Günaydın canım,biz genelde facedeyiz fırsat buldukça.. Başka bişi yapamdan kuzuların ihtiyaçları başlıyo Sen napıyon,kuzun nasıl?
Sana da günaydın cancan,öpüyoz seni kuzumla
Benim kuzu uzun zamandır 5 dk emiyo ama benze doyuyo ya, çünkü emzirdiğim göğsü sağınca süt çok az geliyo,emzirmeyince çok geliyo demekki bitiriyoDDD
Geçici olduğunu söylüyo çevremdekiler,bu dönemi iyi atlat,herşey yoluna girer diyolar. Bi koşumun bebeği 2 aylıkken memeyi reddetmeye başlamış, güç bela o dönem geçmiş, şimdi 2 yaşında sütten kesemiyo bi türlü
Günaydın canım,biz genelde facedeyiz fırsat buldukça.. Başka bişi yapamdan kuzuların ihtiyaçları başlıyo Sen napıyon,kuzun nasıl?
saol canım kuzum iyi mşlh.oynaşıp duruyoruz bütün gün.selamlarımı ilet güzel arkidişlerime.duru mu da koccaman öptüm
anaaaaaaaaaaaaaaam benimkide 3 4 kez kalkıyor ınanamıyorum bende carsamba gideyım yarın temizlik var ama benım odun dr yıne yanlıs bısey soyler diye korkuyorum sen sonucu buraya yazsan Ciğdemcim,tatil falan bize hayal artıkk düzenleri şaşıyor en ıyısı dızlerı kırıp oturmak heralde...
selamlar herkese , ya benim oğlum 10 gündür falan yarım saat emiyo ama sonrasında 3 -4 saat uyanık da olsa emme ihtiyacı olmuyo ağlamıyo çünkü , uzun emdiği için acaba artık sütüm yetmiyo mu diye düşünmeye başladım sizceeeee ???
Masallah ogluna, nasil becerdin yahu?ben biraz fazla emdirsem cikariyor hemenbir ayda almasi gereken kilo 10 gunde woooooow nazarlardan koru Allahim olan var olmayan var:)) mama sisiriyormu kilomu yapiyor bilemedim ben ya su katki malzemesi gdo falan, hangi mamayi verdin sen Çigdemcim
missgrafik canım seninle oğluşlar aynı gün doğmuş heralde
allah yardımcın olsun canım herseyi denemişsin senınkı inatcıymış epeyama bi yerde bebeklerin alışkanlıkları 3 gunde değiştirilebilir diyordu ama bunu söyleyen büyük ihtimalle erkektir:))
Canım yeni geldik doktordan... 10 günlük sağılma süt ve mama takviyesi sonucunda benim oğlan 8000gr olmuş. Doktor 10 günde 700gr görünce şoka girdi; tabi ben de şaşırdım. Doktor "anne sütünden vazgeçme" dedi. Yine de yetmezse mamayla takviye edeceğim. Çok garip bir şey oldu; eve geldik sabah sağdığım 100ml'yi içti. Biraz uyudu, o uyurken 160ml daha sağdım; kalktı 1 saat sonra onu da mideye indirdi. Şişti, komik komik hıçkırıyordu. 1,5 saatte 260ml süt almış oldu. . Şimdi de gülle gibi yatıyor ayağımda.
Tatlımcım ben sütümün gece az geldiğini gece sağdığımda gördüm. Eğer bebeğin az emip, kilo alması da durduysa sütün yetmiyordur.
evet cnm aynı gün doğmuşlar ayrıca Arda nın göbek adıda hamza :)
amin cnm inş. değişir geri döner o aşkı
maşallahhh bende birazdan götürücem aile hekimine bi kilosuna bakıyım olmadı doktoruna götürücem yarın zayıfladı ben hissediyorum nasıl yapcaz bu işi bilmem
zaten bi sağışta bi göğsümden 250 cc çıkarırken şimdi 100 cc zar zor çıkıyor üzüntüden çok azaldı sürekli sağıp veriyorum ama yetmiyo
Üzüldüğün için işte... Humana çayından al, bak o iyi süt yapıyor. Bu arada 250cc kaç ml oluyor. Benim biberonlarda cc yazmıyor da. Doktorlar da cc'yi baz alıyorlar. Yardımcı olursan çok sevinirim.
benim biberonda cc-ml yazıyor yani ikiside aynı şey... mesela sen her sağışta ikisini birden mi sağıyorsun yoksa önce birini 1 saat sonra diğerini mi?
ben sağlık ocağına çıkıyorum...
sağol canım , ısırdım dilimi :) seninkine de maşallah yani 10 günde 700 gr :))
Kız dilini ısır ne güzel yarım saat emiyormuş. Toktur karnı, yoksa aç olsa uyumaz, uyusa da hemencecik uyanır.
Cocuk doktoru olup cikacaz sonunda vallaha!! Keske okuyup doktor olsaydim, ben hep buyuyunce doktor olucaktim buyudum ama doktor olamadim( ahh cok pismanim cook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?