2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnm bizimde ayın 8 de var aşımız bende gitmeden calpol veririm geçende de öyle yapmıştım çok şükür ateşimiz falan olmamıştı o zaman inş. seninde bebişin rahat geçirir bu akşamı
geçmiş olsun

Ay bak bu da mantıklı.Geçen sefer de aşıdan hemen sonra fitil vermiştim ateşlenmemişti. Umarım bu gece de rahat uyur.
Allahtan önümüzdeki ay aşı yok. Yoksa oğlum s. ocağından tiksinecek.

8 kiloluk bebek çok şirin duruyor ama kucaktan inmek bilmiyor, çoğu zaman da sallıyorum. O 8 kilo 10dk sonra 80 kilo oluyor. Pazu yaptım sayesinde

Umarım rahat olur. Bu arada çok fena grip oldum arkadaşlar. Bana bir çare söyleyin. Dr. ateşlenip yataklara düşersen ilaç alabilirsin dedi. O da bir tane minoset..
Canim kusburnunu limonla demle rengi koyulasinca ic ikigune iyilesirsin. Dr hersey normal dedi fizik tedaviyi yaglayip ben yapacakmisim

Hee doğru yaaa... Ben doktor, kilo ve sağma deyinceee... Ay kusura bakma, uçmuş benim aklım yorgunluktan

Ayni durumdayim bende valla uctu aklim bide benim odunla hastanede kavga ettim:)) haliyla temizlikle ugrasacagina otur cocuguna bak demezmi, aksam gelsin yemek yook cocuguma bakiyorum nede olsa

Ayni durumdayim bende valla uctu aklim bide benim odunla hastanede kavga ettim:)) haliyla temizlikle ugrasacagina otur cocuguna bak demezmi, aksam gelsin yemek yook cocuguma bakiyorum nede olsa

Erkekler halden hiç anlamıyorlar. Benim boncuk babasını pek görmediği için bayramda 2 gün uslu durdu, 3. gün bir coştu sormayın. Adam diyor "çocuğa birşey oldu hastaneye gidelim", ben diyorum "yok onun bir şeyi bana hep yapıyor, sana alışınca sana da yapmaya başladı". O kadar yoruluyorum ki, gece nasıl yatıyorum anlamıyorum. Sağmak için saat kuruyorum, kalkıp sağıyorum sonra yatağa geri dönüyorum ama unutuyorum. Bu sabah da biberonu biberon ısıtıcısının içinde unutmuşum. Hiçbir şey olmasa ayaklarımın ağrısı yeter, velet ayaklarımda uyuyor bütün gün. Sabahtan akşama gülle taşıyorum ayaklarımda. Hayır şikayet etmiyorum sadece kocam azıcık halden anlasa daha mutlu olurum.

Aynen katiliyorum cigdemcim bes dk kucagina alir ay ben yorgunum alda biraz uyuyayim diyor sanki ben butun gun ayak ustuste atip keyif yapiyorum, Allah akil fikir verdsin bu kocalara

Kiz nazar edecen oglunu dilini isir

Dilimi ısırdım, mabadımı da kaşıdım

Aynen katiliyorum cigdemcim bes dk kucagina alir ay ben yorgunum alda biraz uyuyayim diyor sanki ben butun gun ayak ustuste atip keyif yapiyorum, Allah akil fikir verdsin bu kocalara

Benim oğlan da iki mızıklanır "al şunu durmuyor bende" der. Aah ah bende de durmuyor bir bilseeee...

Soracam soracam unutuyorumÇigdem tadukhepa ne demek ya?

Tadukhepa, şu ünlü mısır kraliçesi nefertiti'nin gerçek adı. Tadukhepa olarak doymuş, nefertiti olarak tahta geçmiş. Nefertiti zaten özel bir isim değil, lakabtır. Manası "güzellik geldi" demektir. Güzelliğinden dolayı bu lakab verilmiş kendisine.

benim minik kuzum da bugünlerde emerken damaklarıyla ısırıyor....dişi yok ama yine de acıtıoyr..bazen de ısırıp kafasını çeviriyor...daha bir acıtıyor yani...canımı acıtmaktan ne anlıyor bilemiyorum....:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…