2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Derdime ortak olduğunuz için sağolun kızlar. Zayıf noktamı keşfetmiş kullanıyor sanırım bana karşı. O kadar küçük şeyin aklı nasıl çalışıyor anlamıyorum. Çıngırağını eline veriyorum neşeyle oynarken ve kemirirken çıkayım diyorum elinden atıp ağlıyor, tekrar gelip veriyorum oyuncağı, tam kapıya iki adım atıyorum yine bilerek atıyor oyuncağı. Onunla kalmam için herşeyi yapıyor. Benim bebeğim karnımdayken bile huysuzdu. Onun istemediği yöne yatamazdım, istediği yöne döndürenedek tekmelerdi. Kaderim işte...

canım aptail kullanmak istemiyorum demşsin ben de aptamil kullanıyorum ama tahir milhan da çok içmiyo belki mamayı beğenmiyordur sen kocişine ne aldırdın ne kullanıyorsun

kuzu bence o annesini çok seviyo yanından ayırmak istemiyo komşum trabzonlu onların ipleri var o oğlunu sırtına bağlayarak iş yapıyo onun da oğluşu 15 temmuzda doğdu ve 9 kilo arkadaşımda 50 kilo ve o da sürekli kucakda oturmak da yok ayakta durarak kucak istiyo

canım aptail kullanmak istemiyorum demşsin ben de aptamil kullanıyorum ama tahir milhan da çok içmiyo belki mamayı beğenmiyordur sen kocişine ne aldırdın ne kullanıyorsun

Aptamilin tadı iğrenç, aslında anne sütünü bırakmaması için iğrenç olması lazım. Neyse sorunu yanıtlayayım, araştırmalarım sonucu anne sütüne en yakın mamanın similac olduğunu öğrendim. Heryerde de bulunmuyor maalesef. Onu da bulamazsa alternatifleri sma ve humana. Bir de şikayet var sitesinde şikayet olmayan tek mama similac.

Onu çok iyi anlıyorum. Ben de kanguru mu alsam acaba?

Kocam aradı bulmuş similac. Çayımı da almış sağolsun. Birazdan gelir bebeğe bakar ben de sağdığım sütü ısıtırım.

Canım yaaa anlıyorum seni. bende 53 kiloyum bebeğim 7 yiğ geçmiştirsanırım bende sırt ağrısından ölüyorummm ağırlaştıkça daha zor oluo taşımak.
kanguru için çok geç diyorum ve tavsiye etmiyorum çünkü 1 saatten fazla taşımak zararlı özellikle erkek bebekleri zarar görebilio. hatta Fahriye yazmıştı geçenlerde testislerinde morluk oluşmuş fazla taşıdığı için.
kanguru deilde ama onun gibi bağlıyosun beline sırtına neydi onun ismi hatırlayamadım şimdi:/ onlarında rahat olduğu söylenio.

Son düzenleme:
Neyse kızlar ben çıkayım yavaş yavaş. Beni dinlediğiniz için sağolun. İyi ki varsınız. Kendinize iyi bakın.

Çiğdemcim hiç üzerinden çıkarttığın birşeyi üzerine örtmeyi yada başucuna koymayı denedin mi ?
ilk zmaanlar Uras hep kucağımda olsun isterdi. gögsümde uyur çektiğim an uyanırdı bende üzerimden çıkarttığım şeyin üzerine yan yatırırdım kokumu alsın die ve öyle uyurdu. hatta yastığıma bile yatırırdam ama boyuna göre üzerinde olurdu yani Uras ve saatlerce uyurdu.

Bebek taşıyıcı özel bir adı var ama aklımda değil şimdi. Neyse kaçtım canım ben. Pazartesi yine buradayım. Öpüyorum yanaklarınızdan.

Evet, almıyor memeyi, krizlere giriyor almamak için. Bunu deneyecceğim hayatım, hoşçakal.

Son düzenleme:
Canım yaa oyuncak demişsin yaa merak ettim nasıl oyuncaklar aldın bebeğine.Bende oyuncak almak istiyorum ama herşeyi hemen ağzına götürüyor o yüzden tereddüt ediyorum

Playskool un çıngıraklarındaqn aldm cnm onlar yumuşak sert değil yüzüne vursa da acımıo. ve güzelce yıkadım onu :) artık ne bulsalar çekerler ağızlarına görürürler yapacak bişey yok.. battaniyesini bile sürekli ağzına götütüo Uras:)

merhaba anneler..sipariş verdiğim pompa halen elime ulaşmadı..ya ellerinde yok... ya da kargoda sorun..aradım bugün kargoya verdik dediler ama ne gelen var ne giden..sipariş verdiğim yerde istanbu içi ve bana otobüsle gitsem dahi 40dk. uzaklıkta...yarın sabahta gelmezse iptal edip başka bir siteden sipariş vericem...

Telden olunca yazım yarım kaldı....
Neyse 100 cc yi verdim tam biberonu bıraktım bir ağlama birde üstüne emzirdim :44: .şaşırdım .Geçen anneme kadar bıraktık kaç saat 20 cc bile içmemiş istememiş.

Allah kolaylık versin susturamyınca sürekli ağlaması insanı çok üzüyor.bazen sağdıım sütü ısıtayım diyorum,emzirmeden önce vereyim yoksa ziyan olur die ama bazen durmuyor hele mama yaparken düşünemiyorum.
İzin vermek zorundalar sen bebişini bırakıp gitmişsin o kadar da yapsınlar yani :)

Ayy aynı benimki aksiii,sinirliii,huysuzz.karnıda bile aynıydı sağ a yatamazdım uyutmazdı karnımın üstüne otobüste azıcık çantamı koyayım dedim.vay efendim sen misin koyan karnımı zor gizlemiştim,elimi bile koyamıyordum :).
En azından benim yemek yapma derdim yok.Zaten yeemek yemeye bile fırsat vermiyor.Böyle alt üst oturunca da çok zor herşeye gereğinden çok çok çook fazla karışılıyor huzur yok,hergün yeni bi huy edindiriyorlar.Hala kayınvalidem gelip karışıcak die hızlı hızlı yıkıyorum kuzumu.Bazen diyorum inanın yalnız olmak daha iyi ama ZOR ÇOK ZOR.
Sizi de (çiğdem,pelin vs...) anca sizin durumunuzdaki arkadaşlar daha iyi bilir.En kısa zamanda inşallah düzene girer herşey.
Ben hipp organik kullanıyordum o nasıl??
Eğer ihtiyacım olursa biliyim de.çünkü araştırmadan hayatta almam.Onu da hastane de tavsiye etmişler ve veriyorladı onun için eşim almıştı.

Onu çok iyi anlıyorum. Ben de kanguru mu alsam acaba?
sling asan onlar daha iyiymiş.Çünkü insanın önünde olunc hiç iş yapılmıyor.
Kocam aradı bulmuş similac. Çayımı da almış sağolsun. Birazdan gelir bebeğe bakar ben de sağdığım sütü ısıtırım.

ayseg,

HAYAL ALANIM: Anne sütünü artırmanın yolları

Bu sitede şimdiye kadar duyduğum/duymadığım bir çok yöntem var. Pekmez ve dereotu bende işe yaradı. Ayrıca bazen geceleri yatmadan çocuklara yapılan pirinç unlu mamadan yapıp yiyorum. Hepsini birden yapmaya gerek yok, zaten vücut bir yerden sonra alışıyor. Sırayla uygulamak daha çok işe yarıyor.

Son düzenleme:
merhaba kızlar
bir kaç gündür giremedim.herkes iyidir umarım.artık takmayın bu kadar sütüm yettimi yetmedimi aç mı tok mu????
ek gıdaya hazırlar bebişlerimiz.ben dünden beri yoğurt vermeye başladım.öyle tatlı oluyor ki yerken bende oğlumu yesem mi diye düşünüyorum.bizim dr umuz önerdi ek gıdaya geçmemizi.sütüm yetmesine rağmen.çünkü ne kadar erken ek gıdayla tanışırsa o kadar iyiymiş.bencede doğru.tecrübeyle sabittir.arkadaşım sütü yetiyor diye 6-7 ay hiç birşey vermedi.şimdi kızı 2 yaşına girecek hiç birşey yemiyor.damak tadı gelişmedi çünkü.nacizane fikrim bu.öptüm sizi ve bebişleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…