ozaman tembellik var lağmanla çıkan kaka sıvı
Ayaktayken memeni ariyormu canim yoksa agliyormu bebisin? Benimkinin agzina ucunu veriyorum tabi cekemiyor desteksiz agzina tikistirdigim gibi yavasca comelliyorum o memeye dalmis oluyor. Allah yardimmcin olsun canim, dustan sonradami almiyor acaba ya? Yataga yatirip memeni verdinmi? Ay cok konustum ama inan cok uzuldum o durumu iki kez yasadim sen kac kere yasiyorsun kimbilir.
herşeyi denedim kucagıma yatıramıyorum güçlü bide kereta kendini atıyor geriye dogru kafasını göğsüme doğru döndüremiyorum demin reçel sürdüm en sonunda onu bile ı ıh istemedi ayaktaykende bana dönmüyor atıyor kendini geri yataga uzandım yanına öle emsin diye oda olmadı kıyamet kopuyor resmen katılıyor ağlamaktan ve aç yani sadece uykusunda açlıktan ellerini yemeye başlıyor ozaman beni emiyor bi uyanıyo beni görüyor tekrar kıyamet onun dışında hep sağarak veriyorum ama süt yetştiremiyorum ki bnm oğlum deli gibi bütün gün emerdi şimdi ise nefret ediyor
Eylemcim merhaba... Tatil işkence gibiydi. Emmedi, uyumadı, düzeni de bozuldu. Sağdığım için benim de düzenim bozuldu. Bir de doğrulmaya başladık destekli, ondan hiç yatmak istemiyor. Oturuyor işte kucağımda. Yarın da aile hekimimize gideceğiz, sütüm çok dengesiz olduğu için mama yazarlar sanırım. İnanabiliyor musun, bebeğim aç kalıyormuş; ondan gecede 3-4 kez kalkıyormuş.
Sweedycim (adını bilmiyorum maalesef ) bebeğin kabız mı,bağırsak tembelliği mi var? Benimkinde bağırsak tembelliği olduğu için doktor duphalac verdi, iyi de geldi. Karnı da doyuyor, günde 1 kez yapıyoruz.
selam güzel anneler.bugün nasılsınız bakalım.hayalet topik oldu nerdeyse burası.
günaydın herkese benim kızım uyurken bakim dedim ama kimseler yok
kaç dakka emiyor sizinkiler
bu emme sorunu geçici mi bayanlar bu olay canımı sıkıyor
kaç dakka emiyor sizinkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?