Onlardanda var giydirmiyor.Birde neden giydirmiyormuş biliyormusun gece çorapla yata bebekler görmezmiş.Allahım çocuğumu kimlere emanet ettim ben
O zaman direkt kocanla konuş, ya da onu öne sür. Benim de laf dinletememe sorunum vardı, bir gün "valla bu çocuğa birşey olursa hesabını sen verirsin babasına" dedim, hemen geri adım attı.
Eşimede söyledim oda kızıyor annesine çorap giydir diyor kimseyi dinlemiyor valla kaynanam tutturmuş çorapla yatan bebeklerin gözü görmez diyor.Cehalete bak yaaa.Valla çıldırıcam
Bastır demekten başka yapılacak pek bir şey yok, kocanı uyar, biraz daha böyle olursa kavga ederiz gibilerinden nutuk çek, kendin gitme, oğlunu sal üzerine.
Sağol canım seninde kafanı şişirdim daha dün akşam yine bunun tartışmasını yaptım kaynanamla o yüzden biraz doluyum.
günaydın kızlar nasılsınız.benim oğluşum beni ısırıyor sonra yüzüme bakıyor göğsümün ucunu damaklarının arasına alıp yüzüme bakıyor acayip canım yanıyor .dişleri çıktığında ne yapacağım bilmiyorum.acaba dişlerimi kaşınıyor...
merhaba kızlar, dün doktor kontrolümüz ve aşılarımız vardı rota virüs 2. aşımızıda olduk kilomuz 8300 cıktı emzirme sorunları anlattım doktoruma oda bana 4 aylık bebek beslenme listesi verdi anne sütü alan ve almayan bebekler için ayrı ayrı listelenmiş ilk defa bugün sebze çorbamızı içtik çok sevdi Arda yarın yoğurt mayalıycam ve meyve püresine de başlıyoruz anne sütünün yeterli olmadığı durumlarda muhallebi ve mama yazıyor listede bide öğün araları 3 saatte bir 150cc olarak ayarlanmış...
Çiğdemcim bende de termos biberon var düşünüyorum acaba aanne sütünü taşımada kullanabilir miyim diye dün dışardayken emmek istemedi arabanın içinde süt sağmak zorunda kaldım sonra magazada biberonla beslenme...
Selammm kızlarr..Uzun süren ayrılıktan sonra biz de geldikk.Bir nasılsınız diye soralımm ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?