2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorum ama herkezin bu konuda farklı düşünceleri var ben sadece yalatıyorum tadını aslın diye yogurttan çay kaşıgının ucuyla veriyorum yalanıyo saatlerce o kadar hiç fazla vermedim daha ilk basta bende cok kararsız kaldım ama bilmiyorum:44:

merhaba kızlar oyuncak soranlar olmuş öneride bulunabilirim geçen ay aldık playskool 2 li egzersiz arkadaşım altına yatırıyorum kendisi oyuncaklara vurdukça müzik çalıyor çok seviyor bende o arada işlerimi yapabiliyorum... e-bebekte indirimdeydi bu arada...

benim kuzucum da çok az emiyor gün içinde....zayıflıyor sanki..çok ama çok üzülüyorum...iştahlı bir bebekti....ne oldu anlamadım yaaaa....

Selam kızlar, ek besinlerden bahsetmişsiniz, ben de kendi fikrimi yazayım. Çarşamba günü 4 aylık olacak minişim. 4. aya girince bağırsak tembelliğimiz için her sabah 10'da aç karnına 1/3 çay bardağı mama kaşığı ile armut suyu başlayacağım. 4,5 aylık olduğunda şu "bebek yoğurtlarından" alıp cezveye geceleri yoğurt mayalayacağım ertesi gün öğleden sonraları anne sütünden sonra birazcık vereceğim.

Kızlar bir sitede yıldız haritalarımızı çıkarttım, kocam ben ve bebeğim için. Bir sürü akrep ve oğlakla dolu çıktı. Garip garip şeylere sardım sıkıntıdan... :2:

Günaydın canım,yavaş yavaş başlamak gerek.. ben arada bazı şeyleri tattırıyorum. Abimin bebeği bizden 3 hafta büyük,havuç ve armut suyu bşlamış doktoru... benim dr da,bi ay daha bişi verme dedi,yavaş yavaş başlicaz dedi. bakalım. gerçi ben accık accık tattırıyorummmm

Günaydın, içinde tuz, sofra şekeri ya da yağ olmadıkça azından pek bir sorun teşkil edeceğini sanmam. Eee n'aber, napıyorsunuz bakalım?

Allah Allah Gurbetcim ne garipmiş, sanki biri beni görmüş de yazmış yorumları. Ne enteresan, benimki bitince oğlumunkini okuyayım. Sana link atayım mı ücretsiz hesaplat. Hiç inanmazdım ama ilginç yani... Ben boğa burcuyum, neden boğaya benzemediğimi öğrenmiş bulunuyorum.

Son düzenleme:

Çidoşş kız ne linki?

selam kızlar benim oğlum henüz 3 aylık, 4 aylık olunca ek gıdaya başlıcam doktorumuz öyle öenerdi , bir de ağzına sürekli yumruğunu sokuyordu meğer dişleri kaşınıyormuş bazen emerken bile ağlayıp yumruğunu ağzına sokuyordu , şimdi parmağımla ben dişlerini kaşıyorum yumruğunu artık emmeyi bıraktı emerken de rahatız artık tavsiye ederim kızlarrr...

geçen hafta bir ara sütüm azalmıştı humana, vişne hoşafı, boooolll su takviyesi ile çok şükür sütüm arttı çok korkmuştum ...

Çidoşş kız ne linki?

Attım canım senin özeline link

Ya benimki de yiyor ikidebir yumruklarını benimki de mi diş çıkarıyor ki? Dişetler bembeyaz, kızarık da değil. haftaya kontrolümüz var, gösterelim bakalım. Çıngırağının kulaklarını neden yiyor belli olur sanırım.

canım bi de sen hiç kucağımdan inmiyor diyosun ya belki seninki diş çıkarıyordur, kaşımayı dene damaklarını belki rahatlar, .bizimkinin de dişetleri bembeyaz

Selaaaaaaaaam
Nasılsınız kızlar ?
Gurbiş de burdaymış hem face hem buraya yetişiyo bak bak

canım bi de sen hiç kucağımdan inmiyor diyosun ya belki seninki diş çıkarıyordur, kaşımayı dene damaklarını belki rahatlar, .bizimkinin de dişetleri bembeyaz

Ben kızarır sanıyordum, demek beyazlıyormuş. Benimki de kucak hastası oldu. Anlatmıştım zaten; son olarak bir şey farkettim bugün, eli kulağına gitti arasıra. Sanıırım kulağı ağrıyor.

Ben kızarır sanıyordum, demek beyazlıyormuş. Benimki de kucak hastası oldu. Anlatmıştım zaten; son olarak bir şey farkettim bugün, eli kulağına gitti arasıra. Sanıırım kulağı ağrıyor.

cnm kitapta okumuştum ellerini kulaklarına ve çenelerine götürmelerinin sebebi diş kaşıntılarıydır diye benimkide deli gibi ne bulsa agzına almaya çalışıyor yeleği battaniyesi elleri...

iyi akşamlar bizde bugün kıızmın emme sorunu yüzünden dr. gittik geceleri çünkü o kadar çok kalkmaya başladıki emmek için ama emdiği süre sadece 5 yada 10 dak. uykusuna yenik düştüğü için bu kadar emiyo
dr. tarttı 6 kasımdan bu yana 620 gr almış haftaya tekrardan gidicem yine ayın 6sında bakalım toplamda kaç kilo almış olcak dedi
kzı çocuklarının gelişimine göre boyu iyi fakat kilosu düşük ama zaten dr.muzda 2450 doğdu için bu kilosu bile iyi dedi şimdiki kilosu 5820 bide çok hareketli olduğu içinde kilosu yinede iyi bu kadar harekete rağmen dedi
kızımın sürekli eller ayaklara oynuyo kaldırıp bastırdığında kendisini zıplatmaya çalışıyo
benimkininde sürekli elleri ağzında ne bulsa hemen ağza götürüyo dr.da sanırım erken diş çıkartcak dedi diş sorunumuzda başlamış dedi mümkün olduğınca emzirmeye çalış dedi
bakalım haftaya pazartesi gittiğimde ne diycek bende sorcam bakalım bişeyler vermeye başlıyim mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…