2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hemen bakıorum bende :)

bu arada görüşemioruz Çiğdemcim nasılsın ?
sen neden face e gelmiosun ?

hoşbulduk cnm dün nerelerdeydin bakim

Misafirim vardı. Bir akrabamız, gelini ve 7 aylık bebeği geldi. Ona çok erken başlamışlar dışarıdan gıda vermeye, minnacık kalmış zavallı. 7 aylık bebek çikolata yer mi ya?? Benim 4 aylık (az kaldı 4.aya) velet iki katı duruyor resmen yanında.

Çiğdemmm biz izin istesek yine vermez mi ? sadece grup olsa hesabında

Uras'ın maşallahı var tatlım. rutin kontrolleri dışında 1 kez gitmedi dr.a. ilaç kullanmadı ateş öksürük hapşırık hiç yaşamadı.
bazen düşünüorum daha doğrusu burayı ve grupta yazılanları okuyorum da benm bebeğimin hiç bir zahmeti yok. yatma saati kalkma saati sağlığı uykusu herşeyi yerinde sadece bol oyun ve bol bol konuşulsun istio. Maşşallah diyelim nazarımız değmesin.Senin kuzucuğun nasıl canım ?

maşallah cnm aman sakın nazar değmesin banada soruyolar gece uykusu falan nasıl diye walla doğruyu söylemiyorum uyumuyo mızmızlanıyo falan diyorum
çünkü bir iki ker söylediğimde uyumakta çok zorlandık saattlerimiz şaştı şimdi herşey yolunda ama yinede söylemiyorum herkese
bizimkisiylede hep konuşcaksın oynıycaksın ve sürekli ayaklarının üstüne basıp öyle durmak isito çok hoşuna gidiyo hanımefendinin

Vallahi çok yalvardım, kar etmedi, bakalım daha ne kadar inatlaşacağız?

küçük insanlar :) çok tatlılarrr :)
bizim daha doğrusu benim tek sorunum akşam erken uyuduğu için sabah 7 de kalkıo :)
o yüzden ben uykumu tam almış olmuyoruuuuummm gerçi 9a doğru yine uyuyo ama uykum bölünmüş oluo işte :)

aynen cnm benimki de sabah 7 de uyanıyo ve kalkıyoruz sonra o iki saat sonra yine uyuyo ama bu sefede ben uyuyamıyorum

Benim de tek sorunum oğlum beni sürekli dibinde istiyor. Odanın kapısına yöneldiğimde ağlamaya başlıyor, sürekli ağlıyor. Benim bebek pisi de uyandı, ben kaçar kendinize iyi bakın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…