2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adım zeynep doktorlar kabız dedi bilmiyorum benim aklıma gelende bağırsak tembelliği ama doktorlar öyle diyince:S

selam kızlar kızım iki gündür o kadar çok ağlıyo ve huysuzki anlatamam neden ağladığını anlamıyorum canım çok sıkılıyo o zaman bende üzülüyorum
şimdi uyuyo ama heran uyanabilir

kemikleri batmış olabilir oturtuyor yada ayak üzerinde çok durduruyorsan benim oğlusum genelde o yüzden ağlar calpol vermeyi dene bence

Zeynepcim doktor bana "kakası sertse kabızdır. Yumuşaksa ama çıkmıyorsa bağırsak tembelliğidir" demişti. O yüzden sordum şekerim.

Ah meralcim seni çok iyi anlıyorum, işte aynı şey bende de var.

Diiiideeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ozaman tembellik var lağmanla çıkan kaka sıvı

Olabilir, doktor sormadı mı sana katı mı yapıyor diye?

Diiiiiiideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......

herşeyi denedim kucagıma yatıramıyorum güçlü bide kereta kendini atıyor geriye dogru kafasını göğsüme doğru döndüremiyorum demin reçel sürdüm en sonunda onu bile ı ıh istemedi ayaktaykende bana dönmüyor atıyor kendini geri yataga uzandım yanına öle emsin diye oda olmadı kıyamet kopuyor resmen katılıyor ağlamaktan ve aç yani sadece uykusunda açlıktan ellerini yemeye başlıyor ozaman beni emiyor bi uyanıyo beni görüyor tekrar kıyamet onun dışında hep sağarak veriyorum ama süt yetştiremiyorum ki bnm oğlum deli gibi bütün gün emerdi şimdi ise nefret ediyor

missgrafik canım seninle oğluşlar aynı gün doğmuş heralde

selam kızlar bizde emem problemi yaşıyoruz en fazla 5dk emiyo ayakta ve daha çok uykuda emziriyorum onlarda uzun sürmüyor kavga ile emişiyoruz
benim oğlumda kalkmaya çalışıyor dikkatli olmalıyız

allah yardımcın olsun canım herseyi denemişsin senınkı inatcıymış epey ama bi yerde bebeklerin alışkanlıkları 3 gunde değiştirilebilir diyordu ama bunu söyleyen büyük ihtimalle erkektir:))

anaaaaaaaaaaaaaaam benimkide 3 4 kez kalkıyor ınanamıyorum bende carsamba gideyım yarın temizlik var ama benım odun dr yıne yanlıs bısey soyler diye korkuyorum sen sonucu buraya yazsan Ciğdemcim,tatil falan bize hayal artıkk düzenleri şaşıyor en ıyısı dızlerı kırıp oturmak heralde...

selam güzel anneler.bugün nasılsınız bakalım.hayalet topik oldu nerdeyse burası.

selam güzel anneler.bugün nasılsınız bakalım.hayalet topik oldu nerdeyse burası.

Günaydın canım,biz genelde facedeyiz fırsat buldukça.. Başka bişi yapamdan kuzuların ihtiyaçları başlıyo
Sen napıyon,kuzun nasıl?
günaydın herkese benim kızım uyurken bakim dedim ama kimseler yok

Sana da günaydın cancan,öpüyoz seni kuzumla

kaç dakka emiyor sizinkiler

Benim kuzu uzun zamandır 5 dk emiyo ama benze doyuyo ya, çünkü emzirdiğim göğsü sağınca süt çok az geliyo,emzirmeyince çok geliyo demekki bitiriyo DDD

bu emme sorunu geçici mi bayanlar bu olay canımı sıkıyor

Geçici olduğunu söylüyo çevremdekiler,bu dönemi iyi atlat,herşey yoluna girer diyolar. Bi koşumun bebeği 2 aylıkken memeyi reddetmeye başlamış, güç bela o dönem geçmiş, şimdi 2 yaşında sütten kesemiyo bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…