2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada biz hala kabızlık sorunu yaşıyoruz lağman yapıyoruz 1bi kaç gün yapıyor sonra 10 günde bir yine lağman bir zararı olur mu acabayarım saatte bir 10 ila 15 dk arası emiyo acaba doymuyormu diye düşünüyorum?

Son düzenleme:
Deliricem artık emmiyor kucağıma yatırıyorum kafasını bana dogru çevirebilene bravo ayakta emzirmeyide beceremedim süt sağıp biberonla doyuruyorum öle de süt yetiştiremiyorum benimkisi 1 biberonda içse 60 cc de içse 1 saat sonra açlıktan kıvrım kıvrım kıvranıyor

Son düzenleme:
Ayaktayken memeni ariyormu canim yoksa agliyormu bebisin? Benimkinin agzina ucunu veriyorum tabi cekemiyor desteksiz agzina tikistirdigim gibi yavasca comelliyorum o memeye dalmis oluyor. Allah yardimmcin olsun canim, dustan sonradami almiyor acaba ya? Yataga yatirip memeni verdinmi? Ay cok konustum ama inan cok uzuldum o durumu iki kez yasadim sen kac kere yasiyorsun kimbilir.

valla iyice korkmaya başladım artık sizleri okudukça, benimki şimdilik güzel emiyor, inş. hep böyle devam eder....
oğlum da elini emiyor sık sık ama parmağnı değil de avucunu emiyor resmen damakları mı kaşınıyor nedir arada bir ben kaşıyorum damaklarını çok hoşuna gidiyor...

Doktor ne diyor canim neden kabiz oldugunu soylemiyormu ona gore tedbirini alirdin sende, yazdiysan faredemedim canim anne sutumu veriyorsun msmami?

doktor emen bebebklerde olur diyor evet emziriyorum hep aile hekimimiz lağmanı yaptıktan sonra düzeleceğini söyledi supravit yazdı ama o şurupta bağımlılık yaparmış eczacı söyledi onu pek vermiyorum

el emme alışkanlığı bizede başladı bazen 2 yumruğunuda ağzına sokmaya çalışıyor öğürüyor ama vaz geçmiyor

doktor emen bebebklerde olur diyor evet emziriyorum hep aile hekimimiz lağmanı yaptıktan sonra düzeleceğini söyledi supravit yazdı ama o şurupta bağımlılık yaparmış eczacı söyledi onu pek vermiyorum

Bizimki gunde en az iki kere kaka yapiyor okonuda rahatim darisida senin basina canim insallah ise yarar, anne olmak ne zormus hamileyken derlerdi bu en guzel zamanin kiymettini bil diye kizardim bende kucagima almak en guzeli simdide diyorlarki bu en guzel zamani bebegin emeklemeye baslasin asil ozamani zor diye. Daha dis cikaracaklar bide ateslenecekler oooooo daha cok basindayiz ben yine depresyona giriyoruum galiba

ayh evet diş çıkarrıken atelenecek canı yanacak nasıl duracaksam bilmiyorum yerimde azıcık ağlasa yürğim öyle bir titriyoki :S

slm kızlar net hayal oldu nerdeyse
kızım gndüzleri hiç uyumuyor. emme problemimizde çıktı ne zaman geçer acaba

boşverin kızlar.bebekleri olmayanlar bizim bu yaşadıklarımızı yaşamak için canlarını verir.her zorluğa rağmen kucağımız dolu.herşey gelip geçer.keyfini çıkaralım.onların bi gülücüğü ömre bedel.

tabisiii :)zorlık mesele değilde bebişler ağrı çektikçe üzülyom ben yoksa zorluğuna alıştım ben top atsalar uyanmayan uykuya dayanamayan ben nefes alışına uyanır oldum:d güsl bi duyguymuş ama rabbim herkese nasip etsin

slm kızlar net hayal oldu nerdeyse
kızım gndüzleri hiç uyumuyor. emme problemimizde çıktı ne zaman geçer acaba

Pinkaya canim hamilelik nasil geciyor? Emme problemi cogu arkadasta var ama sanirim henuz bi care bulan yok sagip biberonla veriyor arkadaslar

pinkayanın hamileliği kesinleşti mi?? geçmişe bakamadım çok ağır işliyo canım sıkıldı

Eylemcim merhaba... Tatil işkence gibiydi. Emmedi, uyumadı, düzeni de bozuldu. Sağdığım için benim de düzenim bozuldu. Bir de doğrulmaya başladık destekli, ondan hiç yatmak istemiyor. Oturuyor işte kucağımda. Yarın da aile hekimimize gideceğiz, sütüm çok dengesiz olduğu için mama yazarlar sanırım. İnanabiliyor musun, bebeğim aç kalıyormuş; ondan gecede 3-4 kez kalkıyormuş.
Sweedycim (adını bilmiyorum maalesef ) bebeğin kabız mı,bağırsak tembelliği mi var? Benimkinde bağırsak tembelliği olduğu için doktor duphalac verdi, iyi de geldi. Karnı da doyuyor, günde 1 kez yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…