- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
aklıma gelmişken yazayım....
benim minik kuzum hep sağa ve sola yatıyor..sırt üstü yatırmaya kalksam hemen gözlerini açıyor ve asla sırt üstü yatırmama müsade etmiyor...bu nedenle kafası yamuk bir hal aldı... arka kısmı şişik kaldı biraz... o kadar üzülüyorum ki bu duruma...bu saatten sonra ben nasıl sırt üstü yatıracağım ve kafası nasıl düzleşecek?...yoksa bu aylardan sonra artık düzleşmez mi?...üffffffffff.....
slm kızzlar hepınızı coook ozledım nezmandır gıremıyorum.yukarda yazılanları okudumda benım oglusuma kan ılacı verdıgımde meme emmıyor ve kakayı cok zor yapıyor doktor olsun ver dedı ama ben ne gece uyuyorum ne gunduz kan ılacı varken cok huysuz 3 gundur vermıyorum bebısım rahatladı sızce ne yapayım???eskıden kan ılacımı varmıs ya :):)
bıde kac dakka emıyor sızın kuzucuklar benımkı etraf ıncelemekten bu ay az kılo aldı 400 gr aldı dedım doktor olsun ıı dıyor kılosuda suan 7,900 ayın 19.da 5aylık olcak.hepınızı optuk oglusumla
slm kızzlar hepınızı coook ozledım nezmandır gıremıyorum.yukarda yazılanları okudumda benım oglusuma kan ılacı verdıgımde meme emmıyor ve kakayı cok zor yapıyor doktor olsun ver dedı ama ben ne gece uyuyorum ne gunduz kan ılacı varken cok huysuz 3 gundur vermıyorum bebısım rahatladı sızce ne yapayım???eskıden kan ılacımı varmıs ya :):)
bıde kac dakka emıyor sızın kuzucuklar benımkı etraf ıncelemekten bu ay az kılo aldı 400 gr aldı dedım doktor olsun ıı dıyor kılosuda suan 7,900 ayın 19.da 5aylık olcak.hepınızı optuk oglusumla
merak etme canım cok kısa bir süre sonra uykusunda kendisi bi sağına bi soluna yada sırt üstü olarak dönerek uyumaya başlıycak ben ardayı yan yatırıyorum kusmalara karşı korumak amaçlı bi bakıyorum sırtüstü yatıyor yada diğer tarafına dönmüş buluyorum hem kafasıda öle kalmaz düzelir daha çok küçükler için rahat olsun...
cok gecmis olsun canim, Allah bidaha yasatmasin. Benim memislerde tekliyor sanirim ek gidaya gecme zamaniSelam kızlar, sağolun merak etmişsiniz beni. İyiyiz çok şükür. Oğlum da iyi. Antibiyotik ve kan ilacı alıyor. Kan değerleri düşük çıkınca verdi doktor. Kızlar benim sütüm gitmeye başladı. Günde 2-3 kere sağabiliyorum o daaz çıkyor. Ek gıda meselesine gelince, geçen bebelac'ın armutlu muhallebisini yaptım tükürdü hep, bu akşam da denedim azcık yedi maşallah. Antibiyotik deyince aklıma geldi: Dr Erhan Ateş, antibiyotiklerin bağırsaktaki faydalı bakterileri öldürdüğünü, bu yüzden antibiyotik tedavisi gören bebek ve çocukların muhakkak yoğurt tüketmesi gerektiğini söylüyor. Kitabında okudum. Günde 5-6 sefer kaka yapıyor, yararlı bakteri olmayınca sindirmeden atıyor sanırım yediklerini. O yüzden bu akşam 1 bardak sütten ilk kez yoğurt yaptım. İnşallah mayalanır da yediririm yarın.
Ayşecikcikim üzülme daha kafası süt onun, düzelir...
Ya kızlar yaaa benim bu süt geri gelir mi ki? Hele gece 10dan sonra hiç yok. Sabaha kadar taş kesiliyor. Yorgunluktan mı acep?
Selam kızlar, sağolun merak etmişsiniz beni. İyiyiz çok şükür. Oğlum da iyi. Antibiyotik ve kan ilacı alıyor. Kan değerleri düşük çıkınca verdi doktor. Kızlar benim sütüm gitmeye başladı. Günde 2-3 kere sağabiliyorum o daaz çıkyor. Ek gıda meselesine gelince, geçen bebelac'ın armutlu muhallebisini yaptım tükürdü hep, bu akşam da denedim azcık yedi maşallah. Antibiyotik deyince aklıma geldi: Dr Erhan Ateş, antibiyotiklerin bağırsaktaki faydalı bakterileri öldürdüğünü, bu yüzden antibiyotik tedavisi gören bebek ve çocukların muhakkak yoğurt tüketmesi gerektiğini söylüyor. Kitabında okudum. Günde 5-6 sefer kaka yapıyor, yararlı bakteri olmayınca sindirmeden atıyor sanırım yediklerini. O yüzden bu akşam 1 bardak sütten ilk kez yoğurt yaptım. İnşallah mayalanır da yediririm yarın.
Ayşecikcikim üzülme daha kafası süt onun, düzelir...
Ya kızlar yaaa benim bu süt geri gelir mi ki? Hele gece 10dan sonra hiç yok. Sabaha kadar taş kesiliyor. Yorgunluktan mı acep?
saol canım ıcımı rahatlattın bılgılerınle.dedıgın gıbı bı kan tahlılı yaptıraayım bende.benım oglusum cok kudubuk bısey oldu sureklı kucakta gezdır ıstıyor ve ben ne ev ısı yapabılıyorum nede yemekcanım merhaba 5. ayda bebekler doğdukları kilolarının 2 katı kadar olmalıymışlar ve artık ayda ortalama 500gr civarı alırlarmış gayet iyi bebeğin maşallah kuzuna
doktor kan ilacını kantahlili yapmadan vermiyceğini söyledi eğer düşükse kanı kullanırız değilse ne gerek var kullanmaya dedi istersen sende bi kan sayımı yaptır zaten 5. ayı doldurduklarında yapılıyormuş ona göre kullanıp veya kullanmaman gerektiğini anlarsın biliyosun hamileliğimizde biz bile kan haplarını içerken zorlanırdık değilki minnoşlarımız...
bebişinede sanada sevgiler...
meraba benim oğlumda etrafı izlemekden emmek istemiyor ben gözlerine mendil örtüyorum o zaman 5 10 dk emiyor
ek gıdya geçen annleer siz bebişler nasıl yiyomu ve neler veriyosunuz ben napcam bu kızla yaa
selamlar herkese ben elmapüresi cicibe ve hero baby kaşık mamasıyla başladım kemiksuyu veriyorum gece yatmadan yoğurt yediriyorum çok rahat uyuyor severek yiyor muza başlaık arada ceviz ve şamfıstıı rendeleyip veriyorum yağlı şeyler yediriğimde mutlaka su içiriyorum kahvaltı zamanında ekmek içini domates suyuyla ıslatıp peynir eziyorum
bi de kan damlası ebe verdi ama doktorum kullanma dedi sağlıkocağından erken veriyorlar bi ay sonra dedi
bi arkadaşımız rota virüsü ile ilgili bi uyarıda bulunmuş başka doktorlarından böyle bi uyarı alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?