Hatta ben size kitabı da tavsiye edeyim. Dr Erhan Ateş'in Modern Bebek Bakımı kitabını okuyorum. 1 yaşa kadar herşeyi yazmış. Hatta bebeklerimiz için tarifler bile var.
Bu linkten bakabilirisiniz:
Hepsiburada.com : Modern Bebek Bakımı | Kitap
Ayrıca internetten de destek veriyor, soru sorduğumda hemen cevap verdi sağolsun. Buradan da bakabilirsiniz:
Modern Bebekler
selam kızlar nasılsınız kızım uyuyo şimdi bende bi bakim dedim
iiz çok şükür sen nasılsın
Hemen bakıorum bende :)
bu arada görüşemioruz Çiğdemcim nasılsın ?
sen neden face e gelmiosun ?
selam kızlar nasılsınız kızım uyuyo şimdi bende bi bakim dedim
hoşbulduk cnm dün nerelerdeydin bakim
Misafirim vardı. Bir akrabamız, gelini ve 7 aylık bebeği geldi. Ona çok erken başlamışlar dışarıdan gıda vermeye, minnacık kalmış zavallı. 7 aylık bebek çikolata yer mi ya?? Benim 4 aylık (az kaldı 4.aya) velet iki katı duruyor resmen yanında.
Çiğdemmm biz izin istesek yine vermez mi ? sadece grup olsa hesabında
Uras'ın maşallahı var tatlım. rutin kontrolleri dışında 1 kez gitmedi dr.a. ilaç kullanmadı ateş öksürük hapşırık hiç yaşamadı.
bazen düşünüorum daha doğrusu burayı ve grupta yazılanları okuyorum da benm bebeğimin hiç bir zahmeti yok. yatma saati kalkma saati sağlığı uykusu herşeyi yerinde sadece bol oyun ve bol bol konuşulsun istio. Maşşallah diyelim nazarımız değmesin.Senin kuzucuğun nasıl canım ?
küçük insanlar :) çok tatlılarrr :)
bizim daha doğrusu benim tek sorunum akşam erken uyuduğu için sabah 7 de kalkıo :)
o yüzden ben uykumu tam almış olmuyoruuuuummmgerçi 9a doğru yine uyuyo ama uykum bölünmüş oluo işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?