Hoşgeldin meralcim... Saat 2 buçukta tam 4 saat olacak yoğurdu mayalayalı. Bu sefer olur inşallah. Ben de bebelacın muhallebisini veriyorum ama gündüz. Az da olsa yiyor. Sebze şeysine bir dahaki ay başlamayı düşünüyorum. Önce tükürmeden muhallebiyi yutsun sebze kolay.
hoşbulduk çiğdemcim benimde 3. denemede falan tutmuştu yoğurt benimki muhallebiyi yiyo ama meyveyi istemiyo nedeninide anlamadım yaa neyse
benim kızım uyandı ben kaçar şimdi yoğurt yedircem bakalım yerse
sonra görüşmek üzere
tupperware diye bi marka var mutfak gereçlerine dair onlarda minik kaplar var biraz fiyat yönünden pahalı ama onlarda çok güzel tutuyor
Evet duydum onu, ama eski yöntemle yapıyorum ben; tencere yöntemi. Belki de yoğurdu az koyuyorum. Başka bir tarif buldum, onunla denedim: SON KEZ!!!
Heheheh aklıma ne geldi, geçen oğluşum öptü beni. Öyle bizimki gibi şapır şupur değil, ağzını açıp dudaklarını yanağıma yapıştırdı, ufak da bi dil attı ama çok sevimliydi. Şimdi sürekli yüzümü yıkıyorum belki mavişim öpmek ister
evet öpme rfeleksi gerçekleşiyor oğluşunda beni ve babasını sabahları genlde öpmeye çalışıyor
yoğurdu hazır sütlemi yapıyorsunuz normal sütle mi? hazır sütü tavsiye etmemişlerdi bana
ben çıkıyorum kzıızm sanırım tam dalamadı uykuya kıpır kıpır onun yanına gidipte bakim en iyisi
Kızlar oğlum için katı meyve sıkacağı alacağım hangi marka model önerirsiniz.Sizler ne kullanıyorsunuz
sizleri okuyunca bende heveslendim ahh bir başlasak bizde wek gıdaya :)
cumadan beri mama takviyesine başladık. telde görüştüm Drla ek gıdaya geçsek mi diye.. hayır dedi kontrol gününe kadar mama ile devam et gelince konuşuruz.. kontrolümüz 4ünde ve Uras tam 4.5aylık olmuş oluo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?