İşin kötüsü ne biliyor musun? Kocam beni hala seviyor. Ben kendimden vazgeçmişken o benden vazgeçmiyor. En ufacık sözüm emir gibi, her istediğim yapılıyor fazlasıyla. Aptamil kullanmak istemediğim için kocam dünden beri eczane eczane istediğim mamayı arıyor. Şimdi işten çıktı taa ebesinin köründeki eczaneye gidecek mama var mı diye bakmaya. Loğusayken depresyona girmiştim, hala çıkmaya çalışıyorum. Hamileliğim de kötü geçmişti. 3 aya yakın yürüyemedim. Doğumdan 1.5 ay önce su topladım, kalsiyum eksikliğinden sol bacağım resmen felce uğradı. Doğurdum 1.5 ay geçmedi. hastanede efsanurla karşılaşmıştık, yürüyemiyordum. O götürdü tahlillerimi. Ben de sezeryan oldum, hem de doğum yaparken aniden aldılar. 3 günde sancı çektim. Çisem doğurmadan 1 gece önceki nst kağıdımı gördü. Değerlerim 100lere vurdu yine de yatırmadılar. Kocam elinden geldiğince isteklerimi satın alıyor sağolsun. Hatta o korkunç görüntüme rağmen bazı geceler yakınlaşmaktan da geri durmuyor. Bilmiyorum yalnızca çok yorgunum, ya da rahat batıyordur bana.
Derdime ortak olduğunuz için sağolun kızlar. Zayıf noktamı keşfetmiş kullanıyor sanırım bana karşı. O kadar küçük şeyin aklı nasıl çalışıyor anlamıyorum. Çıngırağını eline veriyorum neşeyle oynarken ve kemirirken çıkayım diyorum elinden atıp ağlıyor, tekrar gelip veriyorum oyuncağı, tam kapıya iki adım atıyorum yine bilerek atıyor oyuncağı. Onunla kalmam için herşeyi yapıyor. Benim bebeğim karnımdayken bile huysuzdu. Onun istemediği yöne yatamazdım, istediği yöne döndürenedek tekmelerdi. Kaderim işte...
canım aptail kullanmak istemiyorum demşsin ben de aptamil kullanıyorum ama tahir milhan da çok içmiyo belki mamayı beğenmiyordur sen kocişine ne aldırdın ne kullanıyorsun
kuzu bence o annesini çok seviyo yanından ayırmak istemiyo komşum trabzonlu onların ipleri var o oğlunu sırtına bağlayarak iş yapıyo onun da oğluşu 15 temmuzda doğdu ve 9 kilo arkadaşımda 50 kilo ve o da sürekli kucakda oturmak da yok ayakta durarak kucak istiyo
Canım yaaa anlıyorum seni. bende 53 kiloyum bebeğim 7 yiğ geçmiştirsanırım bende sırt ağrısından ölüyorummm ağırlaştıkça daha zor oluo taşımak.
kanguru için çok geç diyorum ve tavsiye etmiyorum çünkü 1 saatten fazla taşımak zararlı özellikle erkek bebekleri zarar görebilio. hatta Fahriye yazmıştı geçenlerde testislerinde morluk oluşmuş fazla taşıdığı için.
kanguru deilde ama onun gibi bağlıyosun beline sırtına neydi onun ismi hatırlayamadım şimdi:/ onlarında rahat olduğu söylenio.
Çiğdemcim hiç üzerinden çıkarttığın birşeyi üzerine örtmeyi yada başucuna koymayı denedin mi ?
ilk zmaanlar Uras hep kucağımda olsun isterdi. gögsümde uyur çektiğim an uyanırdı bende üzerimden çıkarttığım şeyin üzerine yan yatırırdım kokumu alsın die ve öyle uyurdu. hatta yastığıma bile yatırırdam ama boyuna göre üzerinde olurdu yani Uras ve saatlerce uyurdu.
Canım yaa oyuncak demişsin yaa merak ettim nasıl oyuncaklar aldın bebeğine.Bende oyuncak almak istiyorum ama herşeyi hemen ağzına götürüyor o yüzden tereddüt ediyorum
Merhaba kizlar nasilsiniz biz iyiyiz şükür,yarin eve dönücez
ne zamandir telden giriyorum.anca okuyorum.
Çiğdem gerçek adinla face acmasan,yinede izin vermez mi?
bu arada bende verebildigim kadar sadece anne sutu verip 6. ayda ek gidaya baslamak istiyorum of daha cok var ama
gecen marketten bişi aldim bi bakiyim dedim napicak yalattirdim sonra bida deniyim dedim tam ağzina gotururken elleriyle elimi bi kapti agzina soktu,saldirdi resmdn şok oldum
Ben medela mini elektrikli pilli olanini kullaniyorum cokta memnunum.
Sagmada her zaman ayni cikmiyor.çünkü ben emzirdikten sonra sagiyorum.2. Ayindan beri savaşarak emziriyorum ,5 dakikadan sonra kesinlikle emmez ise sagip veriyorum.yoksa kaka yapmamaya başlıyor.
Gecen deniyim dedim 3 saat sonra emzirmedim sağdim zarzor 110 cc çikti verdim 70 cc yi icti geri kalanini canim cikti verene kadar.oysa 2-3 hafta önce bi gece 100 cc veriyim dedim ama beki yeter emzirmeme gerek kalmaz die dusundum.
Allah kolaylık versin susturamyınca sürekli ağlaması insanı çok üzüyor.bazen sağdıım sütü ısıtayım diyorum,emzirmeden önce vereyim yoksa ziyan olur die ama bazen durmuyor hele mama yaparken düşünemiyorum.Hoşgeldin kuşum...
Kötü hissediyorum, çünkü oğlum da kötü. Ağlıyor, ağlıyor... Hayır yalnızca ağlamıyor; resmen sinir krizi geçiriyor. Oyunu bölersem (oyundan kasıt 8 kiloluk bebeğimi havalarda sallayacağım), 150ml süt içip yetmediğinde ve ben mama hazırlamaya giderken, herhangi bir şekilde odadan çıkmam gerektiğinde...
Sürekli krize giriyor, dayanamıyorum artık. Ben ona kızdıkça o daha da deliriyor. Hiçbir şey yapmayıp bekliyorum susmuyor. Şaştım kaldım.
İzin vermek zorundalar sen bebişini bırakıp gitmişsin o kadar da yapsınlar yani :)Ben işteyim kızlar daha tam zamanlı çalışmaya bu hafta başladım iznim bitti.Konuşacağım patronlarla cumartesi yarım gün çalışıyorum.C.tesi günleri ben işe gelmeyeyim diycem bakalım ne diyecekler.Bence bişey demeye hakları yok.2 haftalık senelik iznimi kullanmadım bebeğim 47 günlükken işler yoğun diye haftanın 3 günü esnek çalışma saatleri şartıyla gelip çalıştım.Ayrıca günde 1,5 saat süt izni hakkım var onuda kullanmıyorum.Onlarda artık yarım günün lafını etmezler inşallah.
Benimki sürekli sarılmak istiyor, dizimde hoplayıp zıplayacak. Yapışık gezecek yani. Tuvalete bile zor gidiyorum, dua ediyorum "Ah Allah'ım biraz uyusa da nefes alsam" diyorum. Şimdi de uyuyor ayağımda. Ayağımdan ana kucağına yatırdığım anda uyanıp ağlıyor. Kuyruk soklumum ve topuklarımın ağrısından ölüyorum.
Ayy aynı benimki aksiii,sinirliii,huysuzz.karnıda bile aynıydı sağ a yatamazdım uyutmazdı karnımın üstüne otobüste azıcık çantamı koyayım dedim.vay efendim sen misin koyan karnımı zor gizlemiştim,elimi bile koyamıyordum :).Derdime ortak olduğunuz için sağolun kızlar. Zayıf noktamı keşfetmiş kullanıyor sanırım bana karşı. O kadar küçük şeyin aklı nasıl çalışıyor anlamıyorum. Çıngırağını eline veriyorum neşeyle oynarken ve kemirirken çıkayım diyorum elinden atıp ağlıyor, tekrar gelip veriyorum oyuncağı, tam kapıya iki adım atıyorum yine bilerek atıyor oyuncağı. Onunla kalmam için herşeyi yapıyor. Benim bebeğim karnımdayken bile huysuzdu. Onun istemediği yöne yatamazdım, istediği yöne döndürenedek tekmelerdi. Kaderim işte...
Ben hipp organik kullanıyordum o nasıl??
Aptamilin tadı iğrenç, aslında anne sütünü bırakmaması için iğrenç olması lazım. Neyse sorunu yanıtlayayım, araştırmalarım sonucu anne sütüne en yakın mamanın similac olduğunu öğrendim. Heryerde de bulunmuyor maalesef. Onu da bulamazsa alternatifleri sma ve humana. Bir de şikayet var sitesinde şikayet olmayan tek mama similac.
sling asan onlar daha iyiymiş.Çünkü insanın önünde olunc hiç iş yapılmıyor.
Onu çok iyi anlıyorum. Ben de kanguru mu alsam acaba?
Kocam aradı bulmuş similac. Çayımı da almış sağolsun. Birazdan gelir bebeğe bakar ben de sağdığım sütü ısıtırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?