eğer zorlayıp fazladan emzirmeyi başarabilirsem sonrada kusuyo napcamı şaşırmış durumdayım
Çok geçmiş olsun canım işte dr a götürsek illa onlara inanmayıp başka dr a götürüp çok dikkat etmek gerekslmlar, bizde döndük tatilden ama pek iyi haberlerimiz yok oğlumun sağ boyun kası kısaymıs ve salak doktorumuz bunu farketmemiş oysa kafası hep aynı yonde diye ozellikle goturmustum aile doktorunada soylemıstim,antalyada prof baktı hemen anladı fizik tedaviye gidicez bir ay sonra tekrar antalyaya( ya biz antalyaya gitmeseydik ne olacaktı ya cok sinirliyim cook, düzelmezse ameliyat. ufacık bebeğim ya nasıl olur. aman sizde bı kontrol ettirin yavrunuzu Allah kımseye yasatmasın röntgene girdik ultrasona girdik. neyseki çaresi var ya olmasaydı. ((
Aynen benimkinde de öyle bir icrat yok daha ama ne zaman ne yapacakları da belli olmas yine de ben tedbiri elden bırakmamaya çalışıyorum :)Kızlarrr bebekleriniz tek taraflı dönmeye başladı mı?Benimkinde henüz öyle bir girişim yok..tembel miyiz acaba?
Ayy bilmiyodum saol az yerim bende :)dogru vallaha hiçbişeye benzemiyomuş. bu arada tursu sutu azaltıyormus tecrube ettim malesef bugun okudum ama biraz gec olldu sanırım
kızım 2 gündür o kadar huysuzki sürekli kucak isityo helede dün çıldırma noktasına geldim bırakıp wcye bile gidemedim yaaa uykusu var ama uyumuyo dün kızıma noldu bilemedim walla bugün inş. aynılarını yapmaz
bide yumruklarını azına alıp emmiyo ben çekiyorum o tekrardan sokup şapur şapur emiyo
sizin bebişlerde böyle bi durum varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?