2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım uyku tulumuda giydermez yaa beni deli edecek şeytan diyo çık işten otur sen bak bebeğine ama çalışmak zorundayım.Yaa kadın menepoz döneminde herhalde ha bire sıcak sıcak sıcak başka bildiği yok.Çocuğu yataktan kaldırınca insan sırtına bir yelek takar dimi yatıyor sürekli sırtı ısınıyor kalkınca üşür.Yoook bu öyle yatırdığı gibi kaldırıyor çocuğu beni deli ediyor.Söylüyorum söylüyorum nafile en sonunda kavga edicem valla.

Günaydın herkese...
Valla ben de çorapla yatırıyorum, buz kesiyor sabaha karşı ayakları. Kendi evladı değil ya, ondan sallamıyordur. Senin kaynanan çorap giydirmiyorsa, yapılacak tek şey bebeğine patikli pantolonlardan alıp giydirmek.
Meralcim bizim aşımız da haftaya salı.

Onlardanda var giydirmiyor.Birde neden giydirmiyormuş biliyormusun gece çorapla yata bebekler görmezmiş.Allahım çocuğumu kimlere emanet ettim ben

Onlardanda var giydirmiyor.Birde neden giydirmiyormuş biliyormusun gece çorapla yata bebekler görmezmiş.Allahım çocuğumu kimlere emanet ettim ben

O zaman direkt kocanla konuş, ya da onu öne sür. Benim de laf dinletememe sorunum vardı, bir gün "valla bu çocuğa birşey olursa hesabını sen verirsin babasına" dedim, hemen geri adım attı.

O zaman direkt kocanla konuş, ya da onu öne sür. Benim de laf dinletememe sorunum vardı, bir gün "valla bu çocuğa birşey olursa hesabını sen verirsin babasına" dedim, hemen geri adım attı.

Eşimede söyledim oda kızıyor annesine çorap giydir diyor kimseyi dinlemiyor valla kaynanam tutturmuş çorapla yatan bebeklerin gözü görmez diyor.Cehalete bak yaaa.Valla çıldırıcam

Eşimede söyledim oda kızıyor annesine çorap giydir diyor kimseyi dinlemiyor valla kaynanam tutturmuş çorapla yatan bebeklerin gözü görmez diyor.Cehalete bak yaaa.Valla çıldırıcam

Bastır demekten başka yapılacak pek bir şey yok, kocanı uyar, biraz daha böyle olursa kavga ederiz gibilerinden nutuk çek, kendin gitme, oğlunu sal üzerine.

Bastır demekten başka yapılacak pek bir şey yok, kocanı uyar, biraz daha böyle olursa kavga ederiz gibilerinden nutuk çek, kendin gitme, oğlunu sal üzerine.

Sağol canım seninde kafanı şişirdim daha dün akşam yine bunun tartışmasını yaptım kaynanamla o yüzden biraz doluyum.

günaydın kızlar nasılsınız.benim oğluşum beni ısırıyor sonra yüzüme bakıyor göğsümün ucunu damaklarının arasına alıp yüzüme bakıyor acayip canım yanıyor .dişleri çıktığında ne yapacağım bilmiyorum.acaba dişlerimi kaşınıyor...

Günaydın canım...
Benim oğlum da emse de çekiştirse memelerimi, dün o kadar denedik; krizlere girdi yine de almadı. :84:

Benimkini küçük sanmıştım ben, eşşek kadar çıktı, onu koymak için ayrı çanta, yok yok valiz lazım. Onun içinde ayrı bir parçası var bibiyi ona, onu da termosa koyuyorsun. Bir de çok zor kapanıyor, içine sıcak su koyup kapağını da kapatmıştım. Isısıyı yayayım diye biraz alaşağı edeyim dedim, kapak iyi sıkışmamış, pat diye uçtu kapat, ödüm pörtledi gece gece Ben de bakayım o termoslar işe yarıyor mu? Zor oluyor geceleri yaw, kalk süt ısıt.

Face te profilin varsa eğer mail adresini haticeye mesaj at burdan o sana talep göndersin gruba katılmak içinnn :))) ya da ver bana mail adresini ben haticeye face ten atarım farketmez yani :)

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nbr kızlar???
ay netimiz kapalı annemlerdeyim ordan gireyim dedim.herkes iyi sanırım.
çiğdem banada göndersene o linki ben çok meraklıyımdır öyle astrolojiye

damloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş huhuhuhu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…