maşallah kuzucugumabendemı versem ya sut sankı az gelıo aama bızımkı kakayı zor yapyr ozman
Slm kızlar cuma akşamı aldım oğluşumu hafta sonu beraberdik.Yerim ben onu yaa doyamıyorum bebişime.Ninni söylemeyi öğrenmiş uyuturken ninni söylüyorum baktım oda bana eşlik ediyor hımm hımm hımm.Gülmekten öldüm yaa.Ama bu sabah bıraktım kayınvalideme.Bakalım haftaya bizi şaşırtacak neler yapacak.
Canım benim ya çok üzülüyorum senin için. Benim annemde çalışırmış ondan mürebbiyelerle büyüdüm ben. Keşke senin de öyle şansın olsa, yanında olsa bebeğin. Bari haftasonları bebeğinle uyu da kokunu unutmasın.
ben deldım:) havuç suyu benımkıde 2 kasık falan ıcıyor ama oglusum 4 gundur kaka yapamdı ya cok uzuluyrm onceden bende antıbıyotık kullanmıstım agzında pamukcuk vardı ondada ıshal olmustukimseler yok ama yine yaadün akşam mayaladığım yoğurt sonunda tutmuş bugün öğlen yoğurt verdim kzıızma çok şükür onu yedi ama sabah meyve suyu verdim havuş suyuna başladım bugün ama ondan 2-3 kaşık zor içti keşke herşeyi severek yesede benide zorlamasa ne güzel olur ama
maşallah kuzuna:):)benımkıde huhu dıye sallanıyor babannem ogretmıs:)Slm kızlar cuma akşamı aldım oğluşumu hafta sonu beraberdik.Yerim ben onu yaa doyamıyorum bebişime.Ninni söylemeyi öğrenmiş uyuturken ninni söylüyorum baktım oda bana eşlik ediyor hımm hımm hımm.Gülmekten öldüm yaa.Ama bu sabah bıraktım kayınvalideme.Bakalım haftaya bizi şaşırtacak neler yapacak.
kimsecikler yok yine. yinede günaydınlar herkese dün aşımızı olduk akşam huysuzlandı kan ilacını kansayımı yaptırım versem olurmu diye sordum kansızsada kanı iyisede ver dedi 7200gr 64cm olmuşuz 1 ayda yarım kilo almışkan ilacı acı olur biraz dedi verdiğin mamayla birlikte ver dedi
Melabaaa, nasılsın? Maşallah kuzucuğa kocaman olmuş. Benim bebeğimde kansızlık çıktı, kilosuna göre alıyor benimki de. Mamasına damlatıp veriyorum. Acı değil de demir tadı var kesif olarak.
selam kızlar nasılsınız benim kızımda bir ayda 700 gr almıştı geçen ay dr. az almış demişti yani tam sınırda almış kiloyu ondan yavaş yavaş ek gıdaya başla dedi bizde başladık
sizler nasılsınız
cnm yoğurt verdim dün ilk defa mayve suyu yapıp veriyorum sabahları şimdi uyuyo uyandıktan sonra yoğurdu var akşamalrıda milıpanın sütlü pirinçli muhallebisini yapıp veriyorum
haftayada sebze çorbalarına başlıycaz böyle işte yavaş yavaş ama meyve suyunu yapıp verdiklerimi pek istemiyo bu sabah elma verdim ama 3-4 kaşık ancak yemiştir bende zorlamıyorum şimdilik
yoğurdu hazır sütlemi yapıyorsunuz normal sütle mi? hazır sütü tavsiye etmemişlerdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?