2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kimseler yok ama yine yaa dün akşam mayaladığım yoğurt sonunda tutmuş bugün öğlen yoğurt verdim kzıızma çok şükür onu yedi ama sabah meyve suyu verdim havuş suyuna başladım bugün ama ondan 2-3 kaşık zor içti keşke herşeyi severek yesede benide zorlamasa ne güzel olur ama

Selam kızlar, görüyorum ki çoğumuz ek gıdalara başlamışız. Yalnız sütümüz yetmese bile devamını formül sütle takviye ediyoruz değil mi? Zira 1 yaşına kadar ona ihtiyaçları var.
Benim sorunum bebeğim geceleri uyumuyor, paso karnı acıkıyor. Kullandığımız formül sütü değiştirdik, sanırım ondan. Bizimki de kolay kolay bulunmuyor. Şükürler olsun ki bugün geldi, gece rahatım büyük ihtimalle.
Biz de bebelac'ın pişirilen lezzetler'inden birine başladık. Öğlenleri daha sulu ve az miktarda yani tadımlık yaparak veriyorum. Başta yemedi, tükürdü hep, ama dün yarım 1 çay bardağı kadar yedirdim. Bu akşam da yatmadan hero baby'nin gece mamasını vereyim de rahat uyusun. Bir de sürekli kaka yapıyor bebeğim, antibiyotikten sanırım. Bu akşam son kez kullanacağız, yarın yok. Yaw bir de yoğurdu bir türlü mayalayamadım ben. Sıcak yerde durması lazımmış bilemedim, bakalım bu akşam 1 deneme daha yapayım.

Slm kızlar cuma akşamı aldım oğluşumu hafta sonu beraberdik.Yerim ben onu yaa doyamıyorum bebişime.Ninni söylemeyi öğrenmiş uyuturken ninni söylüyorum baktım oda bana eşlik ediyor hımm hımm hımm.Gülmekten öldüm yaa.Ama bu sabah bıraktım kayınvalideme.Bakalım haftaya bizi şaşırtacak neler yapacak.

Canım benim ya çok üzülüyorum senin için. Benim annemde çalışırmış ondan mürebbiyelerle büyüdüm ben. Keşke senin de öyle şansın olsa, yanında olsa bebeğin. Bari haftasonları bebeğinle uyu da kokunu unutmasın.

çiğdemcim bende iki kere yaptım bir türlü tutmadı ama dün akşam yaptığım tutmuştu bende bugün onu verdim bu akşamada mayaladım bakalım yarın için inş. buda tutarda veririm yarın

Sağol canım.Cumartesileri çalışıyordum normalde doğumdan önce şimdi c.tesileri izinliyim.Zar zor izin aldım valla.Neyseki artık netleşti ve izinliyim.Bu arada galiba unutmamış oğlum beni ben işe başlamadan önce hep emzirir şekilde uyurdu oğlum kucağımda.Geçen hafta kaynanam uyutamıyorum artık öyle uyumuyor ayağımda sallıyorum diyordu.Ama ben cuma akşamı oğlumu aldım benim kucağımda uyudu yine.

ben deldım:) havuç suyu benımkıde 2 kasık falan ıcıyor ama oglusum 4 gundur kaka yapamdı ya cok uzuluyrm onceden bende antıbıyotık kullanmıstım agzında pamukcuk vardı ondada ıshal olmustu kılo alamadı bır sure suanda ememıyor kaka yapamdıgı ıcın.ne yapıcam bılmıyorum
maşallah kuzuna:):)benımkıde huhu dıye sallanıyor babannem ogretmıs:)

kimsecikler yok yine. yinede günaydınlar herkese dün aşımızı olduk akşam huysuzlandı kan ilacını kansayımı yaptırım versem olurmu diye sordum kansızsada kanı iyisede ver dedi 7200gr 64cm olmuşuz 1 ayda yarım kilo almışkan ilacı acı olur biraz dedi verdiğin mamayla birlikte ver dedi

Melabaaa, nasılsın? Maşallah kuzucuğa kocaman olmuş. Benim bebeğimde kansızlık çıktı, kilosuna göre alıyor benimki de. Mamasına damlatıp veriyorum. Acı değil de demir tadı var kesif olarak.

Melabaaa, nasılsın? Maşallah kuzucuğa kocaman olmuş. Benim bebeğimde kansızlık çıktı, kilosuna göre alıyor benimki de. Mamasına damlatıp veriyorum. Acı değil de demir tadı var kesif olarak.

sağolasın çiğdemcim maşallah senin oğluş kadar olmasada almış birazcıkiyim çok şükür sen nasılsın bilmiyorum tadına daha bakmadım akşam başlıcaz

selam kızlar nasılsınız benim kızımda bir ayda 700 gr almıştı geçen ay dr. az almış demişti yani tam sınırda almış kiloyu ondan yavaş yavaş ek gıdaya başla dedi bizde başladık
sizler nasılsınız

iiz çok şükür sen nasılsın canım ek gıdayla ilgili bişiler demedi ben netten takiben başladım bakalım nasıl bi değişiklik olacacak

Son düzenleme:
cnm yoğurt verdim dün ilk defa mayve suyu yapıp veriyorum sabahları şimdi uyuyo uyandıktan sonra yoğurdu var akşamalrıda milıpanın sütlü pirinçli muhallebisini yapıp veriyorum
haftayada sebze çorbalarına başlıycaz böyle işte yavaş yavaş ama meyve suyunu yapıp verdiklerimi pek istemiyo bu sabah elma verdim ama 3-4 kaşık ancak yemiştir bende zorlamıyorum şimdilik

ben yoğurdu gece yatmadan veriyorum rahat uyuo diye bide püreyle başladığım için çok memnunm yutma refleksi çok gelişti muhallebiyi bende denicem

yoğurdu hazır sütlemi yapıyorsunuz normal sütle mi? hazır sütü tavsiye etmemişlerdi bana

ben yatmadan muhallebi veriyorum ama sebze çorbasına başlayınca öğlenleri çorba ikindi gibi yoğurt akşamlarıda muhallebi olcak zaten sabahları meyve suyu yada püre şeklinde oluyo bazen
bende bu akşam muhallebiye biraz armut katıp vericam bakalım yiycekmi
yoksa muhallebiyi çok güzel yiyp zaten bitek onu düzgün yiyoya neyse

yoğurdu hazır sütlemi yapıyorsunuz normal sütle mi? hazır sütü tavsiye etmemişlerdi bana

yoğurdu pastorize sütten yapıyorum ben ama bilmemki dr. sormayıda unutmuşum neyle yapim diye ama baktımda pastorize sütten mayalıyolar bebişler için bende ondan mayalıyorum

Hoşgeldin meralcim... Saat 2 buçukta tam 4 saat olacak yoğurdu mayalayalı. Bu sefer olur inşallah. Ben de bebelacın muhallebisini veriyorum ama gündüz. Az da olsa yiyor. Sebze şeysine bir dahaki ay başlamayı düşünüyorum. Önce tükürmeden muhallebiyi yutsun sebze kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…