merhaba arkadaşlar....özlemişim sizleri...kaç gündür durmuyor bizim minik kuzu...gündüz pek uyumuyor artık..belki 1 saat falan uyuyor...kucak istiyor hep....kucakta olunca da ne yemek yapabiliyorum ne temizlik...sizler nasıl yapıyorsunuz...hem de sizler ek gıdaya geçmişsiniz..bebişlerinize yemekler yapıyorsunuz...ben o zaman ne yapacağım bilmiyorum....bebeğime yemek yapmaya nasıl vaktim olacak ki....:93:
canım benimki karnı doyduğunda ana kucağında duruyor zaten saat 11 12 gibi uyanıyor uykusunu almış oluyor gündüzde karnını doyurunca sakin sakin oyun oynuyor çizgi film hastası onu izliyor bende o arada ne yapabilirsem saat 17 gibi huysuzlanmaya başlıyor akşam yemeğimizi zor hazırlıyorum başka sorunumuz yok şükürler olsun
ne hoş...bizimki kendi kendine oynamıyor...karnı acıkınca bile ayakta gezdirerek emziriyorum...bazen emmeyi bile reddediyor...halbuki aç...bazen evde koşuyorum...vucudu orantısız salllanınca memeyi alıyor...bu bizim için çok sıkıntı...çok yoruluyorum gerçekten....kendi kendine de oyalanmaya bir başlasa ben de kalan işlerimi yaparım...ama maalesef....
canım benimki karnı doyduğunda ana kucağında duruyor zaten saat 11 12 gibi uyanıyor uykusunu almış oluyor gündüzde karnını doyurunca sakin sakin oyun oynuyor çizgi film hastası onu izliyor bende o arada ne yapabilirsem saat 17 gibi huysuzlanmaya başlıyor akşam yemeğimizi zor hazırlıyorum başka sorunumuz yok şükürler olsun
Allah kolaylık versin aç olduğundan ve uykusuzluktan dolayıdır huzursuzluğu.oğlum huzursuzzsa ondan bilirim.ilk aylar bizde öyleydik ayakta emmeden durmazdı zamana unuttu şükürler olsun ne bel kalıyo ne kol.umarım düzelir.yazık sen yoruluyosun bebekte çekiyor yavrum benim
Melaaabaaa... Sonunda başardım :87: Dün son yaptığım yoğurt tuttu. Akşam da oğluşuma yedirdim, ağzını ekşitti ama yedi biraz. Buna da şükür.
Kıss ayşecikcikcikcikim benim. Allah yardımcın olsun, inşallah vazgeçer huyundan. Benim velet de durmuyor, ağlıyor paso. Ben de karnını doyurduktan sonra işim varsa dönencesini izletiyorum ya da babyfirst açıyorum, ona dikkat kesiliyor.
Prettycim sen haklısın ama benim ve benim gibi arkadaşlar mecbur onu yapmaya. Bazen lavaboya gitmem gerekiyor haliyle, o zaman bile ağlıyor çılgınlar gibi. Bütün gün oturtmuyorum, zaten dikkati başka yönlere kayıyor; 15dk baksa günde bana yeter. Ev işi için de yatağına yatırıp dönencesini izletiyorum. İşim biter bitmez alıyorum oğlumu oynuyorum.
ben onceden bayag tupperware almıstım sakın para verıpte her urununu almayın ya atıyorlar cogu seyı verdıgım paralara acıyorum bıde ucuz alayım dıye satıs yaptım ama yıne bıle cok kazıklanmısım:)en guzelı cam rende hemde ucuz hemde cok saglıklı tavsıye ederım canımben tupperwarenin rendesini kullanıyorum çok memnunum
hehe yerım ben onu ya benım sıpamda oyle kollarım dehset kas yaptı esım guluyor hep ama yardımcı oldgunuda soyleyemem askım yorgunum ben erkegım dıyıp yırtıyor:) allah omurlerını uzun etsınler ama cok zormus ya benımkı kucakcı bı dkka durmuyor yerde ona harcadgm enerjıden sutum azaldımerhaba güzel anneler benim oğluşumda hiç durmuyor hep kucakta uyumuyor yatırırsam hemen ağlıyor evimi bile temizliyemiyorum kafam karman çorman :2:
Günaaaydıııınnn... Kız ayaklara alıştırın, en fazla topuklarınız ağrır, ben benim tosuncuğu nasıl taşırım kollarımda saatlerce??
Meeeerrryeeeeemmmmmmmm
çiğdem nbr hayatım????hangi topiktesin söyle oraya geleyim
Tüh yine konuşamadık, sen gelmişsin benim velet uyanmış =(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?