Selam kızlar, ek besinlerden bahsetmişsiniz, ben de kendi fikrimi yazayım. Çarşamba günü 4 aylık olacak minişim. 4. aya girince bağırsak tembelliğimiz için her sabah 10'da aç karnına 1/3 çay bardağı mama kaşığı ile armut suyu başlayacağım. 4,5 aylık olduğunda şu "bebek yoğurtlarından" alıp cezveye geceleri yoğurt mayalayacağım ertesi gün öğleden sonraları anne sütünden sonra birazcık vereceğim.
Kızlar bir sitede yıldız haritalarımızı çıkarttım, kocam ben ve bebeğim için. Bir sürü akrep ve oğlakla dolu çıktı. Garip garip şeylere sardım sıkıntıdan... :2:
Günaydın canım,yavaş yavaş başlamak gerek.. ben arada bazı şeyleri tattırıyorum. Abimin bebeği bizden 3 hafta büyük,havuç ve armut suyu bşlamış doktoru... benim dr da,bi ay daha bişi verme dedi,yavaş yavaş başlicaz dedi. bakalım. gerçi ben accık accık tattırıyorummmm
Allah Allah Gurbetcim ne garipmiş, sanki biri beni görmüş de yazmış yorumları. Ne enteresan, benimki bitince oğlumunkini okuyayım. Sana link atayım mı ücretsiz hesaplat. Hiç inanmazdım ama ilginç yani... Ben boğa burcuyum, neden boğaya benzemediğimi öğrenmiş bulunuyorum.
Çidoşş kız ne linki?
selam kızlar benim oğlum henüz 3 aylık, 4 aylık olunca ek gıdaya başlıcam doktorumuz öyle öenerdi , bir de ağzına sürekli yumruğunu sokuyordu meğer dişleri kaşınıyormuş bazen emerken bile ağlayıp yumruğunu ağzına sokuyordu , şimdi parmağımla ben dişlerini kaşıyorum yumruğunu artık emmeyi bıraktı emerken de rahatız artık tavsiye ederim kızlarrr...
canım bi de sen hiç kucağımdan inmiyor diyosun ya belki seninki diş çıkarıyordur, kaşımayı dene damaklarını belki rahatlar, .bizimkinin de dişetleri bembeyaz
Ben kızarır sanıyordum, demek beyazlıyormuş. Benimki de kucak hastası oldu. Anlatmıştım zaten; son olarak bir şey farkettim bugün, eli kulağına gitti arasıra. Sanıırım kulağı ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?