2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi olsunlar bugün ben bebişme dayanamadım elma püresiylecici bebe verdim 1 çay kaşığı anam nasıl şapırdandı nasıl şapırdandı değişik geldi sanırım

hepsini versem hepsini yerim der kuzu sizde birşeyler tatırmaya başladınız mı?

Selam kızlar...

Ben önümüzdeki ay armut alıp suyunu sıkacağım, dr erhan Ateş'in tavsiyesi üzerine sabah 10'da aç karnına vereceğim 3'te 1 çay bardağı kadar.
:97:

Ayşe anne sütüyle beslenio Uras ve çok iştahlı bir bebek (Maşallah) hep emsin istio. dün öyle çok emdi ki hiç sütüm yoktu akşam saatlerinde. hemen dondurucudan 1 poşet süt çıkarttım ve sıcak suya bıraktım onu verecektim ama o da kesildi sanırım suyun sıcaklığı biraz fazlaydı. ve açlığa hiç tahammülü yok çok ağladı! eşimi aradım ve hemen bir kutu mama alıp geldi ve doydu yavrum. ama çok ağladı ilk kez geldi bu başıma çok çaresiz hissettim kendimi. ama o anlık bişeydi sonra tekrar emzirmeye devam ettim.

tadımlık gıdalara gelince Uras ın 40 ı çıktıktan sonra ben ne yiyosam mesela elma havuç armut salatalık bunları dilimleyip tadımık emdirdim. çok değil ama çok hoşuna gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…