ahh be kuşum yaaa
Allah yardımcın olsunnsakin olll ne söylesen de anlamıyor ki o seni
onunda sıkıntısı istediğinin olmaması ve şuan o hala hayata ve sana alışma çabasında
tek bildiği açlık hissi ve öğretilen oyunlar yeni alışkanlıklar
bnm oğlum çok sakin bir bebek olmasına rağmen ben bile bazen sinirleniyorum. ama çok üzülüyorum sonra hatta bazen sarılıp ağlıyorum kendime çok kızıyorum ona sinirlendiğim için.
sende sakin ol kızma bebeğine canım. geçecek bu günler bak bi başlasınlar konuşmaya :) laf yetiştiremicez sxonra. bu seferde dertlerini istediklerini söylediklernde off sus az dicez :)
Ben işteyim kızlar daha tam zamanlı çalışmaya bu hafta başladım iznim bitti.Konuşacağım patronlarla cumartesi yarım gün çalışıyorum.C.tesi günleri ben işe gelmeyeyim diycem bakalım ne diyecekler.Bence bişey demeye hakları yok.2 haftalık senelik iznimi kullanmadım bebeğim 47 günlükken işler yoğun diye haftanın 3 günü esnek çalışma saatleri şartıyla gelip çalıştım.Ayrıca günde 1,5 saat süt izni hakkım var onuda kullanmıyorum.Onlarda artık yarım günün lafını etmezler inşallah.
Urasodasında yatmıo. park yatakta almıştık ilk başlarda yatak odamdaydı ama artık hep yanımda. salıncağı park yatağı oyuncakları ve 2li eğzersiz oyuncağı salonda :) zaten salonda oturuyorum ben. ve tüm gün park yatak salıncak eğzersiz oyuncağı elinde oynadığı oyuncakları derken paso bi orda bi burda zaman geçirioruz.
herşey 10 dakikalık sonrasında sıkılıp ağlıo. koltukta kucakta camda böyle sürekli yer değişimi yapiyoruz oturuorz oyun oynuorz üstelik hiç uyumuo.ta -ki akşam 8 e kadar sürüo bu maraton sonra uyuyo sabah 7 ye kadar.
ilk başlarda hep kucak istiodu ama ayağımda sallamaya başlayınca unutuu.
Canım yaa oyuncak demişsin yaa merak ettim nasıl oyuncaklar aldın bebeğine.Bende oyuncak almak istiyorum ama herşeyi hemen ağzına götürüyor o yüzden tereddüt ediyorumUrasodasında yatmıo. park yatakta almıştık ilk başlarda yatak odamdaydı ama artık hep yanımda. salıncağı park yatağı oyuncakları ve 2li eğzersiz oyuncağı salonda :) zaten salonda oturuyorum ben. ve tüm gün park yatak salıncak eğzersiz oyuncağı elinde oynadığı oyuncakları derken paso bi orda bi burda zaman geçirioruz.
herşey 10 dakikalık sonrasında sıkılıp ağlıo. koltukta kucakta camda böyle sürekli yer değişimi yapiyoruz oturuorz oyun oynuorz üstelik hiç uyumuo.ta -ki akşam 8 e kadar sürüo bu maraton sonra uyuyo sabah 7 ye kadar.
ilk başlarda hep kucak istiodu ama ayağımda sallamaya başlayınca unutuu.
Hoşgeldin kuşum...
Kötü hissediyorum, çünkü oğlum da kötü. Ağlıyor, ağlıyor... Hayır yalnızca ağlamıyor; resmen sinir krizi geçiriyor. Oyunu bölersem (oyundan kasıt 8 kiloluk bebeğimi havalarda sallayacağım), 150ml süt içip yetmediğinde ve ben mama hazırlamaya giderken, herhangi bir şekilde odadan çıkmam gerektiğinde...
Sürekli krize giriyor, dayanamıyorum artık. Ben ona kızdıkça o daha da deliriyor. Hiçbir şey yapmayıp bekliyorum susmuyor. Şaştım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?