burdayım canım tlfndan gırınce goremedim seni dr gittim sözdeeeeee Kafam ıyıce karıstı buda muhim değil sen evde yap diyor. zaten yarım akıllıydım sımdi sıfır akıl oldum puuuuufffff. halılarımı yıkamaya gonderdım ev berbat nasıl alcak bu iş?sen ne yapıyosun canımcımSen de hoşgeldin. Eylem beni duymuyor :84: Eee ne yapıyorsun?
Eyleeemmm "ayvaaaaa"!!! :84:
ben regl olmak ıstemıyorum vallaha o ağrıları pedleri hiççç özlemedimselam arkadaşlar..kk çok değişmiş, nereden cevap yazacağımı bile bayağı bir uğraştıktan sonra buldum..:26:üç ay sonunda nihayet regl oldum...darısı tüm bekleyenlerin başına....biraz geçmiş okudum , genellikle çoğumuzun bebişlerinde emme sorunu var..veyahut sütüm yeterlimi sorusu bugünlerde çoğumuzu düşündürüyor sanırım..bende aynı dertten muzdaribim...mamaya başlayıp başlamamak arasında gidip geliyorum..sağma işlemini neyle yapıyorsunuz?sağdıktan sonra bebeğe verirken ısıtıyormusunuz..?komik ama gerçekten şu ana kadar göğsümü sağıp vermedim..artı ben sadece tek göğsümden emziriyorum, diğerini vermeye vermeye süt yok gibi birşey oldu...iyicene yumuşadı yani..sağsam belki tekrar süt üretimine başlar...
merhaba kızlar ben tekradan geldim kızım uyduda
:) bide tarttık kuzuyu sızınkılerın yanında benımkı epey zayıf cıktı 7150 kilo 67 cm. ne dedıysem onemlı değil dedi ya onun yanında bende salaklasıyorum soyle gerilseem gerilsem bır tane gozune ındırsem sonrada onemli değil desemmmmm :18:
canım seninki zayıf değilki asıl benimki en zayıf aralarında ayın 15de dr gidip tartılduğımda 5500dü bakalım tekrardan yine ayın 15de gittiğimde kaç kilo olmuş olcak
gerçi benim kızım küçük doğmuştu 2450 bu kiloya göre kilo alımı iyi diyo ama burda sizlerin bebişlerinin kilosunu duyunca benimki zayıf geliyo bana :95:
selam arkadaşlar..kk çok değişmiş, nereden cevap yazacağımı bile bayağı bir uğraştıktan sonra buldum..:26:üç ay sonunda nihayet regl oldum...darısı tüm bekleyenlerin başına....biraz geçmiş okudum , genellikle çoğumuzun bebişlerinde emme sorunu var..veyahut sütüm yeterlimi sorusu bugünlerde çoğumuzu düşündürüyor sanırım..bende aynı dertten muzdaribim...mamaya başlayıp başlamamak arasında gidip geliyorum..sağma işlemini neyle yapıyorsunuz?sağdıktan sonra bebeğe verirken ısıtıyormusunuz..?komik ama gerçekten şu ana kadar göğsümü sağıp vermedim..artı ben sadece tek göğsümden emziriyorum, diğerini vermeye vermeye süt yok gibi birşey oldu...iyicene yumuşadı yani..sağsam belki tekrar süt üretimine başlar...
burdayım canım tlfndan gırınce goremedim seni dr gittim sözdeeeeee Kafam ıyıce karıstı buda muhim değil sen evde yap diyor. zaten yarım akıllıydım sımdi sıfır akıl oldum puuuuufffff. halılarımı yıkamaya gonderdım ev berbat nasıl alcak bu iş?sen ne yapıyosun canımcım
Merhaba annecikler,
Az önce s.ocağından geldik. İki aşımız vardı onu olduk.
Ateş ihtimali varmış fitil verdim, uyudu oğlum.Gece nöbet var yani.
Kilo 7200 olmuş. Anne sütüyle devam dedi doktor. Ek gıdaya geçmiyoruz.
İşe başladığım için sabahları süt sağıp bırakıyorum. Bir memeden 150 cc çıkıyor. Ama eve geldiğimde içmemiş oluyor sıpa.
Acıkmıoyor mu anlamıyorum ki...
Zaten biberonun hiçbir çeşidini almıyor.
Kaşıkla veriyoruz biz de.
Benim de göğüslerim yumuşacık. Hiç süt yokmuş gibi.
Ama sağınca geldiği için önemsemiyorum.
Umarım rahat olur. Bu arada çok fena grip oldum arkadaşlar. Bana bir çare söyleyin. Dr. ateşlenip yataklara düşersen ilaç alabilirsin dedi. O da bir tane minoset..ay ben 4. ayın gelmesinden korkuyorum, yavrunada sanada gecmiş olsun insallah rahat geçirirsiniz bu geceyi
benimki 3700 dogmustu canım seninki 3 kilo almış benimki 3.5 kilo bide sen taaa nezaman tartmıssın eminim benimkini geçer, 7 aylık 1500 doğan bı tanıdığım var 4.5 aylık sımdı kılosu 6 zayıf doğanların ılk kilosu onemli canım yani prenseste masallah kilolu:)) ay ne biçim cumleler yazıyorum dr dan geldım normal :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?