Merhaba annecikler,
Az önce s.ocağından geldik. İki aşımız vardı onu olduk.
Ateş ihtimali varmış fitil verdim, uyudu oğlum.Gece nöbet var yani.
Kilo 7200 olmuş. Anne sütüyle devam dedi doktor. Ek gıdaya geçmiyoruz.
İşe başladığım için sabahları süt sağıp bırakıyorum. Bir memeden 150 cc çıkıyor. Ama eve geldiğimde içmemiş oluyor sıpa.
Acıkmıoyor mu anlamıyorum ki...
Zaten biberonun hiçbir çeşidini almıyor.
Kaşıkla veriyoruz biz de.
Benim de göğüslerim yumuşacık. Hiç süt yokmuş gibi.
Ama sağınca geldiği için önemsemiyorum.
hoşgeldin cnm bizimde ayın 8 de var aşımız bende gitmeden calpol veririm geçende de öyle yapmıştım çok şükür ateşimiz falan olmamıştı o zaman inş. seninde bebişin rahat geçirir bu akşamı
geçmiş olsun
Fizk tedaviyi canim 2 hareket gosterdi gonderdi bir ay sonra gel dedi
Canim kusburnunu limonla demle rengi koyulasinca ic ikigune iyilesirsin. Dr hersey normal dedi fizik tedaviyi yaglayip ben yapacakmisimUmarım rahat olur. Bu arada çok fena grip oldum arkadaşlar. Bana bir çare söyleyin. Dr. ateşlenip yataklara düşersen ilaç alabilirsin dedi. O da bir tane minoset..
Fizk tedaviyi canim 2 hareket gosterdi gonderdi bir ay sonra gel dedi
Geçmiş olsun. Dün gece öğrendim. Umarım çabucak iyileşir yavrun.
Hee doğru yaaa... Ben doktor, kilo ve sağma deyinceee... Ay kusura bakma, uçmuş benim aklım yorgunluktan
Ayni durumdayim bende valla uctu aklim bide benim odunla hastanede kavga ettim:)) haliyla temizlikle ugrasacagina otur cocuguna bak demezmi, aksam gelsin yemek yook cocuguma bakiyorum nede olsa
Kiz nazar edecen oglunu dilini isir8 kiloluk bebek çok şirin duruyor ama kucaktan inmek bilmiyor, çoğu zaman da sallıyorum. O 8 kilo 10dk sonra 80 kilo oluyor. Pazu yaptım sayesinde
Kiz nazar edecen oglunu dilini isir
Aynen katiliyorum cigdemcim bes dk kucagina alir ay ben yorgunum alda biraz uyuyayim diyor sanki ben butun gun ayak ustuste atip keyif yapiyorum, Allah akil fikir verdsin bu kocalara
Soracam soracam unutuyorumÇigdem tadukhepa ne demek ya?
Canım chicconun makinesiyle sağıyorum ben. Yalnız ben ısıtmadan o anki ısısıyla veriyorum. Gece oğlumdan önce kalkıp sağdığım zaman "biberon ısıtıcısı"yla ısıtıyorum. Dene bakalım, yalnız şöyle söyleyeyim, sütünün kaçtığı memeyi manuel pompayla sağmanın faydası olacak mı bilemiyorum. Bazı şirketler hastane pompalarını kiralıyor, onlardan kullanabilirsin ya da elektrikli sağma makinasıyla sağabilirsin.[/COLOR sağol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?