2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Face te profilin varsa eğer mail adresini haticeye mesaj at burdan o sana talep göndersin gruba katılmak içinnn :))) ya da ver bana mail adresini ben haticeye face ten atarım farketmez yani :)

damloş kız nasıl gidiyor?ırmak nasıl?face de muhabbetler nasıl? ne sordum yaaaa ama cvp ver hepsine olur mu?

herkese merhabalar bebişler ve anneler nasıllar?ellerini azına almayı unuttum benim oluşum ananesi hayırı öğretti hayır yapınca alacak olsada almıyo öle gülüyo

Bebişimi besledim uyuttum geldim, siz de hoşgeldiniz...

Kuşum al link

Ücretsiz Doğum Haritası

Oy anam iki mesaj olmuş.

Son düzenleme:
MEryemceee huuhuhuhuhuhu :)))) Güzel gidiyo herşey, Irmak iyi, face te muhabbet güzel devam ediyo,artık her gün birimizi sorguya çekip aklımıza gelen varsa soruyoruz.Bugün bana soruyolar ,şimdi onları cevaplıyorum.Sen nasılsın Doruk nasıl ? Neti açtır

ben iyiyim canım,doruk ta çok iyi allah a şükür.ya biz eşimle bi karar aldık face kapattık.huzurumuzu kaçırıyordu hem onun açısından hem benim açımdan o yüzden en iyisi kapatalım dedik ve rahat ettik.sadece sizinle eskisi gibi konuşamıyorum ona üzüldüm.herkese selamlarımı ilet arkadaşlarımı kuzuları kocamaaaannnn öptüm

damloş başka topiklerdesin yakaldım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ne zamandır buraya gelmemşim :) Çok değişmiş, yenilenmiş. Renklerin aynı kalması çok iyi olmuş, bana hailelik zamanlarımdaki o huzurlu günlerimi hatırlatıyor :)

günaydınlarrrr herkesin cuması mübarek olsun bebişler ve annişler iilerdir

iyi akşamlar benim çok büyük bir sorunum var 3 aylık bebeğim emmiyor ne yapacağımı şaşırdım mama vermek zorunda kalıyorum geçen ay sadece 400 gr aldı 6500 kg çok zayıf lütfen bişeyler önerin

iyi aksamlar canım sağıp vermeyi denedin mi yada eczanelerde göğüsün ucuna takılan bi uç varmış ben hiç denemedim ama memeyi almayan bazı bebekler onu alıyormus sanırım öyle duydum biberonda almıyo ağ kaşıkla ver ne bileyim öylede basa cıkarmı emmeden de olmas sanırım bi dr. gitseydiniz :44:

Ben geldim bi bakayım dedim geçmişe ama çok üzüldüm Nazo için ((
nasıl çorapsız yatırır minicik bebeği ? yaz ayında bile çorapsız yatırılmaz çok küçükler daha
geceleri alma imkanın yok mu cnm? sırf patikli pijamalardan ver bari onla yatsın yavrum yaa ay çok kötü oldum bn

canı eger bebegın 3 aylık veya 3 ay 1 haftalık cıvarıysa kılosu bence gayet ıyı.. benım kızım 3 aylıkken 6400 cıvarıydı... doktorunuzla konustunuz mu hem bu konuyu... gelısımı konusunda ne dıyo???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…