Benim de tek sorunum oğlum beni sürekli dibinde istiyor. Odanın kapısına yöneldiğimde ağlamaya başlıyor, sürekli ağlıyor. Benim bebek pisi de uyandı, ben kaçar kendinize iyi bakın ...
Beninkide şu an beni görünce heyecanlanıyor gülücükler atıyor ama bu haftadan sonra kayınvalidemde kalacak cuma akşamları alıp pazar akşamları bırakıcaz evi bize uzak çünkü birde hafta ortasında 1 gün gider orda kalırım.Oğlum beni unutur diye çok korkuyorum
Hatta ben size kitabı da tavsiye edeyim. Dr Erhan Ateş'in Modern Bebek Bakımı kitabını okuyorum. 1 yaşa kadar herşeyi yazmış. Hatta bebeklerimiz için tarifler bile var.
Bu linkten bakabilirisiniz:
Hepsiburada.com : Modern Bebek Bakımı | Kitap
Ayrıca internetten de destek veriyor, soru sorduğumda hemen cevap verdi sağolsun. Buradan da bakabilirsiniz:
Modern Bebekler
offf çok zor be canım yaa. ben de düşünüorum çalışmayı gerçi şuan çok erken en az 2 yaşında olsun sonra düşünüorum ama şimdiden düşünmek bile çok zor gleio. nasıl bırakırım nasıl bakarlar al getir zor olur die binbir şey düşünüorum. gerçi ben annemden başkasına bırakmam ama o gün 5 6 saat bile öyle zor geldi ki... şimdiden işe başlayan annelerimizin Allah yardımcısı olsun..
selam kızlar süt ile yazılanları okuyunca çok canım sıkıldı
ben de medelanın elektiriklisini aldım ama dolu göğüsten en fazla70cc çıkardım siz 250 lerden bahsedinca çok canım sıkıldı benim oğlum kavga ile emiyo mama veriyorum ama en fazla 90 cc içiyo çoğunluğunda da onun yarısını içmiyo atıyorum 20 gün önce 5800gr idik ayy çok kötü oldum ben bakamıyormuyum oğluma Sütünü sağan arkadaşlardan ricam hangi makine kullanıyorsunuz ve kaç saat arayla kaç cc sağıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim
Merhaba kizlar nasilsiniz biz iyiyiz şükür,yarin eve dönücez
ne zamandir telden giriyorum.anca okuyorum.
Çiğdem gerçek adinla face acmasan,yinede izin vermez mi?
bu arada bende verebildigim kadar sadece anne sutu verip 6. ayda ek gidaya baslamak istiyorum of daha cok var ama
gecen marketten bişi aldim bi bakiyim dedim napicak yalattirdim sonra bida deniyim dedim tam ağzina gotururken elleriyle elimi bi kapti agzina soktu,saldirdi resmdn şok oldum
Ben medela mini elektrikli pilli olanini kullaniyorum cokta memnunum.
Sagmada her zaman ayni cikmiyor.çünkü ben emzirdikten sonra sagiyorum.2. Ayindan beri savaşarak emziriyorum ,5 dakikadan sonra kesinlikle emmez ise sagip veriyorum.yoksa kaka yapmamaya başlıyor.
Gecen deniyim dedim 3 saat sonra emzirmedim sağdim zarzor 110 cc çikti verdim 70 cc yi icti geri kalanini canim cikti verene kadar.oysa 2-3 hafta önce bi gece 100 cc veriyim dedim ama beki yeter dmzirmeme gerek kalmaz die dusundum.
Merhaba kizlar nasilsiniz biz iyiyiz şükür,yarin eve dönücez
ne zamandir telden giriyorum.anca okuyorum.
Çiğdem gerçek adinla face acmasan,yinede izin vermez mi?
bu arada bende verebildigim kadar sadece anne sutu verip 6. ayda ek gidaya baslamak istiyorum of daha cok var ama
gecen marketten bişi aldim bi bakiyim dedim napicak yalattirdim sonra bida deniyim dedim tam ağzina gotururken elleriyle elimi bi kapti agzina soktu,saldirdi resmdn şok oldum
Ben medela mini elektrikli pilli olanini kullaniyorum cokta memnunum.
Sagmada her zaman ayni cikmiyor.çünkü ben emzirdikten sonra sagiyorum.2. Ayindan beri savaşarak emziriyorum ,5 dakikadan sonra kesinlikle emmez ise sagip veriyorum.yoksa kaka yapmamaya başlıyor.
Gecen deniyim dedim 3 saat sonra emzirmedim sağdim zarzor 110 cc çikti verdim 70 cc yi icti geri kalanini canim cikti verene kadar.oysa 2-3 hafta önce bi gece 100 cc veriyim dedim ama beki yeter dmzirmeme gerek kalmaz die dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?