- 3 Temmuz 2009
- 398
- 94
- 98
Ben de fizik okumak istiyordum, keşke okusaydım...
Cigdemcim senin pasa 4. Ayina girmek uzere mama disinda bisey vericenmi yoksa 6. Ayimi bekleyecen
Anladım canım...
İkisini de sonuna kadar sağıyorum canım, sıkıyorum memeyi son damlası gelene kadar. Yoksa doymuyor benim oğlan. Hatta gece, 4 saat aralıksız uyuyor, ben o yattıktan 2 saat sonraya saat kurup kalkıyorum gece sütünü sağıyorum, kalktığında veriyorum. O sütü içince, yatırıp tekrar süt sağıyorum, kalkınca yine veriyorum. Zaten gece 1 kere kalkıyor, ikinci kalkışında sabah olmuş oluyor. Sen nasıl yapıyorsun hayatım?
geceleri uykuda emiyor benimkisi 3-4 kere kalkıyoruz... sağarken bende ikisini birden sağıyorum ama 1 saat sonraya süt üretimi cok az oluyor ne kadar içerse içsin 1 saat sonra acıkıyor...
bu arada aile hekimimiz bugün erken cıkmıs o cıktı diye hemşireside cıkmıs baska bi ebeye ölçtürdüm kilosunu 8250 cıktı 23 günde 250gr almıs zaten 6 aylık bebegin kilosunda diyor az almıs cok almıs farketmezmiş diş kaşınmaları başladığı için beni reddediyormuş muhakkak geçicektir mamaya başlama dedi... tabi bunlar beni tatmin etmedi bu konusmalar yarın doktorumuza götürücem...
doktorumuz gelişimi iyi olduğu için yarım çay bardağını geçmeden elma ve havuç suyu verebilirsin demişti ben 3 gündür elma suyu veriyorum....
günaydın çiğdemcim ben geldim kızım uyuyoda bi bakim dedim
maşallah cnm tosuna şimdi geçmişe baktım birazda sütünü sağıpta veriyomuşsun ne kadar çıktığını anlamak içinmi öyle yapıyosun mamada veriyomuşsun galiba
benimkide iyi cnm dün biraz sakindi ama ondan önceki 2 gün çıldırmak üzereydim
benim kızımda geçen ay az kilo almıştı memeyi istemediği için çok az emiyodu zorladığım zamanda kusuyodu şi,mdilik emmesi biraz daha iyi süresi az ama napim bunada razıyım
ahhh ahhh cnm nesi olduğunu bilsem yapıcam ama anlamadımki 2 gündür falan o kadar huysuz olduki ağlıyo sürekli kucak istiyo geçen hele bırakıp wcye bile gidemedim
gece şimdi kaç kere kalkıyo senin oğluşun benimkinin hiç belli olmuyo geçen gece nerdeyse her saat başı kalktı 5 dak emip uyuya kalıyo ama dün gece sadece 2 kere kalktı anlamıyorum neden hala düzensiz
benim kızımda geçen ay az kilo almıştı memeyi istemediği için çok az emiyodu zorladığım zamanda kusuyodu şi,mdilik emmesi biraz daha iyi süresi az ama napim bunada razıyım
ahhh ahhh cnm nesi olduğunu bilsem yapıcam ama anlamadımki 2 gündür falan o kadar huysuz olduki ağlıyo sürekli kucak istiyo geçen hele bırakıp wcye bile gidemedim
gece şimdi kaç kere kalkıyo senin oğluşun benimkinin hiç belli olmuyo geçen gece nerdeyse her saat başı kalktı 5 dak emip uyuya kalıyo ama dün gece sadece 2 kere kalktı anlamıyorum neden hala düzensiz
Benimki de aynı, nefes aldırmıyor. Babaanne ile dedeyi görünce gülücük, anneyi görünce ıngaaaa, illa kucağımda duracak. Vallahi ne yapacağımı şaşırdım. Minicik bebeğe söyleniyorum. Sabredeyim diyorum ama çok zor yani.
Sen bu konuyu doktorunla konuş, 3 aylık bebeğin ortalama olarak 3 saatte bir 130-150mg anne sütü alması lazım. Ben o şekilde öğrendim sütümün az olduğunu. Bazen 150, bazen 70-80 çıktı. Dengesiz anlayacağın.
hee anladım cnm benimki hala 2 saette bir emiyo bazen 2,5 yada 3 saati buluyo ama bezande 1,5 saatte de oluyo yani anlayacağın çok düzensiz kızımın emmesi
bakalım bende birgün sağıpta vereyim ne kadar çıkıcak sağdıktan sonra biberonlamı veriyosun yoksa kaşıkla falanmı
ben şimdi çıkıyorum cnm kızım uyandı kendine iyi bak görüşürüz sonra yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?