cnm kitapta okumuştum ellerini kulaklarına ve çenelerine götürmelerinin sebebi diş kaşıntılarıydır diye benimkide deli gibi ne bulsa agzına almaya çalışıyor yeleği battaniyesi elleri...
herkeze merhaba... ben burayı ozledım ya napıyosunuz kızlarrrr
merhaba canım benim kızım da aynı geceleri uyandıgında cok kısa süre emiyo onuda gözler kapalı yapıyo sonra dalıp gidiyo kilosu normal gidiyo ama :44:
cnm eğer benimkide normal kiloda doğsaydı normal giderdi kilosu herlade ama benimki az kilolu doğduğu için dr. yinede bu kadar kilo alması bile iyi dedi o yüzden bilmiyorum yetişirmi artık normal 4 aylık bebişin kilosuna aman artık takmıycam bu kilo olayını sağlıklı olsunda yeter
iyi aksamlar kızlar size bir sorum olcak benim kızım artık kendi kendine uyumaya alışıyo sanki bırakıyorum uyku saati gelince bi sonra uykuya dalıyo ama bi sorunumuz var tam dalcak sıcrıyo ve korkuyo sizce neden oluyo bilen varmı ağlayarak uyanıyo kuzucummm
selam canlar nasılsını<z ?
dün gittik Dr.a Uras 6700 kg olmuş ve 64 cm. Herşey oylunda. devit3 e devam. sordum emziriyorum ama yetersiz geldiğini hissediyorum çünkü yarım saat 1 saat ara ile sürekli emiyor ve hep aynı iştahla üstelik artık hiç kusmuyor da.. özellikle akşam saatlerine doğru sütüm iyic...e azalıyor çünkü gün boyu sürekli emiyor zaten sık sık emdiğinden gögüslerim hiç dolmuyor ve geçen akşam mecburi mama alıp verdim dedim.
zaten bu ay biraz düşmüş kilosu dedi. hep daha çok alıyordu. mama takviyesi yap ama sürekli emzir ve akşam saatlerinde ya da bir sabah bir akşam olarak ver mamayı ama önce emzir sonra takviye dedi.. zaten Uras çok iştahlı bi bebek maşallah yavruma. gçeen anneme bıraktım 5 saatte 800 ngr sütü bitirmiş. sütüm hala var ama sürekli emiyo yine de doyuyo ama gerçekten tam doymuyor. mesela geçenlerde emdi tok sıkıntısı yok ve merak edip mama verdim tam 120 cc bitirdi.. :)
kuzuna maaşallah aynen benim kayramda doymak bilmiyo her an meme hep azıma dursun istiyo ben yağurt elma ve cici bebeyle başladım sabah kahvaltısında yeiklerimden veriyorum bizim kontrolümüze daha 13 gün var ne kadar kilo aldı kaç cm olu merak içindeyim kesme çorbasını tavsiye ederim sütü çok ii yapıyor
selam canlar nasılsını<z ?
dün gittik Dr.a Uras 6700 kg olmuş ve 64 cm. Herşey oylunda. devit3 e devam. sordum emziriyorum ama yetersiz geldiğini hissediyorum çünkü yarım saat 1 saat ara ile sürekli emiyor ve hep aynı iştahla üstelik artık hiç kusmuyor da.. özellikle akşam saatlerine doğru sütüm iyic...e azalıyor çünkü gün boyu sürekli emiyor zaten sık sık emdiğinden gögüslerim hiç dolmuyor ve geçen akşam mecburi mama alıp verdim dedim.
zaten bu ay biraz düşmüş kilosu dedi. hep daha çok alıyordu. mama takviyesi yap ama sürekli emzir ve akşam saatlerinde ya da bir sabah bir akşam olarak ver mamayı ama önce emzir sonra takviye dedi.. zaten Uras çok iştahlı bi bebek maşallah yavruma. gçeen anneme bıraktım 5 saatte 800 ngr sütü bitirmiş. sütüm hala var ama sürekli emiyo yine de doyuyo ama gerçekten tam doymuyor. mesela geçenlerde emdi tok sıkıntısı yok ve merak edip mama verdim tam 120 cc bitirdi.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?