2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk çiğdemcim benimde 3. denemede falan tutmuştu yoğurt benimki muhallebiyi yiyo ama meyveyi istemiyo nedeninide anlamadım yaa neyse
benim kızım uyandı ben kaçar şimdi yoğurt yedircem bakalım yerse
sonra görüşmek üzere

Bu da benim 3. denemem. Tamam canım, afiyet olsun prensese...

3. denememde de yoğurt yapama-mayı başardım. Acayip kızdım kendime. Formül sütle deneyeceğim son kez.

tupperware diye bi marka var mutfak gereçlerine dair onlarda minik kaplar var biraz fiyat yönünden pahalı ama onlarda çok güzel tutuyor

tupperware diye bi marka var mutfak gereçlerine dair onlarda minik kaplar var biraz fiyat yönünden pahalı ama onlarda çok güzel tutuyor

Evet duydum onu, ama eski yöntemle yapıyorum ben; tencere yöntemi. Belki de yoğurdu az koyuyorum. Başka bir tarif buldum, onunla denedim: SON KEZ!!!
Heheheh aklıma ne geldi, geçen oğluşum öptü beni. Öyle bizimki gibi şapır şupur değil, ağzını açıp dudaklarını yanağıma yapıştırdı, ufak da bi dil attı ama çok sevimliydi. Şimdi sürekli yüzümü yıkıyorum belki mavişim öpmek ister

evet öpme rfeleksi gerçekleşiyor oğluşunda beni ve babasını sabahları genlde öpmeye çalışıyor

Kızlar oğlum için katı meyve sıkacağı alacağım hangi marka model önerirsiniz.Sizler ne kullanıyorsunuz

merhaba kızlar,
bizimde bugün huysuzluğumuz üzerimizde uyumuyor bi türlü bende yoğurdumuzu mayaladım şimdi akşama hazır olsun diye gelip size bi bakıyım dedim...

Son düzenleme:
benim kızım sanırım bugün verdiklerimi püskürtmeyi öğrendi öğlen yoğurt vermiştim hanımefendi istemedi bi püskürttüki her taraf yoğurt oldu

hoşgeldin meralcim, evet o püskürtme olayı baya bi kötü oluyor hele ki sebze çorbasında
sağlıklı olsunlarda püskürtsünler sonuçta yeni bişeler öğreniyorlar minnoşlar

Kızlar oğlum için katı meyve sıkacağı alacağım hangi marka model önerirsiniz.Sizler ne kullanıyorsunuz

Ben Phlips'in katı meyve sıkacağına sahibim. Hamile olduğumu öğrenince eşim hediye etmişti; hani meyveleri bütün bütün attığın var ya o işte. Çok güçlü makina ve çekirdeğine kadar sıkıyor, ayrıca posası da kuruya çok yakın çıkıyor, şahsen tavsiye ederim.

sizleri okuyunca bende heveslendim ahh bir başlasak bizde wek gıdaya :)
cumadan beri mama takviyesine başladık. telde görüştüm Drla ek gıdaya geçsek mi diye.. hayır dedi kontrol gününe kadar mama ile devam et gelince konuşuruz.. kontrolümüz 4ünde ve Uras tam 4.5aylık olmuş oluo..

allah uzun uzun sağlıklı dolu dolu ömürler versingerçekten güzel oluyor bebişlerin yeni tatlar keşfetmesi tatlı tatlı yemesi

yine kimseler yok ama selamlar dün akşam çorba yaptım mevsim sebzeleriyle ilk yüzünü ekşitti püskürtmeye başladı falan 1 saat sonra tekrar denedim bu sefer şapırdanarak yedi banyodan sonrada oğluşun saçına çizik attık ayh çok tatlı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…