2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kayısı hoşafı, humana still tea, bol su , ısırgan otu çayı , boza , sütü gerçekten arttıran şeyler, bence denemekte fayda var ben yapıyorum bunların çoğunu ve arttığı gördüm...

Sağol arkadaşım çok üzülüyorum çok.Tutturmuş çok sıcak çok sıcak kış gününün neresi sıcak olabilir yaaa helede el kadar bir bebek için.napcam bilmiyorum aklım hep bebişte

Sağol arkadaşım çok üzülüyorum çok.Tutturmuş çok sıcak çok sıcak kış gününün neresi sıcak olabilir yaaa helede el kadar bir bebek için.napcam bilmiyorum aklım hep bebişte

:44: ne garip yaaa şu insanlar...bir de derler ki "biz de kaç tane büyüttük"...nasıl büyütmüşlerse artık bu bilgisizlikle.....ben de fena oldum arkadaşım yaa...üffff...Allah sağlık versin minik yavruna canım...

Sağol ayşecikcik bebişlerimizin arasında 1 gün var sen bebeğini çorapsız yatırırmısın hiç.Olacak iş değil yaaa .Gece çorapla yatan bebeklerin gözü görmez diyo.Gülermisin ağlarmısın

Nazocum geceleri bebeğini alma şansın yok mu peki ? ve evi sıcak mı üzerini sıkı örtüyo mu ? bi gece baskın yapın bakın bebeğinize eşinde sinirlenir görünce ve o tepki belki kaynananıda etkiler.? ve hep patikli pijamalrdan bırak mecbur onlrı giydirir en azından faytdası olur cnm.. :/

Sağol ayşecikcik bebişlerimizin arasında 1 gün var sen bebeğini çorapsız yatırırmısın hiç.Olacak iş değil yaaa .Gece çorapla yatan bebeklerin gözü görmez diyo.Gülermisin ağlarmısın

bence gözü görmeyen biri varsa o da kendisi...kış mevsiminde olduğumuzu görmüyor galiba...yaz olsa bile çorap giydiririz bebeklerimize ...kaldı ki kış mevsimindeyiz...ben eldivenini,şapkasını da giydiriyorum...sen mutlaka doğru bildiğini söylemekten geri kalma....yazık bebişine hasta olmasın......

tabi ya ne olur ne olmaz giydir.neva'mın eli yüzü ne kadar sıcak olursa olsun ayaklarını çok zor ısıtıyorum ben.çorap ve patik gidiriyorum.bir alt değiştirmede bile buz gibi oluyor bacakları. Arkadaşlar bu arada birşey kafama takılıyor bizim bu listede hala doğumundan haber alamadığımız arkadaşlar var.merak ediyorum listedeki boş yerleri.haber almak mümkünmü acaba?

ya canım bebek neden senin yanında yatmıyor?kaynanan sizdemi kalıyor?(daha önce yazdıysan kusura bakma kaçırmış olabilirim burayı)

Herkese merhabalar,Nasılsınız?
Sitemiz gerçekten çok şık ve güzel olmuş hayran kaldım yaa..

günaydın güzel anneler nerdesiniz bakim
dün dr. kontrolümüz vardı kızım yine az kilo almış allahım yaaa kafayı yemek üzereyim :84: bu kilo konusuyla artık yavaş yavaş kaşık mamalarına başla dedi dr.muz elmayla başlıycam bugün şimdi uyudu uyanınca deniycez bakalım
çorba yoğurt verebilirsin dedi bide milupanın kaşık mamalarından da verebilirsin dedi ama ben almadım milupa bi araştırim bakim nler verebilceğima dair ona göre karar vericem
sizlerden başlıyan varmı acaba yarında aşı günümüz

günaydınlar annişler ve bebişleri bizim bu ayın 13ünde kontrolümüz var bakalım doktorum ne diecek mamaya başlayacakmıyız?her gittiğimde 6 aya kadar sütünle besle derdi ama

günaydınlar bizede hep emzirceksin diyodu ama sütüm yetmeyince ve az kilo alınca mecburen başladık
1 saat önce falan elma verdim biraz yedi ama bakalım başka neler verceğimi kesin bilmiyorum yada emin değilim kafam karıştı benim yaaa :44:

Günaydınlar, biz de doktordan geldik 8600gr olmuş, küsüratı da var ama kıyafeti filana gider.
Meralcim benim de sütüm yetmiyordu malum biberon mamasıyla takviye ediyordum ben. Bebeğinde bağırsak tembelliği yoksa cam rende ile muz püresi yapabilirsin. Ben gece çok uyanıyor diye kaşık maması verecektim, sonra öğrendim ki mamayı az yapıyormuşum. Ölçüsünü tutturunca gece uykumuz 2 periyod halinde 7 saate çıktı. Gece mama vermek istemiyordum ama gece saat 10dan sonra sütüm gelmiyor; ben de gece kalktıkça az da olsa sağıyorum sütü, geceyi mamayla geçiriyoruz, sabah da birikmiş sütü veriyorum.

Üff ya üff, neden iki tane çıkıyor anlamadım ki.

Son düzenleme:

maşallah oğluşuna bende 2 gün sonra falan akşamları başlıycam biraz biraz kaşık maması vermeye yoksa emzirdiğim sürece geceleri 1-1,5 saat arayla kalkıyo bende tabi gündüzleri sonra zombi gibi geziyorum
sizin bugün aşınız vardı galiba bizimde yarın inş. ateş falan yapmaz

Hiç sağdın mı sütünü? Benimki de kalkıyordu, işte anlatmıştım gece sütüm az geliyormuş ondan kalkarmış velet. Uyumazsan daha da azalır, dinlenmek lazım geceleri. Biberon mamasının arkasında "mamayı hazırlarken bebeğinizin yaşına değil, kilosuna uygun ölçüde hazırlayınız" yazıyor. Benim oğlan 6 aylık-7,5 kilo'ya denk geliyor. Ki kendisi 1100gr daha ağır. 240ml mama olmalıymış, 210 yapıyorum ben. Sen de dene bakalım, umarım işe yarar.

Yok canım alma şansım yok haftada 2 gün ben kalıyorum onlarda bebek kaynanamın odasında kalıyor bazen ağlayınca bende kalkıyorum ama maalesef üzerine battaniye veya yelek hırka giydirmeden kucağına alıyor.Ben artık söylemekten usandım eşimde benim şikayetlerimden usandı.Napsın oda uyarıyor annesini ama dinlemiyor kadın.Birde benim bebek gece uykusuna dalarken biraz mızmız oluyor o mızmızlık yapınca kaynanamda veriyormuş ağrı kesici ateş düşürücü şurup.Kızdım verme o mızmızlık yapıyor bir yeri ağrımıyor dedim ama umarım halen vermiyordur.

bebeğim 1,5 saat emdi maşallah göğüslerim şişti ağrı içinde gerçekten emikçe çoğalıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…