Ben geldim bi bakayım dedim geçmişe ama çok üzüldüm Nazo için((
nasıl çorapsız yatırır minicik bebeği ? yaz ayında bile çorapsız yatırılmaz çok küçükler daha
geceleri alma imkanın yok mu cnm? sırf patikli pijamalardan ver bari onla yatsın yavrum yaa ay çok kötü oldum bn
Sağol arkadaşım çok üzülüyorum çok.Tutturmuş çok sıcak çok sıcak kış gününün neresi sıcak olabilir yaaa helede el kadar bir bebek için.napcam bilmiyorum aklım hep bebişte
:44: ne garip yaaa şu insanlar...bir de derler ki "biz de kaç tane büyüttük"...nasıl büyütmüşlerse artık bu bilgisizlikle.....ben de fena oldum arkadaşım yaa...üffff...Allah sağlık versin minik yavruna canım...
Sağol ayşecikcik bebişlerimizin arasında 1 gün var sen bebeğini çorapsız yatırırmısın hiç.Olacak iş değil yaaa .Gece çorapla yatan bebeklerin gözü görmez diyo.Gülermisin ağlarmısın
Sağol arkadaşım çok üzülüyorum çok.Tutturmuş çok sıcak çok sıcak kış gününün neresi sıcak olabilir yaaa helede el kadar bir bebek için.napcam bilmiyorum aklım hep bebişte
günaydınlar bizede hep emzirceksin diyodu ama sütüm yetmeyince ve az kilo alınca mecburen başladık
1 saat önce falan elma verdim biraz yedi ama bakalım başka neler verceğimi kesin bilmiyorum yada emin değilim kafam karıştı benim yaaa :44:
günaydınlar bizede hep emzirceksin diyodu ama sütüm yetmeyince ve az kilo alınca mecburen başladık
1 saat önce falan elma verdim biraz yedi ama bakalım başka neler verceğimi kesin bilmiyorum yada emin değilim kafam karıştı benim yaaa :44:
Günaydınlar, biz de doktordan geldik 8600gr olmuş, küsüratı da var ama kıyafeti filana gider.
Meralcim benim de sütüm yetmiyordu malum biberon mamasıyla takviye ediyordum ben. Bebeğinde bağırsak tembelliği yoksa cam rende ile muz püresi yapabilirsin. Ben gece çok uyanıyor diye kaşık maması verecektim, sonra öğrendim ki mamayı az yapıyormuşum. Ölçüsünü tutturunca gece uykumuz 2 periyod halinde 7 saate çıktı. Gece mama vermek istemiyordum ama gece saat 10dan sonra sütüm gelmiyor; ben de gece kalktıkça az da olsa sağıyorum sütü, geceyi mamayla geçiriyoruz, sabah da birikmiş sütü veriyorum.
maşallah oğluşunabende 2 gün sonra falan akşamları başlıycam biraz biraz kaşık maması vermeye yoksa emzirdiğim sürece geceleri 1-1,5 saat arayla kalkıyo bende tabi gündüzleri sonra zombi gibi geziyorum
sizin bugün aşınız vardı galiba bizimde yarın inş. ateş falan yapmaz
Nazocum geceleri bebeğini alma şansın yok mu peki ? ve evi sıcak mı üzerini sıkı örtüyo mu ? bi gece baskın yapın bakın bebeğinize eşinde sinirlenir görünce ve o tepki belki kaynananıda etkiler.? ve hep patikli pijamalrdan bırak mecbur onlrı giydirir en azından faytdası olur cnm.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?