2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de tek sorunum oğlum beni sürekli dibinde istiyor. Odanın kapısına yöneldiğimde ağlamaya başlıyor, sürekli ağlıyor. Benim bebek pisi de uyandı, ben kaçar kendinize iyi bakın ...

geçtiğimiz pazar sabahı anneme bıraktım Uras ı 6 saate yakın orada kaldı ve ilk kez ayrı kaldık. bırakıp bir markete bile çıkmammıştım. döndüğümde öyle bi kucakladım kokusu içime çektim ki ama Uras ın gözleri hala annemdeydi :) orada hep gülmüş oynamış hiç ağlamamış ve hiç beni aramamış. kucağıma alınca bile umrunda değildim bozuldum çokkkk (

Herkese selam benim oğlumda 3 ay 2 günlük daha peşimden ağlamalara başlamadı.Zaten birilerinin peşinden ağlayacaksada o ben olmam herhalde kayınvalidem olur.Çünkü ben çalışıyorum ve bu haftasonundan itibaren bebişimi götürüp kendi evinde bakacak

Vallahi benim oğlum da k.validemde duruyor, ama onun kucağında beni görünce gelmek için mızıklanıyor.

Beninkide şu an beni görünce heyecanlanıyor gülücükler atıyor ama bu haftadan sonra kayınvalidemde kalacak cuma akşamları alıp pazar akşamları bırakıcaz evi bize uzak çünkü birde hafta ortasında 1 gün gider orda kalırım.Oğlum beni unutur diye çok korkuyorum

offf çok zor be canım yaa. ben de düşünüorum çalışmayı gerçi şuan çok erken en az 2 yaşında olsun sonra düşünüorum ama şimdiden düşünmek bile çok zor gleio. nasıl bırakırım nasıl bakarlar al getir zor olur die binbir şey düşünüorum. gerçi ben annemden başkasına bırakmam ama o gün 5 6 saat bile öyle zor geldi ki... şimdiden işe başlayan annelerimizin Allah yardımcısı olsun..

selam arkadaşlar..pompanın manuel olanını sipariş verdim...lansinohun...yarın sabah gelecek..ben 6. aydan önce ek gıdaya başlamak istemiyorum..sütümün yettiği kadar kendimi zorluycam..

selam kızlar süt ile yazılanları okuyunca çok canım sıkıldı
ben de medelanın elektiriklisini aldım ama dolu göğüsten en fazla70cc çıkardım siz 250 lerden bahsedinca çok canım sıkıldı benim oğlum kavga ile emiyo mama veriyorum ama en fazla 90 cc içiyo çoğunluğunda da onun yarısını içmiyo atıyorum 20 gün önce 5800gr idik ayy çok kötü oldum ben bakamıyormuyum oğluma Sütünü sağan arkadaşlardan ricam hangi makine kullanıyorsunuz ve kaç saat arayla kaç cc sağıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim

ben çarşamba işe başladım ve kayınvalidem bakıyoor..çok özlüyorum ama güçlü duruyorum.şuan herşey yolunda gibi ama bebişim inş ona daha düşkün olmaz

Merhaba kizlar nasilsiniz biz iyiyiz şükür,yarin eve dönücez
ne zamandir telden giriyorum.anca okuyorum.
Çiğdem gerçek adinla face acmasan,yinede izin vermez mi?
bu arada bende verebildigim kadar sadece anne sutu verip 6. ayda ek gidaya baslamak istiyorum of daha cok var ama
gecen marketten bişi aldim bi bakiyim dedim napicak yalattirdim sonra bida deniyim dedim tam ağzina gotururken elleriyle elimi bi kapti agzina soktu,saldirdi resmdn şok oldum
Ben medela mini elektrikli pilli olanini kullaniyorum cokta memnunum.
Sagmada her zaman ayni cikmiyor.çünkü ben emzirdikten sonra sagiyorum.2. Ayindan beri savaşarak emziriyorum ,5 dakikadan sonra kesinlikle emmez ise sagip veriyorum.yoksa kaka yapmamaya başlıyor.
Gecen deniyim dedim 3 saat sonra emzirmedim sağdim zarzor 110 cc çikti verdim 70 cc yi icti geri kalanini canim cikti verene kadar.oysa 2-3 hafta önce bi gece 100 cc veriyim dedim ama beki yeter dmzirmeme gerek kalmaz die dusundum.

Tatlım kilosuna göre emiyor o. Bizim 200'lüklerimiz 8 kiloluk bebeklerimiz. 6 kiloluk bebek o kadar süt emmez ki. Boşuna inatlaşıyorsun bebeğinle . Hem biz kavga dövüş de içirmiyoruz, kendileri istiyor. Sorduğun soruya söylediklerimi de ekleyerek cevap vereyim: Ben 2,5-3 saatte bir 150-200ml süt sağıyorum. Bazen doyuyor bazen doymuyor. Doymadığı yerde 200'ü tamamlayacak kadar mama yapıyorum.
Hem 8kg'lık bebekle uğraşmak zor. Bak benimki huysuz bir de. Sürekli sallanıp zıplamak istiyor. Ben 50 kiloyum. Kaldır indir, kollarım kopuyor. Az dinleneyim diyorum oyunu yarım kalınca sinir krizi geçiriyor. Artık sadece kriz geçiren o değil...

Ben her yolu denedim canım. Zaman zaman açıyorum konuyu. Pes eder inşallah.

Benimki de biberonunu kaptı geçen, tuttu iki eliyle kaldıramadı, destekledim öyle içti.

Son düzenleme:
Günaydıın, kötüyüm ama iyi olmayı umuyorum, sen nasılsın Gurbetçim?? Beni tanımadıysan wild_wild_cat ben.

Benim kuzu da 5 dk dan fazla mümkün değil emmiyo..Bende medela elektrikli kullanıyorum,çok da memnunum. Sağdığım sütün anca 30 ml i kendi içiyo,kalan 100-150 ml kadarını benim çırpınmamla,aralıklarla..biberon almıyo hiç bi şekilde.. ama emzikle sorunumuz yok,her çeşidini alıyo bi çırpıda..süt konusunda çok zorlanıyorum valla. 2 saatten önce mümkün değil emmiyo..zorlayınca kıyamet kopuyo..demekki acıkmıyo,ağlamıyo çünkü..mis gibi de uyku çekiyo.Aylık kontrollerde 500-600 gr alıyo.başşta üzülüyordum ama artık takmıyorum çünkü kızım çok mutlu ve gülen bi bebekk.. demekki 5 dk yetiyo ne bilim ya..

Ben 24 ocak işbaşı yapıcam,kayınvalidem bakacak,umarım beni unutmaz,o ana dayanamam valla...gerçi iyi bakar biiliyorum ama anne yüreği işte (( bi de kendi evinde bakmak istiyo,şimdiden düşünmeye başladım.Kendimi hep dalarken buluyorum.Nasıl olacak,ben 7 de evden çıkıyorun,eşim benden sonra..O minnacık bebeği arabayla nasıl götürecek,gerçi yakın ama...yatar pozisyonda aslaaa durmaz,illa ayakta olacak,bizim hizamızda bakmak istiyo oysa ben bi baç ay bizde bakmasını istiyorum ama sıkılırım deyip kabul etmiyo..Perişan olcak yavrum..Nasıl çalışırım o kafayla bilmem.İşten atmasalar bari PPP

Ben de face de olup burada olmayan tüm arkadaaşlarımı özledim; çisem, didem, özlem ve herkes... Hepsine onları özlediğimi söyler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…