2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım benim kızım da aynı geceleri uyandıgında cok kısa süre emiyo onuda gözler kapalı yapıyo sonra dalıp gidiyo kilosu normal gidiyo ama :44:

cnm kitapta okumuştum ellerini kulaklarına ve çenelerine götürmelerinin sebebi diş kaşıntılarıydır diye benimkide deli gibi ne bulsa agzına almaya çalışıyor yeleği battaniyesi elleri...

Ay benimki de herşeyi kemirmeye başladı. Bir de dün dikkatimi çekti eli arasıra kulağına gidiyor, kulak kepçesini tutuyor. Zaten uyku da bitti, kesin diş çıkarıyor benim oğlan. Neyse haftaya soracağız artık.

merhaba canım benim kızım da aynı geceleri uyandıgında cok kısa süre emiyo onuda gözler kapalı yapıyo sonra dalıp gidiyo kilosu normal gidiyo ama :44:

cnm eğer benimkide normal kiloda doğsaydı normal giderdi kilosu herlade ama benimki az kilolu doğduğu için dr. yinede bu kadar kilo alması bile iyi dedi o yüzden bilmiyorum yetişirmi artık normal 4 aylık bebişin kilosuna aman artık takmıycam bu kilo olayını sağlıklı olsunda yeter

sağlıklı olsunlarda aman bide neşeleri iyi oldumu tamamdır

iyi aksamlar kızlar size bir sorum olcak benim kızım artık kendi kendine uyumaya alışıyo sanki bırakıyorum uyku saati gelince bi sonra uykuya dalıyo ama bi sorunumuz var tam dalcak sıcrıyo ve korkuyo sizce neden oluyo bilen varmı ağlayarak uyanıyo kuzucummm

iyi akşamlar annişler bebeklerimiz artık yeni yeni şeyler yapmayı öğreniyor oğlus 1 haftadır kahkaha atıyor yattığ yerde kendini sağa sola döndürüyor elleri üstünde uzun süree durabiliyor çok şekerler Rabbim onları bizlere bağışlasın

artık dış dünyaya alışmaya başladılar benim oğlusta sese çok çabuk uyanıyo gece uykusunada alışırsa bence sorun kalmıcak

selam canlar nasılsını<z ?

dün gittik Dr.a Uras 6700 kg olmuş ve 64 cm. Herşey oylunda. devit3 e devam. sordum emziriyorum ama yetersiz geldiğini hissediyorum çünkü yarım saat 1 saat ara ile sürekli emiyor ve hep aynı iştahla üstelik artık hiç kusmuyor da.. özellikle akşam saatlerine doğru sütüm iyic...e azalıyor çünkü gün boyu sürekli emiyor zaten sık sık emdiğinden gögüslerim hiç dolmuyor ve geçen akşam mecburi mama alıp verdim dedim.
zaten bu ay biraz düşmüş kilosu dedi. hep daha çok alıyordu. mama takviyesi yap ama sürekli emzir ve akşam saatlerinde ya da bir sabah bir akşam olarak ver mamayı ama önce emzir sonra takviye dedi.. zaten Uras çok iştahlı bi bebek maşallah yavruma. gçeen anneme bıraktım 5 saatte 800 ngr sütü bitirmiş. sütüm hala var ama sürekli emiyo yine de doyuyo ama gerçekten tam doymuyor. mesela geçenlerde emdi tok sıkıntısı yok ve merak edip mama verdim tam 120 cc bitirdi.. :)

tam dalmadan sıçrıodur muhtemelen bunun sebebi kendi elleri aslında.
yan yatırman yada ellerinin üzerini örtersen kendi ellerinden korkup sıçramaz cnm.

kuzuna maaşallah aynen benim kayramda doymak bilmiyo her an meme hep azıma dursun istiyo ben yağurt elma ve cici bebeyle başladım sabah kahvaltısında yeiklerimden veriyorum bizim kontrolümüze daha 13 gün var ne kadar kilo aldı kaç cm olu merak içindeyim kesme çorbasını tavsiye ederim sütü çok ii yapıyor

16sında tekrar gidicem bizim Dr doğum izninden dönmüş olcak onunla detaylı tekrar konuşucam bakalım ne dicek. ek gıdalar hakkında ve mama konusunda..

maşallah cnm urasa bizde bakalım pazartesi tekradan gidicez kilosu kontrol edilcek eğer sütüm yeterli değilse mama takviyesi yapılcak bizede çünkü benim kızımda 1 yada 1,5 saat arayla emmek istiyo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…