gurbett yakaladım senii,nasılsın balım?kuzu uyudu mu?
cam rendeyi ek gıdalara geçen anneler biliyor cnm,bak sen önceden duymuşsun,öyle pahalı bişey değil,geçen sene 3,5 liraya almıştım ben :86:
selam kızlaarr, 3 ay 3 haftalık oğlumun dişi çıkıyor damağını kabartmış ama henüz yaramamış diş , çok sıkıntısı var yavrumun...
slm bayanlar oncelıkle yoğurt mayalamak isteyenlere tavsıtem hazır sutten mayalıyorum ben yarım çay bardağından biraz fazla sutu ısıtıyorum kaynatmıyorum sonra kuçuk bi kavonozum var ona aktarıyorum içimden 7ye kadar sayıyorum serçe parmağımı yakmıyosa mayayı çay tabağında ılımış olan sutle açıyorum karıştırarak sonra kavonozdakı sute eklıyorum karıştırıyorum kuçuk el havlusuna sarıyıorum soğuk fırının içine koyuyorum fırın hava almadığı için kolay mayalanıyo yıne bu tarıfle mayalamayı kkden 1 arkadaştan okumuştum denedğim gunden berı tutuyo deneyın bakalım
Kızlar oğlumu almama saatler kaldı.
2 gün hasret gidereceğiz.Oğlum eşim ve ben.Cumartesi dr a götüreceğim genel kontrol ve bakalım bizde ek gıdaya geçeceğiz bir liste falan hazırlarız doktoruyla.Pazar günüde annemler ablamlar falan gelecek bize ee onlarda özlüyorlar tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?