2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler oğlum çok huysuz hiç durmuyor gündüz uyumuyor ondan olsa gerek ne yapıcağımı şaşırdım sallıyorum beşiğine koyuyorum en fazla yarım saat bir saat uyuyor sizin bebişler nasıl

Cnm artık diş kaşınmaları baya bi zorluyor onları sanırım ben o yüzden olduğunu düşünüyorum aynen çok huysuz sebepsiz yere ağlıyor ve sürekli elleri ağzında aç gibi ama 1 kase çorba peşine 10 dk emzirdim aç olamaz çok sinirli bide sanırım dişleri zorluyor...

merhaba kızlar nasılsınızzz..
bızımde dıslerımız cok kasınıyor oyuzden bıraz huzursuzluk yapıyor ve uyku sattlerı karısıyorr gece bıle kalkıp dıs kasıyoruzz
emmesı gunduz zorlayarak verıyorum gece cokkk cokkk emıyooo

slm bayanlar oncelıkle yoğurt mayalamak isteyenlere tavsıtem hazır sutten mayalıyorum ben yarım çay bardağından biraz fazla sutu ısıtıyorum kaynatmıyorum sonra kuçuk bi kavonozum var ona aktarıyorum içimden 7ye kadar sayıyorum serçe parmağımı yakmıyosa mayayı çay tabağında ılımış olan sutle açıyorum karıştırarak sonra kavonozdakı sute eklıyorum karıştırıyorum kuçuk el havlusuna sarıyıorum soğuk fırının içine koyuyorum fırın hava almadığı için kolay mayalanıyo yıne bu tarıfle mayalamayı kkden 1 arkadaştan okumuştum denedğim gunden berı tutuyo deneyın bakalım

arkadaşlar yoğurtu mayalıyorum ama bizim kız yemıyokı 4.5 aylık olduk gecen ay 300 gr almış zaten 2750 doğmuşu sadece benı emıyodu sutum azdı sut artırıı çaylart haplarla oluyo sutum oda artık yetmıyo dr ek gıdalara ve devam mamasına başlattı mlupayı alması kesınlıkle biberon yalancı emzık ağzına sokmuyo kaşıkla denedım yok sma aldık drn tavsıyesıyle onuda 2 kaşık anca aptamıl pırınçlı armutlu portakallı ,sade pirinç unu,havuç suyu,elma suyu, yoğurt azar azar verıyorum ama ne mumkun ağzını kapatyo almıo ağlıyo ağlarken verıyorum 2 kaşık oda şimdi ağzını sım sıkı kapatarak ağlıyo ne yapcağımı şaşırdım aç kalıo 3 saat yınede yemıyo varmı bi tavsıyenız çok üzülüyorum

Canlarrr nasılsınız bakim! Her zaman gelemiyorum buraya. Bu arada cam rendeyi de ilk kez ağustos annelrinden duydum :) Daha önce hiç bi yerde duymamıştım. Ek gdalara geçmeden bende alsam iyi olacak P Öpüyoruz kızımla hepiniziiiii :)

gurbett yakaladım senii,nasılsın balım?kuzu uyudu mu?
cam rendeyi ek gıdalara geçen anneler biliyor cnm,bak sen önceden duymuşsun,öyle pahalı bişey değil,geçen sene 3,5 liraya almıştım ben :86:

gurbett yakaladım senii,nasılsın balım?kuzu uyudu mu?
cam rendeyi ek gıdalara geçen anneler biliyor cnm,bak sen önceden duymuşsun,öyle pahalı bişey değil,geçen sene 3,5 liraya almıştım ben :86:

Yakala beni canoo PP nasıl bişi merak ettim doğrusu P inernrtten bi bakayım bakalım,gözümde bile canlandıramadım çünkü .. Duru tekrar aynı düzene girdi.. sadece 2 gün sorun yaşadık ve hala niye olduğunu bilmiyom bi daha olmaz inşallah.

Günaydınnnn...
Yav düşündüğün gibi rende diil, böyle cam tabak düşün uzunlamasına ve küçük içinde tırtıklar var, öyle birşey işte.

selam kızlaarr, 3 ay 3 haftalık oğlumun dişi çıkıyor damağını kabartmış ama henüz yaramamış diş , çok sıkıntısı var yavrumun...

selam kızlaarr, 3 ay 3 haftalık oğlumun dişi çıkıyor damağını kabartmış ama henüz yaramamış diş , çok sıkıntısı var yavrumun...

bizde de öyle bir durum var sanki...ereken gibi ama bilemiyorum....bu sabah alt damağına baktım yerleri belliydi...son zamanlarda o kadar huysuz ki yere inmiyor hiç...sürekli kucakta....çok zor yaaa....

ne kadar erken başlamışsınız ek gıdalara bizim doktorumuz henüz vermedi birşey anne sütüne devam.neden sizde öyle anlamadım.bu arada oğlum bugün tam 4 aylık

Kızlar oğlumu almama saatler kaldı.
2 gün hasret gidereceğiz.Oğlum eşim ve ben.Cumartesi dr a götüreceğim genel kontrol ve bakalım bizde ek gıdaya geçeceğiz bir liste falan hazırlarız doktoruyla.Pazar günüde annemler ablamlar falan gelecek bize ee onlarda özlüyorlar tabi.

merhaba cnm bende aynen bu şekilde mayalıyorum kalorifer peteğinin üstünde bekletiyorum süper oluyor maşallah...

nazocum gözünaydınn doya doya kokla oğlunu...

Son düzenleme:
Tekrar selam kızlar, benim bu oğlum iyice baykuşa döndü, gece uyumaz; gündüz zırlar. Bittim ben kesin. Ya kızlar benim size sormam gereken bir şey var:
Aranızda anlayanınız var mı, ya da bu işlerden anlayanı bildiğiniz birileri varsa yardımınızı bekliyorum.

Benim sıkıntım geçenlerde gördüğüm bir rüya (yani pek rüyaya benzemiyor, hani gerçek gibi olur ya aynen öyleydi) ilgili. Şöyle ki:
Bir gece yatarken göğe doğru yükseldiğimi gördüm. Yükselmek demeyelim buna, daha doğrusu yukarı çekiliyordum. Göğü geçip arşa çıkmaya başladım, böyle yatar pozisyonda kendi isteğim dışında çekiliyorum, ama korkmuyorum başımın üstünde bembeyaz bir ışık var, oraya gidiyorum. Etrafıma bakıyorum arşta nurlar içinde kanatlı kadınlar var dizlerinin üzerine oturuyorlar hani namazda kade-i ahire yapılır ya tahiyyat okunur, aynen öyle. Bir de yüzlerini değil, yansımalarını gördüm. Neyse işte çekiliyorum çekiliyorum o ışığa doğru; aklıma rahmetli annem geliyor; sanki onunla buluşacakmış gibi "anne" diyorum kısık bir sesle. Yanıt gelmiyor. Yine "anne" diyorum. Yükseldiğim yerden "uyan, uyan!" diye bir ses duyuyorum, yükseldiğim yerden çırpınıp uyanıyorum.

Araştırmalarım sonucunda çıktığımı gördüğüm katın göğün 5. katı olduğunu öğrendim. Şöyle ki:
**"5.KAT: Beşinci göğün adı DİNEKA dır. Altından dır.Melekleri huri şeklinde dir.Oturur vaziyettedir.Baş koruyucu meleği SEMHAİL dir. "
diyordu.

Bu gördüklerimden bir şey anlayan varsa lütfen bana da anlatsın. Bazen annem mi çağırıyor diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım benim al koynuna yatır oğlunu. Allah sana gayret versin tatlım...

nde bembeyaz bir ışık var, oraya gidiyorum. Etrafıma bakıyorum arşta nurlar içinde kanatlı kadınlar var dizlerinin üzerine oturuyorlar hani namazda kade-i ahire yapılır ya tahiyyat okunur, aynen öyle. Bir de yüzlerini değil, yansımalarını gördüm. Neyse işte çekiliyorum çekiliyorum o ışığa doğru; aklıma rahmetli annem geliyor; sanki onunla buluşacakmış gibi "anne" diyorum kısık bir sesle. Yanıt gelmiyor. Yine "anne" diyorum. Yükseldiğim yerden "uyan, uyan!" diye bir ses duyuyorum, yükseldiğim yerden çırpınıp uyanıyorum.

Araştırmalarım sonucunda çıktığımı gördüğüm katın göğün 5. katı olduğunu öğrendim. Şöyle ki:
**"5.KAT: Beşinci göğün adı DİNEKA dır. Altından dır.Melekleri huri şeklinde dir.Oturur vaziyettedir.Baş koruyucu meleği SEMHAİL dir. "
diyordu.Canım sen hamileykende böyle bi rüya gormemismiydin. Hatta gidiş tarihin bile belliydi:)bunlar hep düşünceler bebeğini yalnız bırakma korkularından oluyo. Annene Allah rahmet eylesin. Canını sıkma bence güzel rüya:)

Bu gördüklerimden bir şey anlayan varsa lütfen bana da anlatsın. Bazen annem mi çağırıyor diyorum.
[/QUOTE]

nde bembeyaz bir ışık var, oraya gidiyorum. Etrafıma bakıyorum arşta nurlar içinde kanatlı kadınlar var dizlerinin üzerine oturuyorlar hani namazda kade-i ahire yapılır ya tahiyyat okunur, aynen öyle. Bir de yüzlerini değil, yansımalarını gördüm. Neyse işte çekiliyorum çekiliyorum o ışığa doğru; aklıma rahmetli annem geliyor; sanki onunla buluşacakmış gibi "anne" diyorum kısık bir sesle. Yanıt gelmiyor. Yine "anne" diyorum. Yükseldiğim yerden "uyan, uyan!" diye bir ses duyuyorum, yükseldiğim yerden çırpınıp uyanıyorum.

diyordu.Canım sen hamileykende böyle bi rüya gormemismiydin. Hatta gidiş tarihin bile belliydi:)bunlar hep düşünceler bebeğini yalnız bırakma korkularından oluyo. Annene Allah rahmet eylesin. Canını sıkma bence güzel rüya:)

[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…