bence gözü görmeyen biri varsa o da kendisi...kış mevsiminde olduğumuzu görmüyor galiba...yaz olsa bile çorap giydiririz bebeklerimize ...kaldı ki kış mevsimindeyiz...ben eldivenini,şapkasını da giydiriyorum...sen mutlaka doğru bildiğini söylemekten geri kalma....yazık bebişine hasta olmasın......
ya canım bebek neden senin yanında yatmıyor?kaynanan sizdemi kalıyor?(daha önce yazdıysan kusura bakma kaçırmış olabilirim burayı)
Yok canım alma şansım yok haftada 2 gün ben kalıyorum onlarda bebek kaynanamın odasında kalıyor bazen ağlayınca bende kalkıyorum ama maalesef üzerine battaniye veya yelek hırka giydirmeden kucağına alıyor.Ben artık söylemekten usandım eşimde benim şikayetlerimden usandı.Napsın oda uyarıyor annesini ama dinlemiyor kadın.Birde benim bebek gece uykusuna dalarken biraz mızmız oluyor o mızmızlık yapınca kaynanamda veriyormuş ağrı kesici ateş düşürücü şurup.Kızdım verme o mızmızlık yapıyor bir yeri ağrımıyor dedim ama umarım halen vermiyordur.
Benim iznim bitti işe başladım.Kaynanamın evide bize çok uzak,bizde kalmayıda kabul etmedi bekar kızı var kocası evde diye.O yüzden bebeği onlar aldı hafta içi orda kalıyor cuma akşamları ben alıyorum pazar akşamı geri veriyorum.Çalışmakta zorundayım yoksa geçinemiyoruz kiradayız.Çok zor ama başka çözüm yok.
herkese merhaba...bebişleriniz nasıl arkadaşlar?..biz hala ayakta emiyoruz...sizin bebişler düzeldi mi yoksa bizim gibi evi turluyor musunuz emzirirken?...
Benim iznim bitti işe başladım.Kaynanamın evide bize çok uzak,bizde kalmayıda kabul etmedi bekar kızı var kocası evde diye.O yüzden bebeği onlar aldı hafta içi orda kalıyor cuma akşamları ben alıyorum pazar akşamı geri veriyorum.Çalışmakta zorundayım yoksa geçinemiyoruz kiradayız.Çok zor ama başka çözüm yok.
Canım benim, bende hala ayakta emziriyorum ve 5 dk yı çok fazla geçmiyoruzz.Onun dışında herşey yolunda Allaha şükür,senden naber?
Selam kızlar, dün gece hastaneye gittik apar topar. Dünkü aşılar yüzünden yavrum çok ateşlendi. İlaç verdik, soyduk ama 38,5'u görünce yallah hastaneye...
Bie iğne yaptılar, boğazları rahatsızmış ilaç verdiler. O kadar da dikkat ediyorum, boğazları nasıl böyle oluyor anlamadım gitti. Bir de orda üç cadı hemşire bebeğime obez dediler. Neymiş illa 6buçuk kilo olacakmış vs vs. Kıskanç şeyler.
günaydın kızımın aşısı vardı bugün yavrum birisinde hiç ağlamadı ama diğerinde o kadar çok ağladıki zaten enede bu aşımım yaktığını söyledi
şimdi uyuyo ateş yapabilir dedi bakalım inş. ateş falan olmazda rahat geçiririz bugünü
Selam kızlar, dün gece hastaneye gittik apar topar. Dünkü aşılar yüzünden yavrum çok ateşlendi. İlaç verdik, soyduk ama 38,5'u görünce yallah hastaneye...
Bie iğne yaptılar, boğazları rahatsızmış ilaç verdiler. O kadar da dikkat ediyorum, boğazları nasıl böyle oluyor anlamadım gitti. Bir de orda üç cadı hemşire bebeğime obez dediler. Neymiş illa 6buçuk kilo olacakmış vs vs. Kıskanç şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?