2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hala huysuz ama öncekinden bir nebze daha iyi. Geceleri uyumuyor, ben de sabırlı olmaya çalışıyorum. Ayağımda uyuyor şimdi. Siz ne yapıyorsunuz minnoşla??

ben geldim ahh ahhh benimkide kaç gecedir doğru düzgün uyumuyo bende çok uykusuzum
şimdilik uyuyo ama heran uyanabilir

Hala huysuz ama öncekinden bir nebze daha iyi. Geceleri uyumuyor, ben de sabırlı olmaya çalışıyorum. Ayağımda uyuyor şimdi. Siz ne yapıyorsunuz minnoşla??

Rabbim yardımcın olsun gece 12 gibi uyuoruz bazan 2 yi buluyo ağlaya ağlaya zorla uyuyo gündüzlerimizde ii geçiyor even çıkmadığımız müddetçe

Rabbim yardımcın olsun gece 12 gibi uyuoruz bazan 2 yi buluyo ağlaya ağlaya zorla uyuyo gündüzlerimizde ii geçiyor even çıkmadığımız müddetçe

Amin canım hepimizin. Benimki vampiyyy oldu, gece uyanık gündüz uykuda. Bir de biberonla besleniyor malum, ağlayarak kalkınca bibiyi ısıtmak zaman alıyor, o sırada da cırtlıyor bebeğim. Neyse bir çaresini buldum, eşim de koştur koştur istediğimi yaptı Allah razı olsun ondan. Dün gecem pek zor geçmedi.

yanında küçük tüple gezmelisin bencesenin kuzu bi başka seviyo seni

tam dalmadan sıçrıodur muhtemelen bunun sebebi kendi elleri aslında.
yan yatırman yada ellerinin üzerini örtersen kendi ellerinden korkup sıçramaz cnm.

bilmiyorum cnm kollarını sarıpda yatırdım sarılı haldeyken bile ağlıyo çözemedim bende ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum

Yarım kundak denen şeyi yapabilirsin. Ya da uyku tulumu gibi bir şey kullanabilirsin. Ben oğlumu öğle ve akşam uykularına o uyku tulumunda yatırıyorum, ellerini çıkartamıyor, mis gibi uyuyor. Buna tıpta "moro refleksi" denir. Bir süre sonra kendiğinden geçer. Şayet gündüzleri durup dururken sıkça bunu yapıyorsa bebeği bir nöroloğa götürmak gerekir.

Maşallah canım ya, çok sevindim. Bizim de ayın 7'sinde, bakalım ne diyecek doktorumuz.
Ben o kadar still tea, rezene vs vs kullandığım halde, gece tek memeden 50ml sağabildim. Mecbur uyutmadan mama verdim. Gece de kalkıp süt sağıyorum, haydi hayırlısı. Süt sağıp vermenin kolayı da var; bebek uyanmadan sağarsam kolay oluyor işim. Yalnız gece sütü ısıtmak dert; onu da kocamla hallettik. Bu Chicconun bebek termosları var, ondan aldık kocamla. Sütü sıcak tutuyor 5 saate kadar. Yalnız kapatması dert. He bir şey daha, bebek termosunu alırken araştırın. Hepsiburadada 90lira o termos, kocam 50'ye aldı. Allah razı olsun, işim kolayladı.

merhaba kızlar, dün doktor kontrolümüz ve aşılarımız vardı rota virüs 2. aşımızıda olduk kilomuz 8300 cıktı emzirme sorunları anlattım doktoruma oda bana 4 aylık bebek beslenme listesi verdi anne sütü alan ve almayan bebekler için ayrı ayrı listelenmiş ilk defa bugün sebze çorbamızı içtik çok sevdi Arda yarın yoğurt mayalıycam ve meyve püresine de başlıyoruz anne sütünün yeterli olmadığı durumlarda muhallebi ve mama yazıyor listede bide öğün araları 3 saatte bir 150cc olarak ayarlanmış...

Çiğdemcim bende de termos biberon var düşünüyorum acaba aanne sütünü taşımada kullanabilir miyim diye dün dışardayken emmek istemedi arabanın içinde süt sağmak zorunda kaldım sonra magazada biberonla beslenme...

kızlar merhaba bende bi an önce 4 ay bitsede ek gıdalara başlayalım diyorum. netten yoğur yapma makinası buharlı pişirici falan alıcam. ne güzel yaa heyecenlandım valla

kızlar deminden beri uğrasıyorum ayzanın doğum tickerini yapmak için ama başaramadım bilen birileri rica etsem yapabilir mi 19 ağustos doğumlu

Kızlar yaa benim bebeğime ben çalıştığım için haftaiçi babaannesi bakıyor ve geceleri çorapsız yatırıyor.Ben karşı çıkıyorum ama beni dinlemiyor kadın.Yaa el kadar bebek çorapsız yatırılırmı üşümezmi sizce.Benmi yanlış düşünüyorum çünkü mamayada uyanıyor geceleri kaç kere.Öyle çorapsız yatırıp kaldırıyor geceleri lütfen görüşlerinizi yazın.

günaydın herkese kızım uyurken bi bakim dedim bizde bugün öğleden sonra evde olmıycaz bursaya gidiyoruz eşimin yeğninin doğum günü bugün ve bu akşam orda kalcaz
nazo cnm ben çorap gydiripte yatırıyorum walla üşür diye hatta bazen tepinirken gece çoraplar çıkıyo bile ama ben yiende giydiriyorum yada olmazsa uyku tulum giydirip öyle yatırsın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…