günaydın kızımın aşısı vardı bugün yavrum birisinde hiç ağlamadı ama diğerinde o kadar çok ağladıki zaten enede bu aşımım yaktığını söyledi
şimdi uyuyo ateş yapabilir dedi bakalım inş. ateş falan olmazda rahat geçiririz bugünü
Selam kızlar, dün gece hastaneye gittik apar topar. Dünkü aşılar yüzünden yavrum çok ateşlendi. İlaç verdik, soyduk ama 38,5'u görünce yallah hastaneye...
Bie iğne yaptılar, boğazları rahatsızmış ilaç verdiler. O kadar da dikkat ediyorum, boğazları nasıl böyle oluyor anlamadım gitti. Bir de orda üç cadı hemşire bebeğime obez dediler. Neymiş illa 6buçuk kilo olacakmış vs vs. Kıskanç şeyler.
Selam kızlar, dün gece hastaneye gittik apar topar. Dünkü aşılar yüzünden yavrum çok ateşlendi. İlaç verdik, soyduk ama 38,5'u görünce yallah hastaneye...
Bie iğne yaptılar, boğazları rahatsızmış ilaç verdiler. O kadar da dikkat ediyorum, boğazları nasıl böyle oluyor anlamadım gitti. Bir de orda üç cadı hemşire bebeğime obez dediler. Neymiş illa 6buçuk kilo olacakmış vs vs. Kıskanç şeyler.
inşallah canım...merak ettim şimdi....gününüz nasıl geçti?
meralcim geçmiş olsun... aşı bizde ateş değil ama baya bi huzursuzluk yapmıştı bide aynı gün rota yıda olmuştuk...umarım siz rahat atlatmışsınızdır bugünü...
kaşık mamasına geçiceğini söylemişsin doktorun beslenme düzeni vermedi mi? süt arttırıcı bişeler kullanmıyor musun?
mama doğal beslenme olmucak ki bide ya seni bırakırsa mamaya alışıp...
Arda çok şükür 3 gündür az sürede olsa emmeye başladı biberonu 3 gündür sadece meyve sularında kullanıyorum öğlen 1 de sebze çorbası akşam 7 de yoğurdu ve meyve suyu var diğer saatlerde anne sütü veriyorum anne sütünün yetersiz olduğu durumlarda doktorun verdiği çizelgede muhallebi ve biberon maması bebelac1 önerdi doktorumuz beslenme saatleride 3 er saat arayla 150cc bakalım bu şekilde bizim bu ayımız nasıl geçicek...
bide kan damlasına başlayan varmı bu ay sonunda kan tahlili yapmadan asla başlama dedi doktorumuz bize eğer değerleri normalse boşu boşuna vermeye gerek yok dedi
bu facebooktaki sayfaya nasıl üye olacağım ben kızlarbilen varmı? ne kadar çok kadınlar kulubü var
kızlar size önerim şu doktorlerınızın verdiği ek gıda listelerini paylaşaşalım
selam kızlar hepiniz bi şekilde ek gıdalardan bahsetmişsiniz biz de geçen gün ki kontrolümüzde doktorumuz beslenme tabloso verdi başla diye önce yoğurtla başlayacakmışız bi hafta boyunca aç karnına her seferinde miktarını artırark devam edeceğim ikinci hafta yoğurt +yumurta sarısı en fazla 4 de bir olacakmış sonraki hafta yoğurt+yumurta sarısı+pekmez yani her hafta yeni bi besinle tanışacak alışması için ve kabızlık isal kusma alarji gibi etkilerini görmek için böyle olması gerektiğini söyledi
kızlar size önerim şu doktorlerınızın verdiği ek gıda listelerini paylaşaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?