2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğim 1,5 saat emdi maşallah göğüslerim şişti ağrı içinde gerçekten emdikçe çoğalıyormuş

Ben artık yoruldum söylemekten oğlum bende kaldığında ben geceleri kalktığında şapkasınıda giydiriyordum çünkü benim oğlumun geceleri kafası çok terliyor.Ama kaynanamın giydirdiğini hiç görmedim.Zaten bir grip atlattı bebişim zor kurtardık dr. bronşite çevirebilir dedi kendiside duydu ama nafile..... Umarım bu kışı bir daha hasta olmadan atlatır minik yavrum

ya canım bebek neden senin yanında yatmıyor?kaynanan sizdemi kalıyor?(daha önce yazdıysan kusura bakma kaçırmış olabilirim burayı)

Benim iznim bitti işe başladım.Kaynanamın evide bize çok uzak,bizde kalmayıda kabul etmedi bekar kızı var kocası evde diye.O yüzden bebeği onlar aldı hafta içi orda kalıyor cuma akşamları ben alıyorum pazar akşamı geri veriyorum.Çalışmakta zorundayım yoksa geçinemiyoruz kiradayız.Çok zor ama başka çözüm yok.

Merhaba Ağustos anneleri... Bende sizin gibi Ağustos annesiyim.. Dün kızmın 4 ay kontrolü vardı. Aşılarımızı olduk Doktorumuza Rota aşısının 2. dozunu olup olmayacağımızı sorduğumuzda artık Rota aşısını vurmadıklarını Rota aşısına bir virusun karıştığını bundan emin olmadıkçada vurmayacaklarını bildirdi. Bende sizlerin bilgisi olsun diye sizlerle paylaşmak istedim.. Sağlıklı ve Mutlu Bebeklerimize...

Ah arkadaşım ah sen yazdıkça brn sinirleniyorum üzülüyorum. diyecek bişey de bulamıyorum.
Allah sana sabır versin hem yavrundan ayrısın hemde aklın hep onda.
Bebeğine de sağık versin hasta olmasın hiç güçlü olsun inş.
kaynanacığınada biraz akıl versin insaf versin.

nazocum cok uzuldum evını tası ozaman kayınvalıdene yakın bır yeree ayy nasıl duruyorsun bee tatlımm kendını yıpratymaktansa evını değiştir gecelerı al gunduzlerı oo baksınnnn

herkese merhaba...bebişleriniz nasıl arkadaşlar?..biz hala ayakta emiyoruz...sizin bebişler düzeldi mi yoksa bizim gibi evi turluyor musunuz emzirirken?...

herkese merhaba...bebişleriniz nasıl arkadaşlar?..biz hala ayakta emiyoruz...sizin bebişler düzeldi mi yoksa bizim gibi evi turluyor musunuz emzirirken?...

Canım benim, bende hala ayakta emziriyorum ve 5 dk yı çok fazla geçmiyoruzz.Onun dışında herşey yolunda Allaha şükür,senden naber?

gurbetcim peki kilo alımı nasıl benimkide en fazla 10 dak. emiyo am kiloda az alıyo tabi
ama gece uykusuna yatmadan 1 saat emiyo iki göğsümü hemde ama gündüz işim zor
o yüzden şimdi kaşık mamalarına yani yavaş yavaş ek gıdaya başladık bakalım nasıl olcak şimdi

canım kusura bakma ama kızdım... gercekten.. esın calısmıyomu bıtek senın maasınlamı gecınıyosunuzda bebegını tam sana ıhtıyacı varken yanlız bırakıp guvenılmeyen ellere bırakıyosun... degermı be tatlım... bebegın Allah korusun ıyıce hasta olsa ve yıne Allah korusun gostermesın onu kaybetsen senın calısmana deyıcekmı... bence sartlarını zorla kotu bı yerde yasa ne bıleyım bıseyler yap al yavrunu yanına... ona vercegın ımkanalrın hıc bırı senın yerını tutmaz...

hıc olmadı sabret kayınvalıdenlerle konusun onların yanına tasının...

günaydın kızımın aşısı vardı bugün yavrum birisinde hiç ağlamadı ama diğerinde o kadar çok ağladıki zaten enede bu aşımım yaktığını söyledi
şimdi uyuyo ateş yapabilir dedi bakalım inş. ateş falan olmazda rahat geçiririz bugünü

nazo vallaha kaynanana deli oldum yaa daha 3 aylık bebişin gece mızırdandığında kafasını okşayıp sesini duyurman bile onun rahat uyumasına yardımcı olur (( geçim sıkıntısı bakıcıda tutamazsınız demi valla çok üzüldüm...

nazocum Allah yardımcın olsun ama bu böle gitmez bii çare bulmanız lazım daha minicik 3 aylık senin kokuna emzirmene ihtiyacı var siz onlara yakın bi yere taşınabilirsiniz belki

nazocum çok üzüldüm durumuna benim bebeğimde 3ay 10 günlük onun yeri senin yanın başka bir çözüm bul 2 yaşında da oğlum var onu bile hala birisine emanet ederken aklım kalıyor

Selam kızlar, dün gece hastaneye gittik apar topar. Dünkü aşılar yüzünden yavrum çok ateşlendi. İlaç verdik, soyduk ama 38,5'u görünce yallah hastaneye...
Bie iğne yaptılar, boğazları rahatsızmış ilaç verdiler. O kadar da dikkat ediyorum, boğazları nasıl böyle oluyor anlamadım gitti. Bir de orda üç cadı hemşire bebeğime obez dediler. Neymiş illa 6buçuk kilo olacakmış vs vs. Kıskanç şeyler.

Canım benim, bende hala ayakta emziriyorum ve 5 dk yı çok fazla geçmiyoruzz.Onun dışında herşey yolunda Allaha şükür,senden naber?

ben de ayakta emziriyorum canım...bazen çooooooook yorgun oluyorum ve ayakta duracak halim kalmıyor...işte o zamanlar emzirmek çok zor geliyor....fakat yine de sonuna kadar emziriyorum...bazen 5 veya 6 dakika emerken bazen de 15 dakikayı buluyor....annelik böyle birşey işte....yorgun da olsan yapıyorsun...yavruma canım feda.....

canım benim yaaaaa... ne kadar üzüldüm....çok geçmişler olsun...hastalıklar bebişlerimizden uzak olsun inşallah....

inşallah canım...merak ettim şimdi....gününüz nasıl geçti?

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım bizde bayramda atlattık o durumu ne kadar dikkat etsekte sakınan göze çöp batıyor işte Allah beterinden korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…