2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anneler merhaba ben aranıza yeni katıldım.çok sıkıntılıyım dün işe başladım bebişimden ayrıyım.bebeğim çok sık emiyor bi düzeni yok o yüzden endişeliyim yrdımcı olun lütfen ne yapmalıyım? :44:

merhaba anneler..dün akşamdan beri netten pompa bakıyorum..manuel olanlar elektrikli, pillilere oranla fiyat olarak daha uygun..ama işlev olarak nasıl bilemiyorum..lansinoh manuel en uygunlarından o da 50 tl civarı....

merhaba anneler..dün akşamdan beri netten pompa bakıyorum..manuel olanlar elektrikli, pillilere oranla fiyat olarak daha uygun..ama işlev olarak nasıl bilemiyorum..lansinoh manuel en uygunlarından o da 50 tl civarı....

Medela elektrikli kullanıyorum memnunum çok. Kullanalar da memnun bildiğim kadarıyla

herkese selamlar çok sık emiyor benim oğlum doymuyor mu acaba die düşünüyorum ek gıdalara başlasam mı? doktorlara inanasım gelmiyo birinin dediğini diğeri yalanlıyo

Arkadaşlar, ortalama normlarda bir bebeğin 130-150mg süt/günde 6-8 kez olarak almalı. Yetip yetmediğini anlamak için sağmanız gerek. Ben sağmasaydım anlayamazdım. Kilo alımı normalse (haftada en fazla 200gr), günde 5 kez altını ıslatıyor, 1 kez de kakasını yapıyorsa, merak etmeyin bebeğiniz doyuyordur.

Benim bebeğim 60lığı zor içiyor yaa,90lık nadir bitirdiği..preaptamil takviyeside yapıyorum bazen ama daha 90lığı bitirdiğini görmedim..sizler 120 150lerden bahsediyosunuz,şaşırdım bak şimdi..

Yine kimseler yok, üff şu kocam izin verse de face'e üye olabilsem. :84:

Ben chicconun manuel pompasını kullanıyorum, o da 50tl. Canım "milkway" diye bir pompa markası var, süt artırıyor, elektirkli. Çok da pahalı değil. İstersen bir araştır.

Benim bebeğim 60lığı zor içiyor yaa,90lık nadir bitirdiği..preaptamil takviyeside yapıyorum bazen ama daha 90lığı bitirdiğini görmedim..sizler 120 150lerden bahsediyosunuz,şaşırdım bak şimdi..

Canım bebeklerin süt alımı değişik değişiktir. Benimki imkanı yok 100ml olsa doymaz, ağlar hüngür hüngür. Ama kilosu o biçim. Obur bir de benim bebeğim. Oburluğu yüzünden normal kilosunun çoook üstünde. Düşün 10 günde 700 gr almış. Sütümün yetmediği yerde mama vermek zorunda kaldım. Onu da örneğin, 120ml içti, ağlarsa o zaman mama verdim. Hemen dayamadım. Neyse kıssadan hisse, her bebek farklıdır.

selamlar facede hangi sayfadan üye olunuyor geneli facedeymiş ben kadınlar kulübünün sayfasına üye oldum ama konuşma yapamadımda:44:

Melaabaaaa, hoşgeldin. Benim kocam izin vermiyor nedense oraya üye olmama. Hallisnayla konuş istersen.

merhabala arkadaşlar dün akşamdan beri arıyorum bulamıyorum ağustos 2010 bebeklerinin kilo ve boyları paylaşımı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…